Kako ste vedele da je pravi?
Pozdravljene,
tiste, ki ste dolga leta srečne v zvezi, ali poročene… nekaj me zanima. Kako ste na začetku vedele, da je to tisto pravo, da niso le lepe besede… je bil vaš partner že od samega začetka resen? Je katera bila v dvomih na začetku o njegovi iskrenosti, ljubezni, ali ste zaupale 100%?
Ste imele občutek, da vas ima raje kot vi njega?
Menite da mora moški bolj ljubit svojo partnerko, kot obratno, da se potem nekako izenači… ker naj bi bile ženske že po naravi bolj čustvene?
je. Nekako ne pričakuješ, da je 100%, upaš pa, da bo vsak malo potrpel, vsak malo popustil, pa bosta vsklajena kot violina in čelo.–Potem pa spoznaš, da ne gre tako, trmasto vztraja pri svojem, v obrambo začne vpiti, ,,delo prepusti ženi, nad financami ima on nadzor, čeprav ne zasluži nič več…Zaradi ljubega miru začneš vse delati sam, možek pa se po službi utrujeno vleže na kauč in smrči……Tako gre iu dneva v dan,,,,,,kot je napisal zgora:
Ko boš izvedela, da ni pravi, bo že prepozno.
že to , da govoriš o možeku , vse pove !! daj sebe blefirat !! možek ? kakšna poniževalna pomanjševalnica !
da je pravi , začutiš ! sem ločena po 19letih zakona in še vedno pravim , da je bil pravio ! da je šlo s časom strmo navzdol , se mi zdi normalno ! mogoče se čudno sliši , ampak takšno je življenje !
že to , da govoriš o možeku , vse pove !! daj sebe blefirat !! možek ? kakšna poniževalna pomanjševalnica !
da je pravi , začutiš ! sem ločena po 19letih zakona in še vedno pravim , da je bil pravio ! da je šlo s časom strmo navzdol , se mi zdi normalno ! mogoče se čudno sliši , ampak takšno je življenje ![/quote]
a tebi se zdi normalno, da vsaka zveza razpade? tebi je logično da mora neka stvar enkrat propasti? drugače pa nikoli nisi siguren ali je 100% pravi ali ne. na začetku veze pa sigurno tega ne moreš vedet.
da je pravi , začutiš ! sem ločena po 19letih zakona in še vedno pravim , da je bil pravio ! da je šlo s časom strmo navzdol , se mi zdi normalno ! mogoče se čudno sliši , ampak takšno je življenje ![/quote]
Zgini dol obupanka, ker me ne zanimajo tvoji depresivni izlivi!
——————–
Občutek zelo lepo si opisala, kako je bilo… Pravijo da se iz prijateljstva razvijejo najbolj trdne zveze.
a tebi se zdi normalno, da vsaka zveza razpade? tebi je logično da mora neka stvar enkrat propasti? drugače pa nikoli nisi siguren ali je 100% pravi ali ne. na začetku veze pa sigurno tega ne moreš vedet.[/quote]
kaj si hotla povedat ???
Midva sva se takoj zelo ujela, je bilo kot da bi se že dolgo poznala..ni se bilo treba nič pretvarjati, da bi izpadel boljši in lepši, ne vem, vse je bilo zelo enostavno in samoumevno, tudi to, da sva od skoraj samega začetka živela skupaj. Tudi njegovi domači so mi bili takoj zelo blizu.. ne vem, sploh nisem preveč razmišljala o prihodnosti, zdaj sva skupaj petnajst let, imava otroke, najstarejši ima 4 leta..
Se ne strinjam. To reče nekdo, ki še ni spoznal svoje druge polovice![/quote]
Jaz se tudi ne strinjam.
V tistega, ki ni pravi, se sploh ne zaljubiš…Oziroma ga niti ne opaziš, kaj šele zbližaš.
Kakšen pa je tvoj argument, da se ne strinjaš ?[/quote]
Zato, ker besede “pravi” ne moreš uporabit za vsako bežno začetno zaljubljenost. Štekaš?
“Pravi” bi bil lahko nekdo, ki v veliki meri zadovoljuje naše potrebe in želje. In s tega stališča ima Robi prav, za določen čas je lahko marsikdo pravi.
Mene pa bolj zanima, zakaj je nekdo, ki naj bi bil pravi, naenkrat postal napačni? So to ljudje, ki so se sprenevedali, se s časom spremenili, ali je razlog v tem, da je prišel “še bolj pravi” od pravega?
Forum je zaprt za komentiranje.