Kako vam je lahko Dolenjska lepa??
A veš zakaj je Dolenjska lepa?
Ker na Dolenjskem še ni toliko takih zahojenih Žabaric s psom kot si ti.
[/quote]
No, jaz sem Žabarica s psom in če primerjam mene in tebe, sem v primerjavi s tabo vsaj 1000x boljši človek! Po tvojem komentarju lahko samo sklepam, da na Dolenjskem morda res ni zahojenih Žabarjev, je pa vsaj ena zahojena Dolenjka!
Sem hotela najprej avtorici komentirat, pa bom kar tebi:
Meni je Dolenjska lepa okoli Trebnjega, pa okoli Žužembreka oziroma cela pot Krke.
Kljub temu, da sem po tvoje zahojena Žabarka s psom!
Sem tudi jaz Ljubljančanka in me ni sram priznat in nikoli me ne bo. Imamo žlahto na Dolenjske in nikoli nič ukradla iz njihovih njiv, sadovnjakov in vinogradov. Tudi vzeti nisem hotela, ker imamo doma in so mi v prtljažnih tlaćili tisto kilo grozdaj kao “za otroke”” Za Dolenjski ne morem rečt da mi je grda (Istra mi je veliko, veliko grša in zanemarjena) ampak na Dolenjskem in v Beli krajini pa vseeno ne bi živela, pa na Gorenjskem in v Prekmurju tudi ne
[/quote]
Že že, ampak kaj bosta pa potem ti žabar zahojeni in tvoj grdi pes žrla, če se Dolenjska odcepi ? Ker najboljša firma v Sloveniji Krka in Revoz, živita pol Slovenije.
Ker vi žabarji, z vso čëfursko yugosrbsko pomočjo, ki ne delate drugega kot kradete in meglo prodajate, živite na račun dolenjcev in ne obratno.
Ves ta konec od Ribnice, Kočevja do Osilnice in Kostela, ki sta tik ob meji s HR, naj bi bil osrednja Slovenija. 🙂
Vsaj po njihovo. 🙂
[/quote]
Če ste nerazgledani in ne poznate lastne države (?) potem je to vaš problem.
Kočevje nikoli ni spadalo pod Dolenjsko ampak pod Kočevsko. Mi z Dolenjci nimamo nič skupnega.
Po osrednjo slovenijo pa spadamo, ker so pač tako razdelili statistične regije.
Spadamo tudi pod novomeško škofijo, pa se tja nikoli nismo prištevali in še danes se ne, so nas pač tja dali.
Če ste nerazgledani in ne poznate lastne države (?) potem je to vaš problem.
Kočevje nikoli ni spadalo pod Dolenjsko ampak pod Kočevsko. Mi z Dolenjci nimamo nič skupnega.
Po osrednjo slovenijo pa spadamo, ker so pač tako razdelili statistične regije.
Spadamo tudi pod novomeško škofijo, pa se tja nikoli nismo prištevali in še danes se ne, so nas pač tja dali.
[/quote]
za nerazgledane:
https://sl.wikipedia.org/wiki/Dolenjska
je pa res, da Dolenjcem kočevarji niste v ponos:-(
Že že, ampak kaj bosta pa potem ti žabar zahojeni in tvoj grdi pes žrla, če se Dolenjska odcepi ? Ker najboljša firma v Sloveniji Krka in Revoz, živita pol Slovenije.
Ker vi žabarji, z vso čëfursko yugosrbsko pomočjo, ki ne delate drugega kot kradete in meglo prodajate, živite na račun dolenjcev in ne obratno.
[/quote]
Nikjer nisem napisala, da imam psa – dejansko ganimam in mi ni treba skrber kaj bo žrl. In nikjer nisem napisala, da naj se Dolenjska odcepi. Čeprav opcija nis laba, če pomislim. Rešili bi se vseh ciganov in slovenskih pijančkov
za nerazgledane:
https://sl.wikipedia.org/wiki/Dolenjska
je pa res, da Dolenjcem kočevarji niste v ponos:-(
[/quote]
Jim ne rabimo bit, ker nismo oni. Reči belokranjcem, da so dolenci. Kot oni niso, tudi mi ne.
Neformalne pokrajine, kar link je, ne štejejo.
Nikjer nisem napisala, da imam psa – dejansko ganimam in mi ni treba skrber kaj bo žrl. In nikjer nisem napisala, da naj se Dolenjska odcepi. Čeprav opcija nis laba, če pomislim. Rešili bi se vseh ciganov in slovenskih pijančkov
[/quote]
Cigane in ostale multikulti etnike ljubite žabarji, saj ste Strojanove dobili vi. V ljubljani praktično ne slišiš slovenske besede, slišiš samo še čëfurščino in pasji lajež, prav kmalu pa bo iz Đamije slišati še islamsko kruljenje.
[/quote]
rešili bi se ciganov, pijančkov pa cela Dolenjska ne premore toliko kot ena sama mestna četrt v lublani…
Mamico vam seljacko, vsak dan se vas 100.000 pripelje v Ljubljano, smetite, onesnazujete, pljuvate in delate guzvo!
Ce bi imeli pravega zupana, bi vam nabil davek za vsak prevozen meter po ljubljanskih cestah!
[/quote]
V ljubljano se vozi samo študentarija, ker so rdečkarji zaradi centralizacije vse fakse zvlekli v ljubljansko čëfursko žabarijo.
Kadar pa kakšen Dolenjec pride v Ljubljano, je pa takrat vsaj kakšen normalen človek in slovenec v Ljubljani, potem pa brž nazaj v lepo dolenjsko.
V Ljubljani itak dolgo ne zdrži drug kot čëfur pa kakšen grd kastriran pes.
V ljubljano se vozi samo študentarija, ker so rdečkarji zaradi centralizacije vse fakse zvlekli v ljubljansko čëfursko žabarijo.
Kadar pa kakšen Dolenjec pride v Ljubljano, je pa takrat vsaj kakšen normalen človek in slovenec v Ljubljani, potem pa brž nazaj v lepo dolenjsko.
[/quote]
Če bi ti, pijanček, imel kaj pojma o čem, bi vedel, da so fakultete po vseh večjih slovenskih mestih, tudi v Novem mestu jih je nekaj. Ampak nevednež mora nekaj srat brez veze.
lahko našteješ eno firmo v lublani, kjer ustvarjate novo vrednost?
zafurali ste litostroj, imp, saturnus, utensilijo, dekorativno, pletenino, velano, yulon, tiki, žito, ljubljanske mlekarne, tovil, ilirijo, tobačno, gradis, sct, …
zdaj pa subvencije talate?
od kod???
[/quote]
VSE firme v Ljubljani in okolici ustvarjajo novo vrednost. V ljubljanskem rajonu je koncentrirana večina slovenskih podjetij. Izven Ljubljane je sem in tja kakšno manjše podjetje, sem in tja kakšna sp delavnica, ostalo pa vse same javne službe na proračunu, ki ga večinoma Ljubljana polni.
Če bi ti, pijanček, imel kaj pojma o čem, bi vedel, da so fakultete po vseh večjih slovenskih mestih, tudi v Novem mestu jih je nekaj. Ampak nevednež mora nekaj srat brez veze.
[/quote]
Vsak dolenc, ki ima kdaj liter cvička v riti, je drug dan trezen. Ljubljančan pa ostane zafiksan in zakajen bedak skozi vse življenje vsak dan. Zato pa ima že vsak Ljubljančan psa v stanovanju, da je vsaj eden pameten v bajti.
[/quote]
3/4 JU in JS zavija v vseh moznih slovenskih narecjih, a oni so tudi studenterija?
Zjutraj nepopisne kolone za vstop v mesto, popoldan enake kolone iz mesta, a to je tudi vse studenterija?
Ce so vasi provincijalski studentje tako bogati, da imajo vsak svoj avto, ja pa si sfinancirajte sami univerze v vukojebinah! Niste valjda neumni, da svojo mladino posiljate na studij med cefurje in pasjo divjad?! (no, ocitno ste, ker dalj od svojega balavega nosu ne vidite!)
Forum je zaprt za komentiranje.