Kako to?
PaDejŽeMirNo, 01.10.2021 ob 15:40
Prav maš. Cepiva ne ščitijo pred prenosom okužbe. Cepiva ne ščitijo pred okužbo.
Evo, rešila sem ti uganko.
A boš dala mir zdej?
Nic meni ne rabi ugank resevat. Ta je prelahka, da bi ji lahko bilo ime uganka.
Sebi daj mir in si pejd zivcke zdravit.
Mene nihce ne moti.
Spet samo material za provokacijo, ustvarjanje napetosti in izzivanje krega. Kaj se dogaja s tabo? Dnevno tukaj odpuraš ventil in žališ ljudi. Prav znorela si zadnji mesec. Postajaš hujša od Robija in Darwina. Prvi že vseskozi stoji za svojim, drugi ne poniža sočloveka iz lufta. Ti pa prav izzivaš in noriš. Zadnjič sem te bral v temi o gospe na petrolu, kakšne si pisala čez pubeca, žlehtnoba si.
Šnel, 01.10.2021 ob 15:50
Spet samo material za provokacijo, ustvarjanje napetosti in izzivanje krega. Kaj se dogaja s tabo? Dnevno tukaj odpuraš ventil in žališ ljudi. Prav znorela si zadnji mesec. Postajaš hujša od Robija in Darwina. Prvi že vseskozi stoji za svojim, drugi ne poniža sočloveka iz lufta. Ti pa prav izzivaš in noriš. Zadnjič sem te bral v temi o gospe na petrolu, kakšne si pisala čez pubeca, žlehtnoba si.
Verjetno si grd kot tisti mlecni pubec, ki misli da je inspektor.
Se kaj rabis da ti povem?
Mene po forumu edino pljuvate od shizofrenicarke, do laznivke ipd. Drugega si ne upate privoscit. Vidim.
Vem pa da je ena moska oseba ki menjava nicke, v reali pa seronja in bebav nickoristnez. Ze ve kateri je. In zakaj je tukaj tako glasen. Me zanima kako bo kje glasen ko bo razkrinkan, ko se mu sanja se ne.
Vse vidim.
Šnel, 01.10.2021 ob 16:00
Mogoče sem grd mogoče ne. Kaj pa taki nivo govora pove o tebi, pa sama dobro veš.
Tebi ne pove nic, ker nimas niti ene mozganske celice za uporabljat.
Menjavas pa nicke, mislis da si neprepoznan??
Tisti isti si ko si pred leti mi napisal ” ena je morala umreti, sedaj si na vrsti ti”.
Isti, prepoznaven od zacetka. Le da menjas like, oblike.
Policija vse ve. Vse se zbira na dolgi rok.
Samo spremljam.
Forum je zaprt za komentiranje.