Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija kako spečeš slike na DVDR

kako spečeš slike na DVDR

Sem hotela z Nerotom (Nero Express) video posnetke spečt na DVDR pa mi je rekel, da ne podpira mpeg1, mpeg pa ja. halo? Kaj sploh to pomeni? In kje, če sploh, dobim ta program mpeg1?

hvala

Filme imaš posnete s kamero/fotoaparatom v katerem formatu?
A ti zdaj želiš zapečt filme čisto tako na dvd kot datoteke, da jih boš pač kasneje lahko gledala na računalu, med tem pa bo tudi kakšen ušel na net, ali želiš narediti video DVD, ki ga boš gledala tudi na domači DVD komponenti??

Če želiš slike, filme itd…. spravit v DVD format tako, da bo nastal plošček, ki bo deloval v standardni DVD komponenti potem ti kot višek enostavnosti priporočam uporabo tegale . Ta je sicer trial tako (javi se na mail, če ti bo to delalo težave:)), da ima neke omejitve je pa res enostaven za uporabo. Previdna bodi le z uporabo normiranja avdio signala-meni je na dveh mlinčkih vedno povzročil pojav znamenitega WIN zapisa Ta program se ne odziva….

L.P.

-------------------------------------------------------------- Kdor isce resnico, jo mora znati prenesti. Kitajski pregovor

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close