Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako ste na hrvaški obali vzdrževale vaginalno floro?

Kako ste na hrvaški obali vzdrževale vaginalno floro?

Na morju na vaše fuflje preži polno nevarnosti: mokre kopalke, tesne hotke, neumit kurac vašega jebača, zasušen mačefit po nočnem flodranju na plaži … Kako ste torej vzdrževale razmerje med bakterijami, plesnimi, glivicami in streptokoki v svojih pizdolinah?

Z lizanjem

Zelo mi je pomagala. Toplo priporočam. Sploh za tiste pametne.

Jaz sem si pa enega črnca umislila, ki je bil vsak dan na naši plaži in je imel očutno izboklino na kopalkah. Seveda nisem zgrešila, ker je imel res org batino in me je vsak večer zelo dobro prepucal tam spodaj.

Viharni ti in tvoje pizdoline. Pokaž doktarju na psihiatriji kva pišeš. Da ti podaljša zaprt oddelek.

Ludje vprašam vas, a ni bolje biti gej?

Nis ti gej… Tis obična piderčina.

Odgovor na objavo uporabnika
Krema advantan?, 13.08.2021 ob 19:07

Nis ti gej… Tis obična piderčina.

Hvala Somebody za ta kompliment. 🙂

Mimogrede ravnokar sem ti odgovoril v temi “Kmalu prihajata telenoveli Rubi in Moč ljubezni!”.

Malo sem se “pohecal”… Mozda nisam trebo. Ne mozda..  Nego sigurno…

Grem tja da vidim kaj si mi nas… Napisal..

Streptokoke imajo ženske v pizdulinah? A ni to un bacil ki žre meso?

Res vas je uničila. Morda zlorabila. Tako in drugače. Mora bit pa tako čustvo čist uničujuče. Morda vam je preveč dojke v usta tlačila in vas dojila do 15. leta

Se vidi, da nisi poslušal pri biologiji. Glavica kurca je oblikovana tako, da ven potegne ostanke od prejšnjih, tudi večino glivic in ostalo. Ko sem se na hrvaški obali žgala z lepimi domačini, ki jim je cel dan prihajalo v mojo mokro češpljo, tako da je že zatekala, sem za konec enega obupanega Slovenca peljala na WC, da mi je s svojim extra soft and small omelom spucal vse ven, za konec je pa še polizal, končati je pa moral na razbeljeno dalmatinsko kamenje, ker sveže spucano češpljo seveda ne pustim. Potem je njegovo seme na kamenju zakrknilo in se speklo kot jajce, pa je prišel kup galebov to pojest, sem pa zbežala, ker nisem hotela bit posrana od ptičev.

To je najboljša in najmanj komplicirana metoda za ohranjanje zdravje piičke pod velikimi obremenitvami.

Kaj je bilo pa z njim?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close