Najdi forum

kako spremeniti jezik?

Kako se v windows XP spremmeni jezik, da bodo vsa orodja spet v slovenščini? Sinko je nekaj brskal po računalniku…in vse je v angleščini.
Ni problem, da človek ne bi znal angleško, ampak navada je železna srajca..
lp, petra

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

Odpri control panel,dvoklikni language settings in v vseh možnostih jezika izberi povsod slovenian.

Ne pali. V officu (ki sem ga inštalirala kasneje) ni sprememb, spremenile so se nastavitve jezika v explorerju, outlooku in pri zagonu.
Še kakšna pomoč?
lp, petra

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

Morda boš pa morala na novo namestiti slovenski jezik.Če ga potrebuješ mi podaj svoj e-mail in ti bom povedal kje si ga lahko downloadaš in geslo!

Lp ufosim!

Verjetno je naložil novo različico explorerja (7), ki ni v slovenščini.

Ufosim – poslala sem ti ZS.

Ally, ampak ni problem samo v explorerju… ali pa je lahko zaradi nove različice “zmešan” cel windows XP?
lp, petra

Torej ima Explorer 7? Ja, določene ukaze prevzamejo tudi ostali programi MS.

Le kakšno povezavo ima IE 7 z jezikom menijev v MS Office? Tuki neki drugega ne štima…

Rekla je, da MS Office vredu.

Ko sem napisla programi MS sem mislila tiste, ki so integrirani v Xp-je – npr. Outlook,….

Jaz sem si nekoč nadgradila Explorer v angleško verzijo (Windowsi so bili slovenski), pa sem imela pol menijev v raznih programih, ki so integrirani v Windowse-je, slovenskih, pol pa angleških (npr. v Outlooku, Slikarju, Raziskovalcu….).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close