Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako ste si zafurali življenje?

Kako ste si zafurali življenje?

Tisti, ki ste si zafurali življenje, kako vam je to uspelo?

Moja huda napaka je bil napačen študij. Tam sem usekala totalno mimo, ker sem šla na ff študirat tisto, kar me je veselilo. Potem pa adijo pamet, kar se tiče služb. Meša se mi ob iskanju služb. Stalno dobim kak drek od službe. Totalno depresivna že. Pridem domov zvečer, sesuta, brez volje. Tako me služba uniči. Kaj novega najdem, isti drek.

Služba oz pač službe, ki sem jih do sedaj imela, me ubijajo, nima potem ne ćasa, ne volje si iskat družbe. Zdravje mi vse bolj peša….

Enako, ne stekam zakaj odpirajo mesta za studij, ce potem ni sluzb. A da imajo ti stari prfoksi sluzbe?

Jaz sem naredila zivljenjsko napako, da sem šla redno študirat. Zdaj sem stara malo čez 50 in imam vsaj še 15 let do penzije. Če bi se zaposlila, bi bistveno lažje diplomirala na istem faksu, saj je bil študij lažji, tekla bi mi delovna doba in se denar bi imela takrat, tako sem se pa marala preko študentskih servisov.

Tisti, ki jim ni uspelo narediti sprejemnih izpitov in so študirali isti faks ob delu, so neprimerljivo na boljšem.

Izbira partnerja je bila največja napaka. Pravzaprav dveh. Če je bil prvi res slab človek, drugi ne tako, je bil pa drugače zblojen (brez prave higiene, samo sex) vendar gre za izgubljeni oportuniteni čas, ko bi bila lahko v kvalitetnem partnerstvu. Zdaj se pa tega ne grem, razen, če mi ga Bog pošlje na dom.

Nekje sem prebrala, da je izbira partnerja ali moža/žene najpomembnejša odločitev na tej zemlji. Bi rekla ,da to še kako drži.

Jaz sem si zafural življenja, ker si nisem našel ene preproste, poštene in pridne kmečke punce s katero bi se do svojega 25 leta poročil in imel 3 otroke.

Mladi ne storite iste napake, kot sem jo jaz! Ne boste vedno mladi! Na koncu boste obžalovali tako kot jaz!

Tomaž Gorec http://www.tomazgorec.si http://www.zasluzek.org https://www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo/

probaj delo v tujini zato se pa jaz nisem šel nikoli študirat delam v elektro stroki delo inžinerja brez elektro šole res da imam 30 procentov manšo plačo ampak mi je uspelo danes vse kar rabiš za službo najdeš na intrnetu.sem že razmišljal da bi probal se priučit neko osnovno medicino da bi probal kdaj operirati človeka ni vse v šoli ko prideš na delavno mesto se učiš od začetka

Ja, po diplomi se morala več let delat prek študenta. Tista leta se mi nikamor ne štejejo, kar se penzije tiče. Pa ni bilo druge izbire. To ali pa socialka. Izbrala sem pač tako delo, plačano pa za zjokat. Ja, penzija pa bo kdaj? Pri 70ih, če me ne bo prej pobralo v obupnih službah, ki me spravljajo ob živce.

Kar se moških tiče, tudi slabe odločitve, ampak tu si pač nisem zafurala življenja. Pač slabe izkušnje,a mpak ne pa katastrofalne kot to s službo.

Kakadu, FF diploma je v tujini vredna točno nič. Lahko greš sekrete pucat s tako diplomo. Imajo svojih družboslovcev več kot preveč.

Odgovor na objavo uporabnika
Tomaz.Gorec, 17.10.2023 ob 19:55

Jaz sem si zafural življenja, ker si nisem našel ene preproste, poštene in pridne kmečke punce s katero bi se do svojega 25 leta poročil in imel 3 otroke.

Mladi ne storite iste napake, kot sem jo jaz! Ne boste vedno mladi! Na koncu boste obžalovali tako kot jaz!

Zakaj bi morala bit pa ravno 25-letna kmečka punca, a iz mesta ne bi bila dobra? Mora bit zgarana in podrejena in bi ti morala dat na posojo maternico?

Sam vprašam ?

grenivka neprijavljena, 17.10.2023 ob 20:02

Zakaj bi morala bit pa ravno 25-letna kmečka punca, a iz mesta ne bi bila dobra? Mora bit zgarana in podrejena in bi ti morala dat na posojo maternico?

Sam vprašam ?

Nisem napisal, da mora biti stara 25 let. Napisal sem, da bi se poročil najkasneje do svojega 25 leta.

Iz kmetov bi morala biti, ker so bolj delavne (to ne pomeni zgarane), ker imajo običajno manjšo kilometrino in je manj problemov z njimi kot z razvajenimi mestnimi puncami.

Menda imam pravico izbrati takšno kot meni paše ali je nimam?

Tomaž Gorec http://www.tomazgorec.si http://www.zasluzek.org https://www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo/

zakaj se pa šolate in izbirate takšne poklice sami ste si krivi vsak bi sedel v pisarni na stolcku ampak tam moraš imet veze da uspeš.v nemčiji tudi punce polagajo keramiko belijo pa še marsi kaj drugega delajo pa vse lepo živijo pa nič ne jamrajo da jim je hudo samo najdit je treba delo ki je skos iskano imaš večji zaslužek od polaganja keramike ko da delaš v neki proizvodnji naučiš se pa v parih mesecih sem ti dal primer pa še ogromno povpraševanje je ker je večina mojstrov šla v tujino

Jao, Kakadu. Sem napsiala, da sem šla študirat, ker me je to zanimalo. Je tako težko prebrati napisano in razumeti? Da moraš še naprej spraševat? In ja, na ta način, kot sem že napisala, se si zafurala življenje. Pa ne gre za poklic, ki naj bi bil v pisarni. Razširi si obzorja, diploma ni enako pisarna.

Ko že smatraš polaganje keramike za nekaj super. Upam, da veš, da imajo taki pri 40ih uničena kolena?

Delo v proizvodnji so mojstri? Upam, da se zavedaš, da je večina delavcev v proizvodnji fiziično in psihično izmučeni do kraja. Dan za dnem isti gibi. Pa pogosto še nočno delo. Veliko garanja, slabo delo, umsko in fizično te uniči, plačilo pa slabo. Potem je vseeno ta drek, ki ga imam sedaj, boljši.

Bi kar rekla, da z izbiro partnerja.

Pri meni je še problem, ker se ne znajdem z ljudmi, nedružabna, introvertka, nekomunikativna. posledica je, da težko najdem drugo službo, ker pač raje vzamejo bolj priljudnega kandidata. Vloge ok napišem, razgovor pa žalost. Ne znam si najti vez, ne znam širiti socialnih vezi. Tako, da ja, potem pa sem, kjer sem.

Kar se tiče prijateljev, družbe, partnerja, itak totalna nula. Ampak vse bi bilo bolje, če me to s službo ne bi tako ubijalo. Potem sem vsa uničena, zamorjena… tako, da ja, tudi z ljudmi potem niakkor ne shajam.

Mhm, 17.10.2023 ob 20:14

Bi kar rekla, da z izbiro partnerja.

Enako, mislim, da je takih veliko??

zafurala, 17.10.2023 ob 19:46

Tisti, ki ste si zafurali življenje, kako vam je to uspelo?

Moja huda napaka je bil napačen študij. Tam sem usekala totalno mimo, ker sem šla na ff študirat tisto, kar me je veselilo. Potem pa adijo pamet, kar se tiče služb. Meša se mi ob iskanju služb. Stalno dobim kak drek od službe. Totalno depresivna že. Pridem domov zvečer, sesuta, brez volje. Tako me služba uniči. Kaj novega najdem, isti drek.

Služba oz pač službe, ki sem jih do sedaj imela, me ubijajo, nima potem ne ćasa, ne volje si iskat družbe. Zdravje mi vse bolj peša….

Napačne odločitve.

Izbrala napačnega moškega, zdaj pa ni poti nazaj.

Nisem  ženska jokica, samo tukaj sem poskusila že vse in ne gre.

Tudi izbira partnerja.

tudi jaz, napačnega moškega.

Ima denar, dober mož je, vse nam nudi, ampak ni tiste iskrice. Živiva kot brat in sestra.

BFF je rekla, ne loči se glej kaj imaš, sem ji rekla, ja, ampak nimam njega, pogrešam ga.

Zgleda, da sem rekorderka glede zavoženega življenja. Pri meni je poleg službe kot sem opisala, še ostalo: samska (do sedaj same slabe izkušnje glede moških), brez prijateljev, brez kolegov, sama samcata. Zdravje na psu, tudi zaradi ene napake, ki me je stala zdravja ( nesreča).

V glavnem do vratu sem v dreku. Pa sama sem se v vse to spravila.

Eni si ga nismo sami zafulal.

Tomaz.Gorec, 17.10.2023 ob 20:07

Nisem napisal, da mora biti stara 25 let. Napisal sem, da bi se poročil najkasneje do svojega 25 leta.

Iz kmetov bi morala biti, ker so bolj delavne (to ne pomeni zgarane), ker imajo običajno manjšo kilometrino in je manj problemov z njimi kot z razvajenimi mestnimi puncami.

Menda imam pravico izbrati takšno kot meni paše ali je nimam?

Seveda da je izbira tvoja ? in kdo ti preprečuje, da si najdeš partnerko? Saj imaš še dovolj časa. Mnogi imajo fiksne ideje, da je ljubezen fantazija iluzija in da je za vse pozno. Mnogi moški gledajo samo na zunanjost ženske, da je blond, vitka itd. in tako so oropani za mnogo res lepih pravih trenutkov z notranjo lepoto in so prikrajšani za pravo ljubezen.

Vsakemu svoje.

zafurala, 17.10.2023 ob 20:38

Zgleda, da sem rekorderka glede zavoženega življenja. Pri meni je poleg službe kot sem opisala, še ostalo: samska (do sedaj same slabe izkušnje glede moških), brez prijateljev, brez kolegov, sama samcata. Zdravje na psu, tudi zaradi ene napake, ki me je stala zdravja ( nesreča).

V glavnem do vratu sem v dreku. Pa sama sem se v vse to spravila.

Saj se bo obrnilo. Ne obupaj.

Jaz pa imam super službo, solidno plačo, svobode koker čem, odrasel otrok, potovanja preveč nepremičnin in denarja, ampak nimam ljubezni.

Ne steče in ne steče mi s tistim, ki ga želim. Ena mi ga je ukradla.

Jaz sem si uničila življenje z nepravo izbiro partnerja. Zdaj sem stara in mi je hudo, da je moje življenje zafurano. Vse je bilo brez smisla. Zakaj nisem našla moči in odšla? Ne vem. ?

za Gorec

Po večini moški, gledate take ženske kot je ona starleta Bačič. Potem pa si ga mečete nanjo in obupujete.

Nesrečna663, 17.10.2023 ob 20:52

Jaz sem si uničila življenje z nepravo izbiro partnerja. Zdaj sem stara in mi je hudo, da je moje življenje zafurano. Vse je bilo brez smisla. Zakaj nisem našla moči in odšla? Ne vem. ?

Zakaj ne greš do njega? Gre za dotično osebo ali iščeš?

Včasih nekdo potrebuje samo lepo besedo, včasih moški sploh ne vedo, da so nam v interesu…kaj če misli nate?

Jaz sem zafural zadnjih 6 let, ker sem posodil denar nekomu, ki mu ne bi smel.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close