Kako ste zadovoljni z DHL?
Redno naročam oblačila iz tujine in ponavadi pripelje DHL. Gibanje paketa lahko spremljam prek spleta in z vidika tujine jih lahko samo pohvalim. V sredo naročeno je v petek zjutraj recimo že v Ljubljani, kar je res ekspresno. Potem pa se zatakne. Jaz vidim recimo, da je paket OUT OF DELIVERY, potem pa ga kar ni. To včasih traja par dni, da se očitno vozi z kurirjem. Naj povem, da nisem iz Ljubljane, v nekih hudih rovtah pa tudi ne.
Danes je slučajno že prišlo, čeprav je šele ponedeljek. Slišim brnjenje kombija zunaj, stopim ven in ravno še vidim kombi, kako odhaja. Pred vrati pa paket za sto evrov!!! Brez podpisa, brez vsega. Kurir ga je mirne duše fliknil iz kombija, da bi lahko vzel kdorkoli. Š kdo s takšnimi izkušnjami?
Prijavi!
DHL ima stroge predpise glede postopkov dela in to je nesprejemljivo. Mogoče si v Slo predstavljajo, da bodo delali malo po svoje, ampak ker gre za multinacionalko, morajo vsi upoštevati iste postopke, od kurirja v Boliviji do tistega v Sloveniji, tako da to je ornk kršitev njihove notranje politike. Konec koncev bi morala za paket podpisati.
Naročila v petek, danes že dobila (iz Nemčije). Do našega skladišča je bil za pošiljko odgovoren DHL, pri nas pošta.
Naročila iz Gapa dostavi DHL in se še ni zgodilo, da bi paket kar pustil. Včasih me pred dostavo pokličejo, da ne hodijo zastonj, sicer se dogovorimo po telefonu za drug termin. Nikoli, ampak res nikoli, se ni zgodilo, da bi paket fliknil pred vrata (pa bi ga lahko, pri nas ni nevarnosti, da bi kdo kaj vzel).
Sem z vasi.
Tudi meni se je zgodilo to prvič, čeprav se je pa res dogajalo že vse sorte. Od tega, da so puščali pri mojih starših (enkrat sem jih prosila, če bi pustili pri njih, ker me ni bilo doma in je to postalo kar stalna praksa, ker smo mi pet minut dlje od glavne ceste), do tega, da so klicali in rekli, naj pridem po paket tja in tja, ker je moj dom izven obroča, ki naj bi ga šofer danes pokril in če ne bom prišla, bom dobila paket šele naslednji dan… In podobno. Tole pa res prvič. Sem pa gledala na njihovi spletni strani in neke rubrike za protožbe sploh ni. Mogoče se bom obrnila kar na trgovino, pa naj se oni ubadajo z njimi. Sigurno niso plačali take storitve.
To sporoči na DHL – po mailu. Od pisanja po forumih ne bo nobene koristi.
Jaz imam sicer poslovne izkušnje, ne privatnih, je tudi enkrat en kurir pustil paket kar pri vratarju, ker se mu zgleda ni dalo it mal po stopnicah v 1.štuk. Sem čisto prijazno sporočila na DHL in prosila, da tega ne počnejo več. So se opravičili in verjamem, da opozorili tudi kurirja.
To sporoči na DHL – po mailu. Od pisanja po forumih ne bo nobene koristi.
Jaz imam sicer poslovne izkušnje, ne privatnih, je tudi enkrat en kurir pustil paket kar pri vratarju, ker se mu zgleda ni dalo it mal po stopnicah v 1.štuk. Sem čisto prijazno sporočila na DHL in prosila, da tega ne počnejo več. So se opravičili in verjamem, da opozorili tudi kurirja.[/quote]
ja težit je treba….
Uh, če bi videla, da me je podpisal kar kurir, ne bi javila samo na slovensko predstavništvo, ampak tudi nemško. Sploh če bi šlo za vredno pošiljko.
Tule imaš kontekt slovenskega predstavništva
DHL Ekspres (Slovenija), d.o.o.
Špruha 19
1236 Trzin
Slovenija
Tel.: +386 1 588 78 00
Faks: + 386 1 588 78 88
E-naslov: si.info@dhl.com
Jaz tega pri DHL še nisem doživela. Jih naročim samo kadar je res pomembno, da je pošiljka hitro in varno odpremljena, ker so najbolj 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, čeprav dražji.
Drugače smo (firma), tako cenovno, kot storitveno najbolj zadovoljni s TNT.
Po moje je čisto odvisno od področja, ki ga ima na čez kurir in kakšen je ta kurir.
Tud na TNT-ju majo na Primorskem zadnje čase enga sitnega kurirja, ki zavija z očmi, če mora kako minutko počakat.
Pa pri SŽ Express tud iz Žirov nikoli nič ne dobimo, kot se zmenimo, ker imajo očitno enga ‘šlampastega kurirja’.
Pokliči na DHL in povej svojo izkušnjo.
Nujno javi na DHL v Slovenijo. Samo oni so odgovorni za to, koga najemejo za vožnjo. Poklici in naj ti pokažejo, kdo in kako se je podpisal. Na netu poglej, kateri priimek je uporabil. Lahko pa poklices in poves, da si na netu videla, da je paket dostavljen, ti ga pa nimas. Nic o tem, da je ostal pred vrati. Potem bos pa videla, kako bodo odreagirali.
Napisal je seveda moj priimek, ki ga je prepisal s paketa. Ne morem biti tako hudobna. :)[/quote]
In zakaj ne? Naj ti pokazejo, kako se je podpisal in kako se podpisujes ti. To je njihov posel in se bodo morali potrudit.[/quote]
Vsekakor, ampak brez tega, da lažem, da nisem dobila paketa. To se mi zdi goljufija.
Slovenski del DHL je po mojem mnenju managersko nesposoben. Za visoko poštnino pride blago iz Kitajske v Slovenijo v 2 dneh, potem pa čaka na carini povprečno en teden, da te obvestijo o višini dajatev, nato zahtevajo plačilo v naprej + prištejejo še neke svoje stroške. Seveda imajo vse potrebne dokumente in pooblastila pri sebi na mizi še preden pošiljka sploh pride v Slovenijo. Ponavadi se izgovarjajo na carino, vendar je to bolj za lase privlečen izgovor. Višek vsega pa je, da lahko vrednejše blago po plačilu vseh dajatev, med dostavo preprosto izgine, potem pa pristanejo le na vračilo stroškov poštnine. Poden od Slo DHL ! Bolje bi bilo, če bi pošiljke pošiljaji z vlakom. Bilo bi ceneje, časovno pa nebi bilo velike razlike.
Slovenski DHL je katastrofalen. Uporaben je izključno za dostavo naročenih pošiljk iz EU, ostalo pod nivojem.
Ampak v Nemčiji pa menda azdeva zelo dobro funkcionira. Od Nemčkih prodajalcev lahko tako recimo kupiš čevlje s sicer 10 – 15 evri DHL poštnine, ampak na vsak dodatni artikel se dodatna poštnina ne zaračunava. Če naročiš več kot 1 kos, je to super ugodno. Če se seveda ne zaplete pri dostavi v Sloveniji, kjer to dostavo polprofesionalno opravljajo eni čudni patroni in se vedejo kot da ti delajo zastonj uslugo. Čeprav je bila dostava plačana recimo v Nemčiji in si jo seveda ti plačal prodajalcu.
Poskušaj sam poslat kaj v tujino, v EU, in zgrozil se boš ob visokih cenah. Izven EU pa to tako ali tako ne pride v poštev.
Še večja katastrofa pa je slovenksi DHL pri naročanju iz tujine izven območja EU. Prodajalci ti recimo nudijo precej ugodno poštnino in če narčaš kakšno zadevo, ki ima nekoliko večjo vrednost in bi rad, da varno prispe, je to na videz odlična rešitev. Resnične težave spoznaš, ko gre tvoja pošiljka v carinjenje. Da boš za določeno blago plačal carino, že veš in to predvidevaš, ne veš pa, da boš moral slovenskemu DHL za potrebe opravljanja carinjena še dodatno plačat. Čeprav si že plačal stroške pošiljanja prek DHL. Oni so si namreč v tem primeru vzeli kar nekakšno vlogo posrednika in trdijo, da namesto tebe v carinskem postopku založijo denar (stroški carinjenja, davek). Vse lepo in prav. Ampak oni si to, da so za tistih nekaj ur namesto tebe plačali carino, kar lepo dodatno zaračunajo. Če je vrednost blag maajhna, vzamejo kar pavšal tam okrog 10 evrov, če je večja, pa si zaračunajo procente glede na vrednost blaga. Torej, ko ti potem čez maksimalno 48 ur dobiš to blago, plačaš carino oz. davek ali oboje plus njihove stroške, ker so kao zate založili denar.
V primeru, da je pošiljka poslana prek navadne pošte, dobiš na dom obvestilo carinske pošte in pač potem plačaš carino, ko je pošiljka dostavljena ali jo dvigneš na pošti. Pri DHL pa imaš nezanemarljive dodatne stroške ki lahko tako ceno tvojega nakupa izven območja EU dvignejo v vrtoglave višave.
Pritožit se ne moreš, ker imajo že vnaprje za to sprejet pravilnik, javno objalvjen tudi na njihovi strani. In kdo ti je kriv, če tega prej nisi vedel.
Skratka, ni dovolj da te že slovenska carina nateguje (ne vem če je kje na svetu država, ki ima za azračunavanje davka tako nizek znesek – 22 evrov), ki si pri carinjenju zaračuna vsaki drekec pekec, nategne te še DHL!
POZOR še to, ko ti DHL pošlje domov obvestilo, da moraš še kakšne podatke poslat ali kaj pdoobnega, to stori nemudoma, ker sicer si bodo po 48 urad zaračunavali še vsak dodaten dan skladiščenja tvojega blaga!
Zato je v primeru, da kupujete blago, ki bo carinjeno, izven obočja EU, precej cenejše, če izberete kakšnega drugega ponudnikla za dostavo.
Da ne boste rekli, da niste vedeli, ko vas bo udarilo po denarnici 🙂 :
http://www.dhl.si/sl/express/sredisce_znanja/express_prenosi.html#shipping
Težko bom verjela. Če bi govorila o kakšnem DPD, bi še pogojno sprejela, za DHL pa nikakor. Tam se pa res držijo pravil. Ne le to, z njimi sem od vseh najbolj zadovoljna, ne glede na to, od kod paket. Iz Hong Konga dobila v roku 2 dni. GLS tudi zahteva podpis, medtem ko pa mi DPD res pakete pušča za hišo, vendar me pokliče in mu to vedno znova dovolim.
Zadnje čase kurir ko pripelje paket ne pozvoni, ne pokliče, čeprav kličem tja in rečem naj me pokliče ali vsaj pozvoni. Paket pušča kar pred vratmi na hodniku, podpisala je pa že par krat soseda!!! Sem se pošteno razjezila zadnjič in poklicala na dhl in to tudi povedala..sedaj v kratkem pričakujem paket in me zanima, če bo tokrat tako kot je treba. Nameravam pa kurirja počakat in mu povedat enih par krepkih.
Forum je zaprt za komentiranje.