Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kako skriti bradavičke

Kako skriti bradavičke

Kako zakrijete bradavičke tiste, ki ste večinoma skoz brez modrca? Opažam, da mi čedalje bolj paše, da sem brez modrca, problem pa je, da ni važno kaj oblečem, bradavičke se mi bolj ali manj stalno vidijo. Ni to problem doma, problem nastane v javnosti, ko začnejo stari desci buljit v joške, kot da sem iz drugega planeta.

meh meni se še čez modrček vidijo.. res pa nosim nepodložene ker ne maram pen not, ali tiste fiksne ki so kot oklep (pizda sej nisem na bojišču!), puš up pa sploh ne.

Bodi vesela, da jih vsaj stari dedci pogledajo, mladim tako nisi mar.

Nalepke za bradavice obstajajo gugli.

Flajšter čez in stvar rešena.

Odgovor na objavo uporabnika
Zartrose izven profila, 16.01.2022 ob 14:12

meh meni se še čez modrček vidijo.. res pa nosim nepodložene ker ne maram pen not, ali tiste fiksne ki so kot oklep (pizda sej nisem na bojišču!), puš up pa sploh ne.

Na bojišču ?? dobra ta ??

Brez lepila so tile, preverjeno;  po uporabi zmočiš z vodo, osušiš in ponovno uporabljaš.

.https://www.tezenis.com/be/product/silicone_nipple_covers-1AC015.html

nipple cover, 16.01.2022 ob 16:18

Brez lepila so tile, preverjeno;  po uporabi zmočiš z vodo, osušiš in ponovno uporabljaš.

.https://www.tezenis.com/be/product/silicone_nipple_covers-1AC015.html

Pa še malo bolj provokativne izvedbe, sicer za 1x uporabo:

.https://www.aliexpress.com/item/32816490281.html?spm=a2g0o.detail.0.0.7c3d7543zKGi3f&gps-id=pcDetailBottomMoreThisSeller&scm=1007.13339.169870.0&scm_id=1007.13339.169870.0&scm-url=1007.13339.169870.0&pvid=fb262251-fcd5-4379-8787-83e799f80fc0&_t=gps-id:pcDetailBottomMoreThisSeller,scm-url:1007.13339.169870.0,pvid:fb262251-fcd5-4379-8787-83e799f80fc0,tpp_buckets:668%232846%238115%232000&&pdp_ext_f=%7B%22sceneId%22:%223339%22,%22sku_id%22:%2264797610862%22%7D

Zdenky, 16.01.2022 ob 14:03

Kako zakrijete bradavičke tiste, ki ste večinoma skoz brez modrca? Opažam, da mi čedalje bolj paše, da sem brez modrca, problem pa je, da ni važno kaj oblečem, bradavičke se mi bolj ali manj stalno vidijo. Ni to problem doma, problem nastane v javnosti, ko začnejo stari desci buljit v joške, kot da sem iz drugega planeta.

Bodi ponosna in jih kaži še naprej.

Čez nekaj let, bo zateboj piskal le še ekonompisker.

Zakaj za vraga bi skrivala nekaj kar ti je bog podaril.

Anonimno 4880, 16.01.2022 ob 16:26

Bodi ponosna in jih kaži še naprej.

Čez nekaj let, bo zateboj piskal le še ekonompisker.

Teslo – misliš da vse ženske hodijo z napetimi in vidnimi nipli zanalašč naokoli zato, da bi vam dvigovale potrebo in pohoto? Da sem vašim očem namerno nastavljajo? Ene sploh ne vedo, kdaj jim otrdijo – in ja, če ni podložen modrc, se vidijo izbokline skozi. Nekatere pa z leti preprosto pozabijo, da je treba začet nosit podložen modrc spredaj.

campari, 16.01.2022 ob 16:28

Zakaj za vraga bi skrivala nekaj kar ti je bog podaril.

prsi in bradavice so bile podarjene  samicam in ženskam prvotno za dojenje potomcev, ne pa za moške oči in njihovo burjenje domišljije 🙂  Seksualni spolni znak so postale šele drugotno, ne prvotno.

Naj te nebo strah (pedercina) da bom bil jaz kdaj buljil v tvoje niple.

ker vam iz oči pohota ven gleda, 16.01.2022 ob 17:51

prsi in bradavice so bile podarjene  samicam in ženskam prvotno za dojenje potomcev, ne pa za moške oči in njihovo burjenje domišljije 🙂  Seksualni spolni znak so postale šele drugotno, ne prvotno.

Zato pa ste samske, tudi od boga zapuščene. V svoji samoti se smilite same sebi, ogorčene na cel svet in na sebe.

avtor posta, jaz ti predlagam, da rajši zakrijes svoj ksiht.

Anonimno 6235, 16.01.2022 ob 18:09

Zato pa ste samske, tudi od boga zapuščene. V svoji samoti se smilite same sebi, ogorčene na cel svet in na sebe.

Napačni pišeš – jaz jih še vedno s sebe dol frcam – take pohotneže, kot ste tudi tukaj nekateri pa sploh. Na izvoli v javnosti jih pa nikoli nisem dajala in jih ne bom – ker mi jih ni treba – samo za izbrane poglede in uporabo  so na voljo, vedno bile, so in bodo, brez skrbi, redno v pogonu.

ajde izvadi pedercino.

. https://youtu.be/NO7iofG1OE8

Pusti jim svobodo in se ne obremenjuj s tem. Prej, ko boš to premagala, lažje bo zate. Jaz sem bila na istem, sem se jih trudila skrivat, tudi zaradi pirsov, ki jih imam, pa ni nič kaj dosti pomagalo. Zdaj se več ne obremenjujem s tem, mi je čisto vseeno. Sem pa skoraj skoz brez, tako doma, kot v javnosti.

Se dobro da te vsi gledajo. V očeh nekaterih si žal ne zanimiva…

Česa vsega se nekatere danes sramujete; nekatere bradavic, druge spet sramnih dlak, tretje polnih obrvi, naravnih ustnic, ……moški pa imamo najraje, da ste naravne!

Eni so jih že znucal, ko so jih ful gledal.

svobodo jim pust. favšarijo delajo sm sitno babovje k nima nč zapokazat

Briga me. Redko sem zunaj z ne/znanci toliko vzburjena, da bi bile preveč očitne, kadar se napnejo zaradi mraza, sem pa itak zadekana od vratu do prstov na nogah…

Mislim da tebi pedercina paše nekaj druzga.

Jaz jih kažem.  Ponosno. Briga me.

Hodim in moje titis se zibajo, zakaj bi pa nosila modrc?

Nosim ga samo v službi,  ker delam v bolnici. Ko delaš s pacienti, moraš imeti nek nivo strokovnosti, k temu pa sodi tudi modrc. Takoj, ko pridem domov… ni več modrca. Tudi v trgovini ga ni…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close