Najdi forum

kako to urediti

V Wordovme dokumentu imam v besedilu sliko, ki vsebuje napis “za vaše dobro počutje”. Rada bi ta zapis spremenila v “v vaše veselje”. Kako to naj naredim, s katerim programom?

hvala za nasvet.

Če je napis v ravni črti, in imaš enobarvno ali celo belo ozadje, potem o Slikar iz Windows pripomočkov dovolj.
Sicer pa… mogoče pokažeš sliko pa pogledamo…

V priponki je ena slika, druge so po istem principu.

Hvala za obrazložitev, kako to naj izvedem.

Nekako takole – samo je slaba že izvorna slika in je zelooooo težko to delati, oz.
moraš biti potrpežljiv, vztrajen in še kaj 🙂

Med.over.net znanstveni pristop :)

Ana nekako tako, točno to sem mislila, samo nisi napisal kako si to naredil. V slikarju? Tam samo pobrišem in napišem besedilo, podlage ne spreminjam, ker bi mi vzelo veliko časa. Pomembno je, da tisti, za katerega to delam ve, za kaj se gre. Včasih stranke mislijo, da smo ne vem kakšni mojstri za vse, žal.

Hvala za vašo pomoč.

Mah izdelava tega poteka nekako takole:

– sliko odpreš v slikarju
– pobrišeš obstoječi tekst – če je možno samo črko po črko, da vmesno ozdaje ostane
– potem si vzameš košček ozadja in ga izbereš – ter kopiraš
– tisti košček potem prilepiš na ozdaje kjer so prej bile črke
– ko imaš ozdaje urejeno pa še z želenimi črkami napišeš želeni tekst

če ne bo šlo – ti lahko slikovno naredim step-by-step

Hej hvala ti za tole. Ko si namignil, da naj to delam v slikarju sem tudi sama začela tako, le da ozadja ne delam. Bojo že sami, bolj jim je pomembno besedilo. 🙂

ja ampak bo vse skupaj izgledalo bolj čudno, ne moreš najprej besedilo, pa
potem ozadje –

najprej ozadje – pa potem črke.

Za brisanje odvečnega na fotkah je zelo enostaven in hiter program Inpaint 3.0. Mimogrede lahko zbrišeš zavaljenega desca poleg mične Švedinje, ki se poleg njega sonči na mivki. Samo z miško ga prefarbaš – in v hipu se spremeni v mivko.

mične Švedinje

hihi 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close