Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija kako ustvarim še en gmail naslov?

kako ustvarim še en gmail naslov?

pomagajte prosim…imam poštni odjemalec-gmail,rada bi ustvarila še en račun na drugo ime…kako? Vedno mi odpre moj račun in ne znam nadaljevati…
morda mi lahko priporočite še kak drugi poštni p. ? Hvala…

Najprej se odjavi iz gmaila, potem pa ustvari nov račun iz nule…

jaz potrebujem tega,kiga imam,pa še dodaten naslov za sina,ki želi prejemati pošto “privat”da mu je mami ne bi brala…!:)

ti imaš naštimano da ko samo odpreš gmail takoj vidiš svojo pošto brez da vpišeš geslo in ime. prvo se izpiši in takrat lahko novo ime narediš, potem pa se spet normalno vpišeš s svojim imenom in geslom.

Zgoraj desno, kje ti piše tvoj e- naslov (npr. micka.novak@gmail.com), klikneš gor in ti ponudi opcijo odjava. Klikni odjava. Odpre se ti osnovna stran. Zopet zgoraj levo se ti v rdečem kvadratku izpiše ustvari račun. Klikni in sledi navodilom. Kadar potem želiš preklapljati iz enega računa v drugega, vedno klikni odjava.

Ne vem kako ti naj še povem.
Odjaviš se samo iz gmaila. Ni ti treba brisati računa. Samo odjaviš se.
V trenutku, ko ustvarjaš nov gmail naslov, ne smeš imeti odprtega drugega oz. ne smeš biti na gmailu prijavljena.

zgoraj desno* 🙂

hvala,uspelo je!

Jaz sem pozabila geslo in nevem kako si naredim drugo geslo.

Kako mi priporočate gmail uporabniško ime, če mi je ime Blaž pišem se Petek kako mi priporočate uporabniško ime za gmail? Jaz še nimam računa in je blaz.petek do 100 številke zasedene in petek.blazje do 30 zasedeno.

Pričakujem odgovore hitro. 🙂

Hau,

Upam, da je hec tole… b5ek ali blaz5ek bi bilo kar dobro uporabniško ime. Sicer pa kje je domišljija, mislim ej no ?! 😀

Geslo (dobro) si pa lahko proizvedete na:

http://strongpasswordgenerator.com/
http://www.pctools.com/guides/password/

Kako natefim novi racun

“Kako natefim novi racun” – na tak način kot si napisal ga ne moreš narediti!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close