Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kako ustavim pošiljanje reklamnih sporočil?

Kako ustavim pošiljanje reklamnih sporočil?

Lepo pozdravljeni!

Obračam se na vas, ki ste mi že večkrat pomagali, za pomoč.

Kako ustavim pošiljanje reklamnih sporočil na mojo službeno pošto? A obstaja kakšen program in kako ga poženem???

Priznam, da nisam računalniško izobražena.

Imam angleško verzijo Win.EXP.

Hvala za vašo pomoč,
Maja

hmm, ustavit tega verjetno ne boš mogla, lahko pa si malo pomagaš.
Sicer ne vem, kakšno varnostno politiko imate v podjetju oz. na kak način imate poštimano pošto, zato si morda za začetek lahko skreiraš novo mapo in si narediš kak message rule ali filter, ki ti maile z določeno vsebino avtomatično meče v to mapo.

Tudi jaz ne vem kako imate te zadeve poštimane v službi. Jaz npr. sem si doma malo pomagala s tem, da sem si dodala “Pop-Up Blocker” na Yahoojevo orodno vrstico, katero pa sem imela že inštalirano (namreč veliko uporabljam yahoo). Moram priznati, da mi blokira kar veliko teh reklam oz. spletnih strani, ki se ti po nepotrebnem odpirajo in jezijo, kadar jih najmanj rabiš, ampak ne čisto vseh. To je nekaj novega, kar je pred kratkim predstavil Yahoo in je brezplačno. Najdeš ga na “yahoo.com” spletni strani pod “info” nekje spodaj pod “info” menda piše “Pop-Up Blocker”. Če še nimaš inštalirane yahoojeve orodne vrstice in želiš imeti ta “Pop-Up Blocker”, ti s klikom na instalacijo “Pop-Up Blockerja” program avtomatsko inštalira yahoojevo orodno vrstico skupaj s “Pop-Up Blockerjem”. Potem boš morala imeti yahoojevo orodno vrstico, seveda, če jo želiš imeti oz. če jo lahko imaš v službi.
Lp, Gloria:-)

SE OPRAVIČUJEM:-) Malo sem bila prehitra oz. sem si preveč na hitro med čitanjem problemov na forumu prebrala tvoj problemček. To kar sem napisala je program za blokiranje spletnih strani in reklam, ki se ti po nepotrebnem odpirajo, kadar brskaš po internetu, ni pa to program za blokiranje reklam, ki prihajajo v pošto!
Za nesporazum se še enkrat opravičujem (mogoče ti bo pa to kar sem napisala vseeno prišlo kdaj prav)
Lp, Gloria:-)

hi

Zelo poučno in zanimivo je vse to razloženo v tokratni računalniški reviji VIDI s testom in pomočjo kako nastavit razne filtre za mail. Programi za tvojo rešitev : eliminate spam, inboxer for outlook 1.1, mailgate, spampal, vetomail….

Če te kaj več zanima mi piši.

PS( revija je v prodaji v kioskih za 790 sit s cdjem)

Poskusi z Mailwasherjem

LP, M

Najenostavnejše je zamenjati poštni naslov – potem pa zelo paziti nanj.
LP Janez

Janez, jaz na služben naslov zelo pazim (bolj kot na privatne), pa se mi je ravno na tega začel spam kar usipati. S službenim naslovom nisem nikoli in nikjer šarila po internetu ali ga kamorkoli vpisovala. No, evo. Pa še par takih ljudi poznam in se sprašujemo – le od kod imajo hudiči naš naslov?????

LP, M

Malo morgen Janez, lahko še tako paziš, … prej ali slej se bo znašel na spam listah. Ni pomoči! Spy programi ti ga preberejo z rač., zraven pa še vse naslovčke iz adresarja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close