Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako ukrepat če vam v trgovini rečejo za masko?!

Kako ukrepat če vam v trgovini rečejo za masko?!

V petek sem bil v merkatorju in mi je prodajalec rekel za masko. Se mi ni dalo pričkat s njim, ker je bil pač petek popoldan pa sem šel ven. Samo trgovci nimajo kaj zahtevat maske. V bistvu nihče ne more zahtevati maske. V bistvu bi moral jaz napisati prijavo zoper njega v knjigo pritožbe. Kaj mislite kako bi moral postopati zoper tega prodajalca?!

Ali si natakneš masko ali pa ne rineš v trgovino. Kaj ti ni jasno?

Bodi vesel, da nisi v Avstriji, Nemčiji, bi imel že policijo na vratu, če bi take afne guncal. Tam so civilizirani in antimaskarje kar hitro porihtajo.

Ne nasedat. To je napisal en cepilec, da bi se spet zgražali nad necepilci.

Kaj ti ni jasno? Ne rineš tja, kjer ne želiš spoštovati njihova pravila.

Če je pravilo za trgovino maska, jo daš gor, če hočeš it v trgovino. Če nočeš dat maske na gobec, ne greš v trgovino.

da se vam lub

Na srečo imaš izbiro. Lahko greš v trgovino, lahko pa tudi ne. V trgovini je maska pač obvezna. Je pa res, da zadnji čas vidim manj takih degenov, ki jih maska ubija. Mimogrede, tudi jaz je ne maram in tudi jaz ne uživam pod njo, ampak se mi tega trenutka zdi doprinos mask večji od mojega osebnega zadovoljstva.

To se ti sploh ne more zgoditi. Ker kot odgovoren človek v trgovino vedno greš z masko. S svežo zaščitno masko.

Odgovor na objavo uporabnika
čefurček mehurček, 13.12.2021 ob 07:52

V petek sem bil v merkatorju in mi je prodajalec rekel za masko. Se mi ni dalo pričkat s njim, ker je bil pač petek popoldan pa sem šel ven. Samo trgovci nimajo kaj zahtevat maske. V bistvu nihče ne more zahtevati maske. V bistvu bi moral jaz napisati prijavo zoper njega v knjigo pritožbe. Kaj mislite kako bi moral postopati zoper tega prodajalca?!

Poveš, da nisi pes, da bi nosil nagobčnik.

ja čist preprosto si jo daš na faco. Če je pač nimaš s sabo pa njih zaprosiš da ti jo dajo. Jaz jo večkrat pozabim doma. Sem že malček v letih. Drugače pa ni problema nosit masko.

Pravi hlapčevski narod. Verjetno ne veste, kako butasto izgledate s temi nagobčniki ?

Ker vemo, da je vsa stroka, pred tem covid zločinom, omenjala, da maske ne ščitijo in niti niso primerne za širšo populacijo. Ampak ljudje ste tako glupi in tako hlapčevski, da vas vsak bedak lahko nategne.

Zato pa izgledate butasto, ker s tem kažete svojo debilnost in ničvrednost.

natakneš si, 13.12.2021 ob 07:54

Ali si natakneš masko ali pa ne rineš v trgovino. Kaj ti ni jasno?

Bodi vesel, da nisi v Avstriji, Nemčiji, bi imel že policijo na vratu, če bi take afne guncal. Tam so civilizirani in antimaskarje kar hitro porihtajo.

Precej žalostno, da nas je, pravzaprav ne le nas ampak več kot pol Evrope v boju ne le s Covidom-19 marveč z novodbno vse prej kot demokratično politiko prehitela Bosna ??.

.https://beta.publishwall.si/SasVnv/post/613099/mirnes-ajanovic-sporocilo-za-javnost-

raziskovalni novinar, 13.12.2021 ob 08:21

ja čist preprosto si jo daš na faco. Če je pač nimaš s sabo pa njih zaprosiš da ti jo dajo. Jaz jo večkrat pozabim doma. Sem že malček v letih. Drugače pa ni problema nosit masko.

Ja, ta bi bila najboljša. Pol bi pa samo naredu eno dolgo faco, ker ne bi imel paske pod pultom. Če bo jo pa imel mu bom pa velel, naj si jo kar sam da gor, da bo imel dve maski in bo bolj zaščiten!

Ljudje ne veste kakšni debili ste. Elita se zabava brez nagobčnikov, otroci pa morajo imeti po šest ur našvasane nagobčnike in se zastrupljati. Pa kolikokrat smo že videli, ko je kamera posnela kar ne bi smela. Ko so si mafijaši, ki vas imajo za debile, pred kamerami natikali nagobčnike, da so se za vas debile predstavili z nagobčniki in vam pokazali kako grozna je korona. Ali pa se slikali za vas debile z nagobčniki, potem pa nagobčnike v žep…Ljudje res ne veste kako ste fuknjeni in kako debilno zato izpadete s temi nagobčniki ?

https://novazonaistine.blogspot.com/2021/09/maske-sadrze-otrovnu-tvar-slicnu.html?fbclid=IwAR1cHzRawG1kyIkgr3dHEWRiy_sxu3_2vYg3EmqzcXiwqy7rL1UtBagBNDM

Robi650, 13.12.2021 ob 08:06

Poveš, da nisi pes, da bi nosil nagobčnik.

in tako pokažeš, da samo lajaš ….

Otrokova maska po sedmih urah nošenja v laboratorijski analizi.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10226428306203317&set=a.1881214639442

Za otroke vam je debilom tudi vseeno.

nikjer nikoli ne nosim nagobčnika. niti ga NE BOM NOSILA. pljuvajte… haha, briga mene za oprane glave. smilite se mi.

Robi917, 13.12.2021 ob 08:59

Pravi hlapčevski narod. Verjetno ne veste, kako butasto izgledate s temi nagobčniki ?

Ker vemo, da je vsa stroka, pred tem covid zločinom, omenjala, da maske ne ščitijo in niti niso primerne za širšo populacijo. Ampak ljudje ste tako glupi in tako hlapčevski, da vas vsak bedak lahko nategne.

Zato pa izgledate butasto, ker s tem kažete svojo debilnost in ničvrednost.

Že zelo dolgo butasto izgledajo le tisti, ki v notranjosti prostorov maske ne nosijo. Ostali smo tiho, se jih pa na daleč izognemo. Kaj češ z debilom…

Sam masko daš gor pa ne podjebavaš ljudi sam zato ker si zafrustriran s svojim življenjem.

Meni ni jasno kako veliko zlobe nekateri ljudje nosite s sabo in kako dobro ste jo skrivali pred svetom.

No, sedaj, v težkih časih, pa se izživljate nad soljudmi in v tem še presneto uživate.

Bolano, niste vredni naziva človek!

. https://youtu.be/WjmuA170Tg8

Čreda neumna ničvredna, nagobčnik vam res pristaja idealno k vaši debilnosti.

https://www.facebook.com/100067803414365/videos/620589036051953/

Si predstavljaš da prideš v mesnico, tam pa gol mesar, ok, recimo v gatah. A kje v ustavi piše da je treba nosit obleke. Se pač utesnjeno počuti v njih.

Kako vam pade na pamet, da bi sli v trgovino brez maske ? Idioti !

Kayya, 13.12.2021 ob 15:26

Kako vam pade na pamet, da bi sli v trgovino brez maske ? Idioti !

Še marsikaj drugega svonjskega jim prihaja na pamet.  Recimo izživljanje nad nič krivimi študenti in zaposlenimi v trgovinah in bencinskih servisih, šolah….  In potem to maltretiranje še objavljajo na FB in drug drugemu ploskajo od navdušenja, češ, kako pogumni da so.

Da nisi ti slučajno prodajalec, pa še osebno vtikaš. Njah ja, take se prijavi. Ta co rona vam je od doma sam še paradajza zasadila. Ma samo teženje. Cepi se in daj mir na ne vem kateri lep dan. Da imate res čas samo težiti. Če nisi cepljen, natakni masko, kot jo moraš v notranjih prostorih, če si cepljen ali ne. Period!

Kaos949, 13.12.2021 ob 15:37

Da nisi ti slučajno prodajalec, pa še osebno vtikaš. Njah ja, take se prijavi. Ta co rona vam je od doma sam še paradajza zasadila. Ma samo teženje. Cepi se in daj mir na ne vem kateri lep dan. Da imate res čas samo težiti. Če nisi cepljen, natakni masko, kot jo moraš v notranjih prostorih, če si cepljen ali ne. Period!

Da nisi ti slučajno eden izmed gnojev, ki se spravlja nad zaposlene in študente?  Imaš jajca nastopati tako svinjsko in ponižujoče tudi pred policaji?  Se mi zdi, da ne, kot je videti na videih, ste pred njimi vsi taki naduvani in prepotentni  gnoji poscani in presrani do gat!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close