Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako ste praznovali

Kako ste praznovali

novo leto?

Prespala. Pa kaj. 😉

? jst sm šou spt…

Sem se sam od sebe zbudil ob 00.00…

Moji so tudi spali…

Kr neki ta nou let. Brez veze…

Fino.Se danes nisem k seb prisla.

Odgovor na objavo uporabnika
yram, 02.01.2022 ob 19:23

Fino.Se danes nisem k seb prisla.

Mi tudi, se danes smo malcek bogi, pa sploh ne zaradi alkohola, verjetno si bo treba priznat, da nismo vec ne 20, ne 30, ampak ze kar blizje 50 in da se preplesana noc mora nekje poznat :)))

Ja res je, nismo vec kar smo bili :))

Nisem. Zaspala pred polnočjo.

Se danes imam mačka

Brez alkohola, s hotelskimi obroki in celodnevni sprehodi.

Znaš tko, 02.01.2022 ob 19:16

? jst sm šou spt…

Sem se sam od sebe zbudil ob 00.00…

Moji so tudi spali…

Kr neki ta nou let. Brez veze…

ZNAŠ TKO,

Spat si šel kot, da bi imel 90 let?

Zakaj nisi vsaj polnoči počakal in izkoristil razgled in si ogledal z okna svojega bloka v Šiški nebo, ki so ga razsvetljevale rakete?

27 si star, še si mlad. Veš, da ti bo enkrat žal za mladostjo, ki ti bo minila. Takrat se boš spraševal zakaj nisi bolje izkoristil tega časa, ki je edinstven v človekovem živlenju.

Nič posebnega. Večerja s partnerjem.

Jaz sem bila na zabjem balu.

Fino. Doma. Nekaj raznovrstne hrane, dobra družba domačih, par filmov, občasna kitarska spremljava, veliko klepeta in heca… še bi tako.

Prespal, že 3. leto zapored.

Ooo lej ga topli… Sploh nisem videl.

Ja siht sem mel zjutri…

Pa sploh ne vem kaj pises… In postaral si me. In u neko betonsko kletko dal… Mislim…

Doma, malo hrane, malo manj pijače, malo tv, pa malo heca. Bilo je fajn .

Bili smo v gorski hišici. Mislili smo, da smo brez elektirke, ampak mi je včeraj mož povedal, da jo je on sklopil 🙂  Sneg, kamin, sanke, drva, sveče, prijatelji in dobra hrana iz taperverčkov. Noro dobro!

excell159, 04.01.2022 ob 10:22

Prespal, že 3. leto zapored.

“Excell”,

Ja logično a ne. ?

Zakaj si raje ne spremeniš vzdevek v “Incell”? Ti bo bolj pristajal.

Pa kaj ti je človek, že tretjo leto zapored prespal Novo leto. Medtem ko je BTDT ga praznoval v New Yorku potem pa z zasebnim letalim poletel na svoj vikend v Kaliforniji. iDESI ga je praznoval v restavraciji z Michelinovo zvezdico v Zürichu potem pa se je odpravil smučati. Hetero MATJAZKO (Matias) pa ga je preživel v družbi elitnih prostitutk v najeti vili.

Ti incel pa takole. A si vsaj kakšno igrico zašpilal na računalniku pred spanjem? ???

Kot zadnjih deset let.

Kokoši ???????, 04.01.2022 ob 10:41

“Excell”,

Ja logično a ne. ?

Zakaj si raje ne spremeniš vzdevek v “Incell”? Ti bo bolj pristajal.

Pa kaj ti je človek, že tretjo leto zapored prespal Novo leto. Medtem ko je BTDT ga praznoval v New Yorku potem pa z zasebnim letalim poletel na svoj vikend v Kaliforniji. iDESI ga je praznoval v restavraciji z Michelinovo zvezdico v Zürichu potem pa se je odpravil smučati. Hetero MATJAZKO (Matias) pa ga je preživel v družbi elitnih prostitutk v najeti vili.

Ti incel pa takole. A si vsaj kakšno igrico zašpilal na računalniku pred spanjem? ???

V življenju pridejo situacije, kjer so druge stvari bolj pomembne, kot pa praznovanje novega leta. Imam pač to smolo, da se zaradi določenih osebnih prilik vleče že 3 leto zapored.

ne kaj pa a si bolan

Z dragcem ob TV, v toplicah. Prijetno je bilo.

excell159, 04.01.2022 ob 12:03

V življenju pridejo situacije, kjer so druge stvari bolj pomembne, kot pa praznovanje novega leta. Imam pač to smolo, da se zaradi določenih osebnih prilik vleče že 3 leto zapored.

“EXCELL”,

sočustvujem. Želim ti, da bo naslednje praznovanje Novega leta bolj zabavno in živahno. ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close