Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija kako spraviti računalnik na stanje pred nekaj dnevi

kako spraviti računalnik na stanje pred nekaj dnevi

Prosim za pomoč.Poskušala sem že s programi,pripomočki,sistemska orodja,obnovi sistem,vendar mi noče odpreti zadnjega programa obnovi sistem.Kliknem obnovi sistem ampak to ni mogoče in potem sem probala z možnostjo “za odpiranje uporabi” in potem imam tam veliko programov(Emule,Adobe Reader,World Pad…) s katerimi pa ni mogoče odpreti ničesar razen Mozile Firefox.Praktično je moj problem da hočem računalnik zavrteti za nekaj dni nazaj zato ker imam težave z ikonami ki imajo vse enako sliko.(če označim za odpiranje uporabi npr.Adobe Reader imajo vse ikone na namizju takšen znak(sliko).Izjema so Računalnik,Koš,Omrežje in Firefox.Drugega ni mogoče odpreti.
Prosim za kakšen nasvet.

oprosti, ampak ne razumem, kaj bi rada povedala…

Poskusila sem ga spraviti na stanje pred nekaj dnevi tako kot sem zgoraj napisala PRipomočki…. a mi ne odpre ko kliknem obnovi sistem. Odpre se mi okno Za odpiranje uporabi…tam so programi ki sem jih naštela.
Kako bi lahko popravila stanje na računalniku, ki zdaj zgleda tako, da je na namizju polno enakih sličic z znakcem Exploer, pod njimi pa piše npr Canon My printer, e Mule,Google Chrome…Prej so bili ti programi vsak s svojo sličico in so se normalno odpirali. Zdaj se noben noče odpret samodejno z dvoklikom, ko pa grem na Odpri, me sprašuje “Za odpiranje uporabi…”
Računalnik je tako čisto neuporaben, ni pa mi jasno zakaj je ostala edino MOzila, ki dela normalno.
Ali sem bila bolj jasna? Res se ne znam izražati z računalniškimi izrazi…
Na Explorerju imam naložen klik in ne morem plačati računov, ker tudi tega noče odpret.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close