Kako ste si zafurali življenje?
Katarina, jaz nimam nič od tega, kar naštevaš, tudi ljubezeni ne. No, saj je nikoli nisem imela. Da bi se izbojšalo? Kdaj, pri 70ih?
Kar na jok mi gre. Grem proti 50, vse manj šans za normalno službo. Vse manj šans, da kam prilezem. Zdaj bodo itak povsod raje mlajše vzeli kot eno staro babo z zdravstvenimi težavami.
Anonimno 10932, 17.10.2023 ob 20:56
Jaz sem zafural zadnjih 6 let, ker sem posodil denar nekomu, ki mu ne bi smel.
uuuu pri denarju in pičkah ni prijtelstva. nisi vedel tega?
jaz sem dal enemu zavarovalnino v zameno za pomoč, zavarovalnino je pobral, pomoči pa nikjer. je jebat ga. život
Bil večkrat na robu in se nekako rešil. Vse je šlo v pravo smer. Kjer je volja, tam je pot.
Življenje je itak en velik kompromis. Ne moreš imeti sanjske ženske, sanjske službe, doktorat iz fizike, otroke v Mensi, vikend v Istri in tri ljubice.
Ugotovil sem kar seješ to žanješ.
In vse se nekako hitro obrača. Lahko, da je vse idealno pa se zgodi kakšna nesreča ali zdravstveni problem, izguba bližnjih, kraja premoženja, izguba službe…
zafurala, 17.10.2023 ob 20:58
Katarina, jaz nimam nič od tega, kar naštevaš, tudi ljubezeni ne. No, saj je nikoli nisem imela. Da bi se izbojšalo? Kdaj, pri 70ih?
Kar na jok mi gre. Grem proti 50, vse manj šans za normalno službo. Vse manj šans, da kam prilezem. Zdaj bodo itak povsod raje mlajše vzeli kot eno staro babo z zdravstvenimi težavami.
50 še nisi za odpad, imam sosedo, ki še išče moške pri 70, baba športa, laufa, biciklira, plava, ima svega, štel kot 40 letnica, bjonda, velik ziz, ne se dat ti rečem.sam ne obupat.
panta rhei, 17.10.2023 ob 21:11
Bil večkrat na robu in se nekako rešil. Vse je šlo v pravo smer. Kjer je volja, tam je pot.
Življenje je itak en velik kompromis. Ne moreš imeti sanjske ženske, sanjske službe, doktorat iz fizike, otroke v Mensi, vikend v Istri in tri ljubice.
Ugotovil sem kar seješ to žanješ.
In vse se nekako hitro obrača. Lahko, da je vse idealno pa se zgodi kakšna nesreča ali zdravstveni problem, izguba bližnjih, kraja premoženja, izguba službe…
Evo točno tole je zate avtorica, ne obupat.
Tomaz.Gorec, 17.10.2023 ob 19:55
Jaz sem si zafural življenja, ker si nisem našel ene preproste, poštene in pridne kmečke punce s katero bi se do svojega 25 leta poročil in imel 3 otroke.
Mladi ne storite iste napake, kot sem jo jaz! Ne boste vedno mladi! Na koncu boste obžalovali tako kot jaz!
Kaj obžaluješ? Če bi še dons bil z njo bi tudi ta bila stara 45.
Ti to o letih govoriš ali stanju?
zafurala, 17.10.2023 ob 19:46
Tisti, ki ste si zafurali življenje, kako vam je to uspelo?
Moja huda napaka je bil napačen študij. Tam sem usekala totalno mimo, ker sem šla na ff študirat tisto, kar me je veselilo. Potem pa adijo pamet, kar se tiče služb. Meša se mi ob iskanju služb. Stalno dobim kak drek od službe. Totalno depresivna že. Pridem domov zvečer, sesuta, brez volje. Tako me služba uniči. Kaj novega najdem, isti drek.
Služba oz pač službe, ki sem jih do sedaj imela, me ubijajo, nima potem ne ćasa, ne volje si iskat družbe. Zdravje mi vse bolj peša….
Jaz pa, ker sem tekmovala za moža z bivšo ženo mojega zdajšnjega moža za njegovo naklonjenost, dobesedno tekmovala, izrivala sem jo čeprav je varal obe, mu otroka nastavila-dejansko, brez njegove privolitve, samo, da bi jo odrinila, ker sem ves čas vedela, da ji je naklonjen, ona pa ni popustila. Mislila sem da sem zmagala, zdaj tri leta kasneje vem, da nisem, morala bi ji ga pustiti!? Zdej me je pa sram, globoko sram.
Če moraš tekmovat za njega, veš, da ni od nobene.
Katarina. N., 17.10.2023 ob 20:50
zafurala, 17.10.2023 ob 20:38
Zgleda, da sem rekorderka glede zavoženega življenja. Pri meni je poleg službe kot sem opisala, še ostalo: samska (do sedaj same slabe izkušnje glede moških), brez prijateljev, brez kolegov, sama samcata. Zdravje na psu, tudi zaradi ene napake, ki me je stala zdravja ( nesreča).
V glavnem do vratu sem v dreku. Pa sama sem se v vse to spravila.
Saj se bo obrnilo. Ne obupaj.
Jaz pa imam super službo, solidno plačo, svobode koker čem, odrasel otrok, potovanja preveč nepremičnin in denarja, ampak nimam ljubezni.
Ne steče in ne steče mi s tistim, ki ga želim. Ena mi ga je ukradla.
in brez ljubezni ves keš tega sveta ni vreden nič. Na smrtni postelji je vsem žal za ljubezen, ki je ni bilo in slabe odnose z ljudmi. Pa ženskam je žal, da se niso kresnile, ko bi se lahko, prav zanimivo. 🙂
Jaz sem tudi ostala sama… sem bila prepricana, da sem si zafurala zivljenje… pa sem si ga res? Sluzba ok, placa ok, zivim sama, sport, potovanje, lenarjenje ko mi pase… prijateljica, ki ima 3 otroke, mi je rekla: ti imas vsaj kaj od lajfa? pa ni bila to moja izbira…ampak tako sedaj je, se trudim izkoristit in uzivat v tem kar imam. Zakaj vedno mislimo, da je drugim lepse? treba je sprejeti kar imas in v tem uzivat in ne samo hlepet po necem kar imajo drugi.
Podeželje, 17.10.2023 ob 20:56
Na podeželju so mogoče bolj pridni v fizičnem smislu, so pa bolj nestrpni, netolerantni, ne sprejemajo drugačnosti, umetniki so za njih lenuhi, razmišljujoči ljudje so za njih vaški posebneži.
Na podeželju so samo kmečke, zacementirane vzgoje. Če si drugačen in uspešen tega ne odobravajo. Zato se običajno poročajo kmet s kmetico, v nasprotju je razumljivo, takšne vzgoje ne prevzgojiš…sprejemajo samo svoje.
Evica985, 17.10.2023 ob 21:48
Jaz pa, ker sem tekmovala za moža z bivšo ženo mojega zdajšnjega moža za njegovo naklonjenost, dobesedno tekmovala, izrivala sem jo čeprav je varal obe, mu otroka nastavila-dejansko, brez njegove privolitve, samo, da bi jo odrinila, ker sem ves čas vedela, da ji je naklonjen, ona pa ni popustila. Mislila sem da sem zmagala, zdaj tri leta kasneje vem, da nisem, morala bi ji ga pustiti!? Zdej me je pa sram, globoko sram.
Če moraš tekmovat za njega, veš, da ni od nobene.
Res si nespametno ravnala. Tekmovat za moža, varal pa obe? Nisi čisto topla, boga mi. Njemu pa se očitno gladko fučkalo za obe.
?, 17.10.2023 ob 22:45
Res si nespametno ravnala. Tekmovat za moža, varal pa obe? Nisi čisto topla, boga mi. Njemu pa se očitno gladko fučkalo za obe.
Temu se reče zafurano življenje (avtorica) tvoje je še v primerjavi s tem tekmovanjem ok.
Tekma za moža? Tega še nisem slišal, babe ste res biserke prfliknjene.
Opa opa, 17.10.2023 ob 20:25
Mhm, 17.10.2023 ob 20:14
Bi kar rekla, da z izbiro partnerja.
Enako, mislim, da je takih veliko??
Tudi jaz, kljub temu, da imava dva super otroka. Sem se in se še zaljubljam v druge, boleče in zaman vse skupaj. Pa vse življenje sem v isti službi.
Za nič od tega nimam jajc menjat, stara 55.
Forum je zaprt za komentiranje.