Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako ste se odločile za zanositev-mene skrbi

Kako ste se odločile za zanositev-mene skrbi

Tvoj bumerang je pričakovan. Edina obramba, ki jo poznaš. Res si predvidljiv.

Ne, ne, zdaj po tvojem nasvetu tudi on bere finance in ti sporoča, da njegova delnica dobro kotira, zelo lep lep trend. Jaz pa, baba kot baba –> stisnem take profit, vedno v pravem trenutku … Kaj pa pri tebi? Ni povpraševanja?[/quote]

Ena misel se mi je utrnila. 😀 Margo, tvoj sin izpolnjuje tvoje, verjetno tebi nezavedne pretenzije. Ena od teh je, da je ateist, o čemer si s ponosom pisala, kakor da bi bilo kaj slabega, če bi bil veren. Škoda pa, da je po fotru z manj temperamenten, da bi bil še lomilec ženskih src, da bi bil materi še bolj všečen? 😉 Si pa ti prevzela veliko stvari po očetu, ko njegova slika, vsaj tak občutek imam , od načina komunikacije, direktnost…[/quote]

Matjažko, torej ti tudi borza ne gre??? Oh, kakšno razočaranje. Jaz sem te pa – kot strokovnjaka za finance – ravno hotela vprašati par zadev v zvezi z terminskimi pogodbami. Ampak vidim, da nisi ti za trgovanja. Stop loss imaš previsoko nastavljen, zapiraš pozicije takoj ko ne gre… Cccc…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close