Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako v družbi prikriti, da si gej?

Kako v družbi prikriti, da si gej?

Ne bom trdil, da se sramujem tega, a vseeno ne želim, da vsak na to posumi, kaj šele, da vedo za to. Nimam tistih poženščenih gest, gibov, načina govora, a kljub temu sem že bil deležen vprašanj, če sem mogoče gej. Verjetno zato, ker sem že več let samski.

Kakšna ideja, kako naj to prikrijem? Ne želim pa ustvariti fake zveze z žensko in jo izkoristiti samo zato, da ljudem zaprem usta.

Verjetno se ti slisi po glasu. Ne rabis razlagat da si. Sploh ne , ce si samski. Ce bos imel fanta in se bosta odlocia za to da obelodanita vajno vezo prav. A do takrat rws bolje da pac ne mahas z zastavico. Ce gres kam na kasen dogodek, in bi rabil koga za “spremstvo” vzemi prijateljico… saj ona ve in je ne bos izkoristil…  pa ja zaprl jim bos usta…

Udeležuj se vseh možnih LGBT parad, mahaj pred kamerami, da boš dobro viden. Nihče več te ne bo več spraševal.

Bodi kar si, ne obremenjuj se, kaj bodo govorili. Živi in uživaj življenje, ne oziraj se na druge.

Modri vrag, saj že dolgo vemo, ne trudi se več tega skrivat… sploh pa tvoje intimne gnusobe nikogar ne zanimajo.

Za vse ostale geje pa takole: v resnici je družba precej napredovala, sploh ni več razlogov, da se pretvarjate, današnja družba to dokaj normalno sprejema.

Kaj pa Anže Kuplenik?.

Ko sem ga prvič videla, sem se takoj zalubla vanjga, potem pa čez par let berem, da ima moškega.

Pretežno fejst deci za pogledat, so sigurno geji. Kaj čmo?.

Ampak glih tko so ljudje kot vsi.

sem tudi že več let samska, tudi seam ne kot samska, pa mi še nikoli ni nihče rekel, če sem lezba.. nasprotno, dostikrat slišim, da sem zelo ženstvena plus najbolj ženstvena v timu.. kar je zanimivo, res v kerem koli ženskem timu sem bila, so zgledale in delovale možačasto.. hm… zanimivo to..

bodi to kar si in to je to. avtentičnost. to je tisto, kar jaz cenim in tudi sebe ne fejkam. kdor verjame verjeme kdor ne ni moja stvar. vsaj prej vidm da človek ni za v mojo družbo ;).

popravek manjkajočih črk- tudi sexam ne kot samska

Zacni hoditi z lepo žensko, ki ji ni do seksa. Oba bosta zadovoljna.

Ne želim tega

NE MOREŠ.

samo ti misliš, kot fsi ostali geji in lezbe da nihče ne opazi. pa fsi vidimo. to se vidi v 20 sec.  niso samo gibi, katerih se nezavedaš. so stališča, mnenja, prepričanje, odgovori,  oblačila, izgled, tvoji gibi ja, sam življenski stil.  če ne želiš prizadet žensk.  večina nas moških, ne lih želimo ampak nas ne moti prizadet, užalit, žensko.  večina pomeni 95% moškim je fseeno. pa to je sedaj tko povedano, saj nam ni čist fseeno, pa ne radi ampak ko si nekaj star, ko spoznaš ženske, pol vidiš da so govno.  zadnji drek od bitja.  fe so iste.  prasice. za dosego svojega cilja naredijo fse in prizadenejo fse. ni važno al je otrok al kdorkoli.  zadenar baba naredi fse. moški še nekako, se zadrži. ženske paso prasice. in zato jih ne spoštujemo.  si že pokazal stališče. da ti je mar za ženka čustva. torej si gej.

lahko proaš tako. da sidaš prstan gor, kao poročni.  in če tekdo vpraša, rečeš da ni važno kdaj si se poročil. da nisi želel na velko. to je nekako zrelo recimo. pa še pol te bod imeli fsaj zabisex.

ne moreš skrit.  bolj kose boš trudil oblet kot moški običajn,recimo mehanik med mehaniki, bol jse bovideko da je barvno usklajeno. da preveč paše skupi neki.

ne moreš skrit.

nekdo ti bo pokazal neko hudo prasico na gsm. in fsak moški bi rekel, tko. pizda materna kako bi jo v  rit pofukal praisco ugabno dobro nagnesnosvijo keš praisco. po lpa v njen gobecda žre svoj drek praisca ugabna.  iz riti v goebc, da ne bo rekla da jo imam sam zaradi nejne kurbiorske pizde prasica. pa še matko upam da ima pa sestro i nsestrično.

a razumeš?  ne boš pravilno reagirl. ti bi rekel ,  je lepa ja.  ahahahah am e razumeš.

Druži se z ženskami. Ženske obožujejo moško družbo, kjer ni teženja za seks.

družba

očtina lezbika, feminsitka , nisi razumela kaj  človek želi!!  če bo to naredil, bodo takoj vedeli da je naorbe zvzean, da niam fseh kokoši v kokošnjaku, da mu majnka matica, da ima raje luleke, da je toplovodar, da je pederček, da je luzrček, da  ne bo potmocev od njega, da je umski revček.

on bi to rad prikril!!!

Odgovor na objavo uporabnika
Takole389, 09.08.2025 ob 15:23

Zacni hoditi z lepo žensko, ki ji ni do seksa. Oba bosta zadovoljna.

To sem jaz. Sovražim smokije, da mi ga vtika v usta, nos, dol in še v rit. Fuj smokiji.

Včlani se v kako desno stranko npr. Sds ali Sns. Tako je najpreprosteje in najbolj prepričljivo.

Pojdi za duhovnika.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close