Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako ste se odločile za zanositev-mene skrbi

Kako ste se odločile za zanositev-mene skrbi

le kdo bo tem bajsikam razložil, da jih hrbti bolijo, ker preveč žrejo (in imajo 30 kil viška), in da to, da rodiš, ne pomeni, da moraš imeti po tem 50 kil več oz. da je to normalno…

če ne gledajo Chuck Norisa … potem tudi Sveti duh nima šans.
Partijske direktive nikoli niso dosegle nivoja “mesiđa”

Sveti duh ma več kot dva čuka let prednosti 🙂

pa jebemti K tako državo, kjer smo po xž letih še vedno na uravnilovkah, partijskih direktivah in samoupravljanju… kje mam kovčke…

ravno v tem je kavelj: partijska nomeklatura je je.bo “prepovedala” — če ni bila delana s “posečenostjo” vsaj na partijskega plenumu med po poziciji vsaj enakovrednima članoma partije

greha ne samo, da se ga ni smelo delati, ker je bil prepovedan … je bil tudi izbrisan s kroglo v tilnik ☺

aja, aja… zdaj je razlika samo v tem, da so se partijci na poziciji naučili, koga je.bat… ovce baje ne govorijo, pa še na kuglah in smodniku prišparaš…

kompliciraš in pretiravaš …najboljšim partijcem so fu.kali babe najbol kontra usmerjeni
Particji po vsem času, ki so ga porabili za “ocene situacije”, zasedanja … skratka politiko … so vedeli, da imajo curake šele, ko so šli scat ☺

ugovarjam 🙂 sem najmanj komplicirajoča ženska ever 🙂
odvisno od partijca… vsi, ki so ful pod stresom – ali ne seksajo več sploh ali pa podrejo vse kar miga… slednje imam veliko rajši 😛

in ti ki imaš veze, bi lahko zrihtal drugačno zaščito proti spamu, ker postane po 4ih viskijih težko računat :o)

Če povzamem: ti meni zameriš, ker sem trendovska in seksam, pri tem pa želim, da se moški še posebej potrudi okoli teh nekaj točk, ki so si ga rumeni časopisi izmislili?[/quote]

Margo, na kak način podajajo spolnost mediji? Če nam je referenca medij, pomeni, da smo “kulturni ujetniki” tistega, kakšna je zdajšnja tendenca, o čem se piše, tako, da bo bolj zanimivo, bombastično, senzacionalno, bolj brano in prodajano. Dejansko pa ta “spolna osvoboditev” ni prinesla do nič bolj sproščenih (spolnih) odnosov, ampak negotovost, posebej pri mladih, ki jim drugi krojijo fiksne predstave, kakšni bi morali biti, kakšna spolnost je “prava”, kolikokrat morajo seksat….
http://www.finance.si/8801390/Ne-i%C5%A1%C4%8Dite-je-%C2%BBto%C4%8Dka-G%C2%AB-ne-obstaja/%5B/quote%5D

Mene obtoži, da preveč nasedam medijem, češ da ne smem vsega verjeti kar piše in potem sam pripopa link…:/ Matjažko, kako bi te lahko spoznala? Resno sprašujem…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Matjažko je računalničar. On ve, kateri linki so pravi in kateri so shekani. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Računalničar samouk. Ja, saj časa ima na pretek:)).

Kdo pa je avto tega linka, ki sem ga pripopal, menda ne Požar report v vlogi ginekologa? 😉
Takšni članki so v razmerju 1:10. Internet je nasičen s poplavo informacij, tudi kup “znanstvenih resnic”,kjer moraš biti zelo zbran, da ločiš pleve od zrnja, preden pograbiš nekaj.

Spoznala? Bi še koga pripeljala s sabo, da bi me malo zluskala? 😀
Iz okolice Ptuja prihajam.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matkič ti bo hardware ali strojno opremo pregledal, ti bo kaj priškrnil, verjetno rade volje z leve in desne hehe :), jaz pa software ali programsko opremo, ker imaš neke težave z virusom GF-PMS V1 😀 – jaz ponavadi vse dol zbrišem, potem pa na novo inštaliram uporabniško prijazne programe. :))) heh

Uauuu…samo je en problem. Ne ti in ne tvoj kolega iz sosednje vasi ne moreta do mene:).

Zakaj do tebe, varstvo otrok? Koliko pa plačaš? 😀 Nimaš nobenega, kje je pa tvoj? :))

Zakaj do tebe, varstvo otrok? Koliko pa plačaš? 😀 Nimaš nobenega, kje je pa tvoj? :))[/quote]

Ka si ti nor:). Preusmerjaš pozornost na druge stvari. Pač dejstvo ostaja, da nisi tolk odprte glave in ne moreš vse na daljavo. Uči se uči, da boš nekoč velik:).

Zakaj do tebe, varstvo otrok? Koliko pa plačaš? 😀 Nimaš nobenega, kje je pa tvoj? :))[/quote]

Ka si ti nor:). Preusmerjaš pozornost na druge stvari. Pač dejstvo ostaja, da nisi tolk odprte glave in ne moreš vse na daljavo. Uči se uči, da boš nekoč velik:).[/quote]

GF, namesto da moške uporabnike jeziš po polnoči (dovolj je, če jih samo zjutraj), bi lahko gledala fuzbal in spila kakšno pivo za sproščanje in lahkoten spanec potem, če že z moškim nisi dolgo brcala žoge, da bi bila utrujena…. 😀

Ka si ti nor:). Preusmerjaš pozornost na druge stvari. Pač dejstvo ostaja, da nisi tolk odprte glave in ne moreš vse na daljavo. Uči se uči, da boš nekoč velik:).[/quote]

GF, namesto da moške uporabnike jeziš po polnoči (dovolj je, če jih samo zjutraj), bi lahko gledala fuzbal in spila kakšno pivo za sproščanje in lahkoten spanec potem, če že z moškim nisi dolgo brcala žoge, da bi bila utrujena…. :D[/quote]

A te jezim?:))) Uporabil si množino, jih je več?:)) Variacij na temo kaj bi oz. česa ne bi je ogromno. Nisem ravno za čredni nagon (delanje po navodilih, kao priporočilih), da bi delala vse to, kar se recimo zdi tebi:).

Kdo pa je avto tega linka, ki sem ga pripopal, menda ne Požar report v vlogi ginekologa? 😉
Takšni članki so v razmerju 1:10. Internet je nasičen s poplavo informacij, tudi kup “znanstvenih resnic”,kjer moraš biti zelo zbran, da ločiš pleve od zrnja, preden pograbiš nekaj.

Iz okolice Ptuja prihajam.[/quote]

Če bom kdaj potrebovala kakšen nasvet na temo spolnosti, bom naslednjič v roke vzela Finance. Obljubim.

Če bom kdaj potrebovala kakšen nasvet na temo spolnosti, bom naslednjič v roke vzela Finance. Obljubim.[/quote]
le zakaj bi do smrti čakala drugič … vzemi že prvič – pa ne samo v roke, tudi intravaginalno

Če bom kdaj potrebovala kakšen nasvet na temo spolnosti, bom naslednjič v roke vzela Finance. Obljubim.[/quote]

Tvoj te zna vzeti v roke ali pa samo sebe? 😀 Jah, je** ga… 🙂

Če bi se minimalno potrudila in prebrala članek, bi mogoče doumela, da priznana slovenska ginekologinja ne piše o špekulacijah na borzi. 🙂 Ali je to povezano z ženskami, kako kotirajo delnice? 😀

Če bi se minimalno potrudila in prebrala članek, bi mogoče doumela, da priznana slovenska ginekologinja ne piše o špekulacijah na borzi. 🙂 Ali je to povezano z ženskami, kako kotirajo delnice? :D[/quote]

Ne, ne, zdaj po tvojem nasvetu tudi on bere finance in ti sporoča, da njegova delnica dobro kotira, zelo lep lep trend. Jaz pa, baba kot baba –> stisnem take profit, vedno v pravem trenutku … Kaj pa pri tebi? Ni povpraševanja?

Če bi se minimalno potrudila in prebrala članek, bi mogoče doumela, da priznana slovenska ginekologinja ne piše o špekulacijah na borzi. 🙂 Ali je to povezano z ženskami, kako kotirajo delnice? :D[/quote]

Ne, ne, zdaj po tvojem nasvetu tudi on bere finance in ti sporoča, da njegova delnica dobro kotira, zelo lep lep trend. Jaz pa, baba kot baba –> stisnem take profit, vedno v pravem trenutku … Kaj pa pri tebi? Ni povpraševanja?[/quote]

Ena misel se mi je utrnila. 😀 Margo, tvoj sin izpolnjuje tvoje, verjetno tebi nezavedne pretenzije. Ena od teh je, da je ateist, o čemer si s ponosom pisala, kakor da bi bilo kaj slabega, če bi bil veren. Škoda pa, da je po fotru z manj temperamenten, da bi bil še lomilec ženskih src, da bi bil materi še bolj všečen? 😉 Si pa ti prevzela veliko stvari po očetu, ko njegova slika, vsaj tak občutek imam , od načina komunikacije, direktnost…

Matjazko, prav bolan si s tem analiziranjem življenj drugih. Povej, kdo si ti, da se bodo še drugi smejali.

GF, koliko front z moškimi si že odprla? 😉 Sem slišal, da je bil tvoj prejšnji nik precej manj obstojen na Starševskem čveku. Vidiš, z moškimi se da tudi na grd način in ne zamerimo tako hitro. Srečnica! :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close