Najdi forum

kako skuhate

Kako skuhate krompir in zelje?Želim,da je danes okusno,da presenetim mamico.Zdraven bi pa kakšno zelo enostavno sladico,ampak res enostavno.Palačink in pudinga ne mara.
Hvala vam.

http://www.kulinarika.net

Kako to misliš zeljein krompir? Joto?

Ne joto?Samo zelje in krompir.V joto se,da še fižol.Kakšne začimbe?Skratka kako se to naredi.Res nihče ne ve?Čas me priganja.

zELJE:Jaz narežem na kocke govedino(govedino prej nekaj časa dušim na olju) dodam zelje, en strok česna, malo še prepražim, nato dodam eno žličko moke in rdečo mleto papriko, malo premešaš, ko se ti zdi, da je preveč suho, pa zaliješ z vodo, po okusu dodaj vegeto ali sol.

Krompir pa narežem na kocke in ga skuham, nato samo precedimo in ponudimo k zelju.

Ja to bo to.Zdi se mi da moja mami tako naredi.hvala,hvala.

Ne zajebavaj, ve pa ne nasedajte.

Hvala.In ne vem zakaj bi bila zajebancija.Občudujem ljudi,ki vse vejo in znajo.

Vprašaj mamo, pa ne zafrkavi.

Mame ni trenutno doma.Hvala pa decvi.Malo berem MON in vidim kakšne kure ste ene tukaj.Ne znate odgovoriti na osnovna vprašanja in kakšna butasta vprašanja.

V glavnem kosilo se kuha.Dvomim da so vaši sončki sposobni skuhati vse in da znajo vse.Jaz pa imam 13 let.Jezikam nazaj?Seveda,če se pa tukaj določene ženske ne znate obnašati.Ni čudno,kakšen zgled naj imajo vaši otroci.
Mamici sem hotela le uslugo narediti in mislim da ni to nobena zajebancija.

13 let imaš.

In nisi v šoli…ker?

V šoli nisem pa zato,ker so mi danes pri zobozdravniku pulili zob in sem vsa zaotečena.In to modrostni zob.Ja tudi to imamo nekateri že.Pozdravljam vas prav vse.
Na tale forum sem pa slučajno prišla,ker mami ni ugasnila rač.že včeraj.To je to.Je zdaj vse jasno?

ker ji je prfoksa nedavno tega vzela mobič in ga ni vrnila, mamica pa nima časa iti na sestanek in jo napizdit (ker dela do poznih ur) – zdej je mula doma – čist tko, da prfoksi vrne milo za žajfo.

zdej bo pa mamici kosilo skuhala, da bo polna energije, ko bo šla pizdit do ravnatelja (za to si pa bo vzela čas)

hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

A,res?Moja mami je imela posvetovalnico z bratcem.Kaj vam razlagam.Ti opazovalec,da ne rečem kaj.Lepo pozdrav vsem.

kaj? kaj? ti kar povej, sej praviš da si gobčna in jezikaš

kokr tvoja mama

hahahahahahahahahahahahahahaha

Čeprav sem smrklja,ampak na tako nizek nivo se ne spuščam.Mojo mamo nimaš pa ti kaj soditi in prav tako mene.Lep pozdrav vsem.Opazovalec tudi tebi…čeprav….

Mamo boš lepo presenetila s kosilom :-))). Lepo, da se je našla vsaj ena kulturna Decva in otroku lepo razložila.

Za vse ostale, ki morate otresati, pa sram vas bodi. Ko bo vaš otrok kaj spraševal po forumu, ali si želite, da bi mu tako odgovarjali, kot ve?????

Pa samo slučajno je bil Mon odprt, dobro jutro. Bi bila pa tud jaz rada še enkrat stara 13 let.

Če bo moja hči tako modra, da bi se na forumu prepirala s tropom odrastlih žensk, če bodo moji hčeri pri 13 že modrostni zrastli, če bo moja hči pri trinajstih vsa otečena še zelje in krompir kuhala….potem se ne bojim zanjo, da bi jo nekaj žensk iz foruma pokvarilo-ker bo zelo modra;)

In njena mami zdaj ne najde te teme, ker nima časa..a ji jo prilepimo??
🙂

Mater babe ste pokvarjene nekatere res, no. Potem pa ni čudno, da vaša maldina po mestu razgraja in se čponoči dere kot živali…

Se strinjam z Aredhel!

Kako ste nekateri brezobrazni. Sram vas BODI! Saj ni čudno, da današnja mladina se tako obnaša, če mi odrali se ne znamo obnašati seveda sodeči po vašem pisanju.
Tebi pa hči iskrene čestitke, da se sploh hočeš potruditi, da mami presenetiš. Res lepo od tebe.
lp,

to niso besede ene 13-letnice ampak tipičen besednjak (sončki itd) ženske, ki je veliko na monu.

Se strinjam – tudi mene so “sončki” zmotili.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close