Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako umoriti drevesni stor?

Kako umoriti drevesni stor?

jojprejoj – kmetje tudi Boom efekt po njivah zlijejo da uničijo plevel, nasejejo in nasadijo kar je potrebno, potem pa mi te poljščine papamo. Dejte se slepit, no.[/quote]

Kje pa je Boom-real? Je deda pobralo?

Izkoplji štor! Koreničnik poganja vsaj še 30 let!

točno tako so nam tudi naredili tisti, ki so strokovno podrli že precej stara drevesa in prevelika drevesa na parceli – malce pod nivo zemlje so še zažagali je sedaj, šez pa trava. Nobenih probemov.

Če ni treba ravno potem kopati za bazen, se pusti malce pod nivojem zemlje, se ne izkopava.

daj lapaj. nivo se vsake dve leti zamenja in problem rešen nobenih gnojil. glede ozračja in ostale ja čudno da si sploh še živ ker je vse strupeno. najbolj strupena hrana je hrana po trgovinah …..kmet ki ima pa svojo zemljo vedi, da jo ne bo šprical nikoli in nikdar…………da za trgovino, da pridelek hitreje zraste in da je večji….mi imamo lastni izvir vode in zemljo vse pregledano, nikoli šrpicano in hodijo k nam žvine, da vodo vzamejo in eden vsako leto rdečo peso in krompir…..

daj lapaj. nivo se vsake dve leti zamenja in problem rešen nobenih gnojil. glede ozračja in ostale ja čudno da si sploh še živ ker je vse strupeno. najbolj strupena hrana je hrana po trgovinah …..kmet ki ima pa svojo zemljo vedi, da jo ne bo šprical nikoli in nikdar…………da za trgovino, da pridelek hitreje zraste in da je večji….mi imamo lastni izvir vode in zemljo vse pregledano, nikoli šrpicano in hodijo k nam žvine, da vodo vzamejo in eden vsako leto rdečo peso in krompir…..[/quote]

in še to ti ljudje jim na misel ne pride, da bi hodili po trgovinah raje crknejo od lakote…..

HehEHehe… vsem prav lepa hvala za odgovor, vendar tole moje vprasanje datira iz 25 Okt 2012!
Stor, ne drevo!, je ze pokojni od decembra 2012.

Hvala se enkrat …. hahahahaha

no, zdej pa bodi še “kerlc”; pa napiši na kakšen način je postal pokojni, s čim si mu pomagal….. 🙂

no, zdej pa bodi še “kerlc”; pa napiši na kakšen način je postal pokojni, s čim si mu pomagal….. :)[/quote]

Ja, motroka je pela, krizno na stor, pa mal petroleja je fasu… :/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close