kako skuhate
zELJE:Jaz narežem na kocke govedino(govedino prej nekaj časa dušim na olju) dodam zelje, en strok česna, malo še prepražim, nato dodam eno žličko moke in rdečo mleto papriko, malo premešaš, ko se ti zdi, da je preveč suho, pa zaliješ z vodo, po okusu dodaj vegeto ali sol.
Krompir pa narežem na kocke in ga skuham, nato samo precedimo in ponudimo k zelju.
Mame ni trenutno doma.Hvala pa decvi.Malo berem MON in vidim kakšne kure ste ene tukaj.Ne znate odgovoriti na osnovna vprašanja in kakšna butasta vprašanja.
V glavnem kosilo se kuha.Dvomim da so vaši sončki sposobni skuhati vse in da znajo vse.Jaz pa imam 13 let.Jezikam nazaj?Seveda,če se pa tukaj določene ženske ne znate obnašati.Ni čudno,kakšen zgled naj imajo vaši otroci.
Mamici sem hotela le uslugo narediti in mislim da ni to nobena zajebancija.
ker ji je prfoksa nedavno tega vzela mobič in ga ni vrnila, mamica pa nima časa iti na sestanek in jo napizdit (ker dela do poznih ur) – zdej je mula doma – čist tko, da prfoksi vrne milo za žajfo.
zdej bo pa mamici kosilo skuhala, da bo polna energije, ko bo šla pizdit do ravnatelja (za to si pa bo vzela čas)
hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Če bo moja hči tako modra, da bi se na forumu prepirala s tropom odrastlih žensk, če bodo moji hčeri pri 13 že modrostni zrastli, če bo moja hči pri trinajstih vsa otečena še zelje in krompir kuhala….potem se ne bojim zanjo, da bi jo nekaj žensk iz foruma pokvarilo-ker bo zelo modra;)
In njena mami zdaj ne najde te teme, ker nima časa..a ji jo prilepimo??
🙂
Forum je zaprt za komentiranje.