Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kako skrbite za svoje ljubljenčke?!

Kako skrbite za svoje ljubljenčke?!

Pozdrafček!

Jaz sem svojemu danes kupila dodatni (zunanji) hladilnik-podlogo, ga postavila nanj in uboga živalca ne bo več trpela :-))))))))

Napovedujejo nam vroč julij in avgust…bomo videli…

Ah, začel se je Lent….za uvod je malce zalilo, tako kot lani pa bo upam v naslednjih dneh boljše.

LP

Tota Senka

Svetujem ti, da se povežeš z uporabnikom , ki mu računalnik zmrzuje, in ne bo več strahu s pregrevanjem ;-))))

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Občasno mu privoščim hlad, drugače pa Lent ko bo kakšen jazz koncert,
ali pa ko bodo kakšne HAVANA CALLING – njami..

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Pozdrafček!

Ja, izdatek za takšen hladilnik za prenosnike je skoraj nič v primerjavi s ceno servisa, ko in če kaj crkne…

Pri povišanih temperaturah okolice ventilatorji tako mešajo samo močno pregreti zrak in se čarunalnik niti ohladiti ne more primerno, sploh če malce opešajo notranji ventilatorji (pri mojem še ne, pa sem mu vseeno kupila še zunanje hlajenje)

In še ta zanimivost: teh nekaj dni ko ga imam, niti črki A in C več ne “štekata” – nekaj dni nazaj sem pisala o tem, da mi slabo primeta A in C… Slučaj?!

Za Klemenxxa pa tole:

Prestavili so prizorišče za jazz lent…poglej na http://www.lent.si

LP

Tota Senka

jao, domiselna replika :))))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close