Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Kako ste zadovoljni z novim forumom?

Kako ste zadovoljni z novim forumom?

Meni se forum danes že zdi veliko boljši kot prej.

Denimo povečevanje/pomanjševanje črk: pritisneš Ctrl +obenem vrtiš kolesce na miški – in velikost črk poljubno spreminjaš, kot si želiš. Prikladno za tiste, ki imajo težave z očmi (začuda jih še nimam).

Pisava mi je všeč, dodatne možnosti tudi.

Barve … no, fino bi bilo, če bi si tudi te lahko spreminjali poljubno, ker je pri barvah toliko različnih okusov. Meni je malo dojenčkasto vse skupaj, ampak že bolje kot včeraj.

Kako se zdi vam?

Glede na to, da tale varianta Ctrl+vrtenje kolesca pri meni ne deluje, me zelo moti velikost črk. Na službenem računalniku so tako mini, da prav čutim, kako si kvarim oči, doma pa so tako velike, da moram “ugasnit” Priljubljene, da imam lahko cele poste na ekranu. Zdaj ne vem, ali sem jaz bukova, ali res na mojih obeh računalnikih zadeva ne funkcionira. Barva mi je današnja bolj všeč :-), pa teme spet skačejo na vrh, kar je bistveno. Do ostalega sem precej indiferentna.

Ja, teme na vrhu preprosto morajo biti – sploh zaradi tematike našega forumčka, ki ima kup dolgoživih tem.

Kar zadeva povečevanje črk: mislim, da je to možno narediti samo, ko pišeš, ne pa tudi za branje …

Pardon, meni povečevanje/pomanjševanje deluje povsod … Malo se še poigraj …

Ah, imam prenosni računalnik in ne uporabljam navadne miške. S fontom nisem zadovoljna. Pa ponekod je slab kontrast med linki in podlago. Upam, da bodo te malenkosti, ki niso malenksti, popravili.

Povecevanje crk je lastnost brskalnika, ne foruma kot takega. Deluje na vseh straneh – kar poskusite. Tudi sicer se da fonte precej poljubno nastavljat pri vecini brskalnikov, ce se nam le ljubi. Dobro se je vcasih tudi poigrat z resolucijo monitorja.

Malo mimo se mi zdi anti-spam – vsak preprican hacker bo gornjo obliko povozil v petih minutah, ostalim smrtnikom je pa ena rubrika vec, ki jo je treba izpolnjevat. (hocem vsaj kaksna tezja vprasanja, na primer kaksno logaritmiranje ali najmanj kvadratno enacbo – khm, pri polinomih bi me ze zmanjkalo!!!!!:)))))

Pohvalno je pa to, da se da poljubno skakat po zgodovini foruma.

sicer pa, najvaznejsa je vsebina foruma, kar je odvisno v glavnem od sodelujocih, oblika je drugotnega pomena.

lp, proxima

@Proxima: Ta hecni antispam teži samo neregistriranim, torej “gostom” – registriraj se, je preprosto, pa ne bo več tega.

Ma, meni povzroča probleme iskalnik.
Sicer pa je kar OK in to s povečevanjem črk je tudi fajn!

meni dela povečevanja fonta na drugih straneh, recimo na googlu brez problema, monove strani pa se za moje mahinacije na zmenijo

Tudi meni na drugih straneh dela, le MON me ne šmirgla.

@Katja10: mrzim registracije; dokler se da, se jim izogibam.

lp, proxima

nisem zadovoljen, imam počasno internet povezavo zato mi deluje veliko počasneje kot stari.

V primerjavi s prvim dnem, ko je prevladovala drugačna barva in veliko manjše črke branega besedila, se že pozna izboljšava. Marsikaj od tega, kar nas danes morda moti (obvezna prijava za nitkanje in označevanje zgolj novih tem, iskalnik v dodelavi, počasnejša odzivnost), bo jutri lahko že izboljšano. Zato počakam in se pustim presenetiti.

@Ariadne, Enka:

Od Primoža: Večanje črk s tipko Ctrl je možno v brskalnikih FireFox in Opera, v IE pa ni možno …

New Report

Close