Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako skrijete bradavičke

Kako skrijete bradavičke

Aia pa rit v pajkicah, hjo kolk je tudi to lepo, ce je lepo oblikovana rit, ks grem teči ob žici in se zmeri tko nalimam kaki lusni punci na rit, mam potem boljsi tempo, pa še tko mal jo pohecam, včasih dam tudi kakšen komentar, da ima zelo dobro rit in sva oba vesela, se nisem dobil negativnega odziva, kr pac direkt povem in ker se ljudje radi pohecamo in smo radi direktni pa neobremenjeni. Pac ves kolk bi bil lepsi svet, ce bi bli vsi tko?
[/quote]

Bo treba it tečt, ne samo sanjat o ritkah 🙂

Te razumem,a na spletu dobiš vse.
Obstajajo posebni modrci, narejeni iz kovinskih pletenih obročkov – kot so bile nekoč viteške zaščitne srajce v Srednjem veku. Zdaj je to zopet IN.
Sicer na njihovi spletni strani ponujajo tudi original deviški pas (če koga zanima).
Tisti cenejši so brez ključa – ko ga daš 1x gor, ga imaš do smrti.

Vsa ponudba je na strani: http://www.srednjeveskezize. com

Tudi jaz se ravno pretirano ne bi sekirala, če bi se mi videle bradavičke, sekirala bi se če bi si tip to razlagal, kot da me je vznemiril, meni pa bi bilo samo mraz – zato, podloženi modrc.

Morda bi se videle tudi, če bi jih vzburil moj jeziček in bi nabreknile, kaj pravis, preizkusiva teorijo v praksi? 😉
[/quote]

Veš, da.

In iz kakšnega razloga bi jih morala skrivat? Ne razumem.

Te razumem,a na spletu dobiš vse.
Obstajajo posebni modrci, narejeni iz kovinskih pletenih obročkov – kot so bile nekoč viteške zaščitne srajce v Srednjem veku. Zdaj je to zopet IN.
Sicer na njihovi spletni strani ponujajo tudi original deviški pas (če koga zanima).
Tisti cenejši so brez ključa – ko ga daš 1x gor, ga imaš do smrti.

Vsa ponudba je na strani: http://www.srednjeveskezize. com
[/quote]

;DDD, pridem na mon in se samo še smejim….in brezplačne poslovne ideje….

Kje so vse te bradavičke? Jaz nobene ne opazim, da bi se ji videle sredi trgovine, na pošti ali na cesti … kar je nenavadno, če jih imate vse tako na prostosti kot pravite.

Ja itak. Ker moske in zenske prsi so isto, a ne? Ker moske prsi so objekt seksualnega pozelenja, tako kot zenske, a ne?
Zdaj ce tebi pase, da se slinijo nad tvojimi joski, prav. Verjetno nimas prav velikih, je tako? Vsaj tako dobis pozornost in se pocutis zenstveno. Meni to ni prijetno. Ze tako imam nadpovprecno velike in je nemogoce, da jih ne opazijo, zato mi res ni do tega, da bi jih se ekstra poudarjala s tem, da bi kazala bradavice. Se sportni modrc je debelejsi, odkar mi je pred leti na faksu kolega, s katerim smo igrali odbojko, priznal, da je gledal samo moje bradavice cel cas (imela sem en navaden sporten modrc in enobarvno majico). Ja, itak ni bil edini, je pa vsaj bil toliko, da mi je povedal, da je to pac turn on za vecino moskih. In ja, danes vidim, da je to pac lahko motece, ce seksualnost ni ravno tvoj namen. Zato pac ni primerno jih kazat vsakemu povsod.
Moulded modrc je super za to, itak pa za vecje prsi niso tisti modrci, ki imajo samo tanko blago.
[/quote]

Če se zreduciraš na predmet spolnega poželenja, potem izvoli.
VEDNO se bo nekdo slinil nate, pa če si v šotor zavita. In tole tvoje javskanje o meni in kakšne prsi imam in kdaj se počutitim ženstveno je neumno in brutalno primitivno – take primitivnosti s tricentimetrsko peno ne zakriješ. Mater si ženstvena, res.
Če so prsi pod obleko JIH NE KAŽEM . Kaj pa kdo fantazira pa NI MOJ PROBLEM.
In še – če odraslega moškega (starejšega od 13 let) ene prsi pod obleko tako vržejo iz tira, da ne more fukcionirati, se malo vprašaj v kakšni družbi si.

VEDNO se bo nekdo slinil nate, pa če si v šotor zavita. In tole tvoje javskanje o meni in kakšne prsi imam in kdaj se počutitim ženstveno je neumno in brutalno primitivno – take primitivnosti s tricentimetrsko peno ne zakriješ. Mater si ženstvena, res.
In še – če odraslega moškega (starejšega od 13 let) ene prsi pod obleko tako vržejo iz tira, da ne more fukcionirati, se malo vprašaj v kakšni družbi si.
[/quote]
Priznaj, da imaš čebulne 🙂
Zato ti je pa tako “vseeno”, ko kažeš svoje bradavice. V bistvu je to primitivno. Enako kot če hodiš okoli brez modrca pod majico. Na plaži ni problema, drugje pa je primitivno, prostaško, neokusno…, pa lahko ve free rajderke s plapolajočimi v vetru v zrak skačete. Pa boljše, če ne skačete…

[/quote]

Točno tako je, kot pišeš.
VEDNO se bo nekdo slinil nate, pa če si v šotor zavita.
In včasih je bil dovolj samo za sekundo pokazan gleženj, da so bili vsi paf. Zato je modrc iz kevlarja grez pomena, ker potem se bo nekdo palil na ključno kost, lok obrvi, nosnico, ali uho, še posebej lepo okrašeno z uhanom.
Kje se konča? Ko si zavita v burko od glave do pete, nerazpoznavna.

In včasih je bil dovolj samo za sekundo pokazan gleženj, da so bili vsi paf. Zato je modrc iz kevlarja grez pomena, ker potem se bo nekdo palil na ključno kost, lok obrvi, nosnico, ali uho, še posebej lepo okrašeno z uhanom.
[/quote]
Tako je. Ukinimo obleke, ki so nepotrebne in spet uvedimo goloto, kosmate noge, roke, obrvi, pazduhe in intimne predele. To je edino naravno!

Priznaj, da imaš čebulne 🙂
Zato ti je pa tako “vseeno”, ko kažeš svoje bradavice. V bistvu je to primitivno. Enako kot če hodiš okoli brez modrca pod majico. Na plaži ni problema, drugje pa je primitivno, prostaško, neokusno…, pa lahko ve free rajderke s plapolajočimi v vetru v zrak skačete. Pa boljše, če ne skačete…
[/quote]

V bistvu je hudo žalostno, da lastne prostaškosti ne vidiš. Jaz dejansko ne opazim, kakšen modrc kdo nosi , ker ne buljim. Še ti nehaj, pa bo. Aja , to pa ne, a ne? Hinavc do amena.

Potem ti tudi hodiš poleti okrog brez majice ?
Če že enačiš moške prsi z ženskimi. 🙂

[/quote]

Točno to. Zdaj se bom jaz skrivala za neke oklepe iz centimerske pene, da ..kaj? Ne bo kdo zgrožen na dejstvom, da imam prsi in bradavice?
Funkcija modrca je, da prsim nudi podporo. In NIČ DRUGEGA. Eno samo afnanje in sprenevedanje.

Tako je. Ukinimo obleke, ki so nepotrebne in spet uvedimo goloto, kosmate noge, roke, obrvi, pazduhe in intimne predele. To je edino naravno!
[/quote]

Naravno? Edino nenaravno je, da se sramujete sebe, tega, kar ste. Začne se v glavi, nadaljuje pa skozi kritičnost do slehrnega centimetra lastnega telesa. Do tega, kakšen je njegov izgled, do tega, kaj zmoreš z njim.

Narava te je ustvarila tako, kot si. Neskončni tretmaji, tisoče pravil, kilometri oblačil ne bodo mogli prikriti vseh pomanjkljivosti. Dokler boš sebe videla tako.

Potem ti tudi hodiš poleti okrog brez majice ?
Če že enačiš moške prsi z ženskimi. 🙂
[/quote]

Ja Robi, seveda. Spet blodiš? A sem kje napisala, da so moške prsi enake ženskim?
Nisem, a ne. A bi ti kdaj nehal pripisovati tvojih besed meni in potem bedasto odgovarjati na lastne izume?

Tu se človek svašta nauči: sem šla pogledat, kaj je kevlar. 🙂

Ja Robi, seveda. Spet blodiš? A sem kje napisala, da so moške prsi enake ženskim?
Nisem, a ne. A bi ti kdaj nehal pripisovati tvojih besed meni in potem bedasto odgovarjati na lastne izume?
[/quote]
Napisala si, ko jih bomo moški začeli skrivati, jih boš tudi ti.
In ker jih moški ne skrivamo, ampak poleti celo hodimo zgoraj brez, potem tudi ti hodiš zgoraj brez in jih ne skrivaš. 🙂

Napisala si, ko jih bomo moški začeli skrivati, jih boš tudi ti.
In ker jih moški ne skrivamo, ampak poleti celo hodimo zgoraj brez, potem tudi ti hodiš zgoraj brez in jih ne skrivaš. 🙂
[/quote]

Super si to izpeljal. Na ta način si lahko iz izmisliš kar hočeš – samo daj to kje drugje počet in ne kot odgovore na moje poste.

[/quote]

Glede na to, da tebi kazanje bradavic ni problem, ravno tako slinjenje drugih nad njimi, presenetljivo burno reagiraš tukaj, ko se kdo ne strinja s tabo. 😀

Glede na to, da tebi kazanje bradavic ni problem, ravno tako slinjenje drugih nad njimi, presenetljivo burno reagiraš tukaj, ko se kdo ne strinja s tabo. 😀
[/quote]

Burno reagiram samo in izključno na primitivnost in hinavščino.
Na kaj pa ti?

Na kaj pa ti?
[/quote]
Moj komentar je le logična izpeljava tvoje ideje.
Seveda zato burno reagiraš, ker ti ni všeč lastna primitivnost.

Super si to izpeljal. Na ta način si lahko iz izmisliš kar hočeš – samo daj to kje drugje počet in ne kot odgovore na moje poste.
[/quote]
Spet samo ukazuješ, da naj to počnem drugje.
To bom počel tam, kjer bom sam hotel in ne kjer bo tebi pasalo. Ti je jasno ?

Spet samo ukazuješ, da naj to počnem drugje.
To bom počel tam, kjer bom sam hotel in ne kjer bo tebi pasalo. Ti je jasno ?
[/quote]

Tud u redu, zarad mene počni glih kar hočeš.

Na kaj pa ti?
[/quote]
Ženska, ne bi raje naredila red pri sebi? Če te motijo reakcije, se potem pač ne obnašaj tako. Če te motijo slinasti in primitivni pogledi in komentarji, jim ne dajaj povoda za to. Ne moreš hoditi po svetu z roza očalci in se sprenevedati, da joški niso seksualni objekt. Ker je neumno, podobno kot tisto, ko ene dojilje ne vidijo dlje od svojih jošk, ki da so samo za dojenje in jih potem lahko kažejo kjerkoli, če pač dojijo. Ko jih ljudje gledajo, so pa prostaki, primitivci itd… Ljudje reagirajo čisto naravno – tudi pri bradavicah, ki jih kažete ene, ne glede na to, ali se ve slepite, da to pač ni seksualno, ali pa namenoma provocirate. Ne bo vas zato nihče napadel fizično, verbalni komentarji so bolj verjetni, večina pri nas pa bo samo gledala v vaše bradavice. Če vam je to ok, potem pač počnite to še naprej, če pa ne, pa vas ne bo pobralo, če boste oblekle vsaj ne svetle, enobarvne tanke majice, če že za boljši modrc ne reskirate.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close