Kako vam je všeč Domen Kumer?
Kakšen se vam zdi Domen Kumer?
Meni je po svoje luštkan, ampak ko vidim kakšen nastop – nazadnje recimo na Narečni popevki, pa se mi zdi, da je malo ljudi tako samovšečnih.
Pa še fotka
Mi je ful luskan tip. Ampak ga vidim skoraj vsak teden pred njegovim plesnim studijem kako veselo kadi, se naglas pogovarja po tel. (da ga ja vsi opazimo) nato pa cez polno crto in z gasom odpelje z svojim Audijem. Sploh ne gleda, da je v blizini slascicarna polna otrok na drugi strani pa igrisce. Aja pa, ce bos preckala cesto, ko se bo on pripeljal si ne misli, da ti bo ustavil, mu je ocitno iz pod casti. Toliko o tem LEPOTCU.
http://www.youtube.com/watch?v=6uVRjrHHBH0
Enjoy. Itak je jasno, da paparaci niso sedeli v zasedi, ampak so bili ‘naročeni’, da posnamejo. Mil fantek, res.
Pa to ni zasebno življenje, če počne take vsem na očeh.
Sem že videla slike… nič posebnega in tudi nič se ne vidi. Mu zavidaš, ker uživa al kaj???[/quote]
Ne vem, a je spolni užitek pri tebi tako redek, da dejansko pomisliš, da bi lahko pri nekom to razlog za fovšijo? Ne sklepaj po sebi.[/quote]
Ojoj:) ti to meni? Seveda pomislim, da je temu res tako, če se zgražaš nad čisto normalnimi fotkami luštnega mladeniča. Seveda moraš biti strašno zafrustrirana, če ti takšna pozica vzbuja nelagodje. In seveda ti mora nekaj zelo manjkati, da si jezna na postavnega mladeniča, ki bi ga vsaka normalna ženska ali punca z veseljem pogledala, če ne še kaj več:) In zdaj si jezna name, ker mi je všeč. Narobe svet. Bi še razumela, da ima takšno pripombo kakšen dedec, ampak ženska…. to pa je neverjetno.
Pa drugič imej eno ime, ker se očitno vidi da ena neumna buča govori skozi 10 vzdevkov:)
Ah, za ponucat bi bil. Drugače pa v živo nič posebnega, preveč želeja za moje pojme. Včasih izgleda kot novoletna jelka. Smo blizu doma in ga velikokrat vidim, tam pod Pohorjem poseda in čaka na stranke v svojem Dee Key (karkoli) studiu:))))
Tako kot je ena zgoraj napisala z eno besedo: SNOB. Brez atija, dvomim da bi bilo kaj od tega luksuza, od Audija in stanovanja. Dvomim, da se da s takšno nikakvo muziko toliko zaslužit.
Ne vem, a je spolni užitek pri tebi tako redek, da dejansko pomisliš, da bi lahko pri nekom to razlog za fovšijo? Ne sklepaj po sebi.[/quote]
Ojoj:) ti to meni? Seveda pomislim, da je temu res tako, če se zgražaš nad čisto normalnimi fotkami luštnega mladeniča. Seveda moraš biti strašno zafrustrirana, če ti takšna pozica vzbuja nelagodje. In seveda ti mora nekaj zelo manjkati, da si jezna na postavnega mladeniča, ki bi ga vsaka normalna ženska ali punca z veseljem pogledala, če ne še kaj več:) In zdaj si jezna name, ker mi je všeč. Narobe svet. Bi še razumela, da ima takšno pripombo kakšen dedec, ampak ženska…. to pa je neverjetno.
Pa drugič imej eno ime, ker se očitno vidi da ena neumna buča govori skozi 10 vzdevkov:)[/quote]
Izvoli preveriti pri Primožu. I dare ya.
Ni prizor, ki mi je ogaben, pač pa, da je zvlekel naivno punco s sabo na balkon, kjer mu ga je potegnila, obenem pa imel naročen fotografa, da to pofotka. On je izpadel frajer, njej bo pa to ostalo za vedno. In to je meni svinjsko z njegove strani.
Nimam pa nič proti, če je za vas še najprej luštkan in mil fantek. Ga privoščim vašim hčerkam.
Pa drugič imej eno ime, ker se očitno vidi da ena neumna buča govori skozi 10 vzdevkov:)[/quote]
Izvoli preveriti pri Primožu. I dare ya.
Ni prizor, ki mi je ogaben, pač pa, da je zvlekel naivno punco s sabo na balkon, kjer mu ga je potegnila, obenem pa imel naročen fotografa, da to pofotka. On je izpadel frajer, njej bo pa to ostalo za vedno. In to je meni svinjsko z njegove strani.
Nimam pa nič proti, če je za vas še najprej luštkan in mil fantek. Ga privoščim vašim hčerkam.[/quote]
Ene očitno več veste kot vsi vpleteni… Kaj pa če je punca njega zvlekla in je on žrtev? Pa veš, kolk so te naivne punčke pripravljene storit, da bi postale slavne? Mogoče pa ga kakšna tvojemu možu vleče, a ne, pa ne veš zato pa bolje da se o teh stvareh ne delate preveč pametne, ker se navadno duplo vrne.
Jaz bi takšnega fanta kar zase imela, hčeri pa bi prepustila svobodno izbiro, če bi jo imela:)
Forum je zaprt za komentiranje.