Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako skrajšati čas seksa

Kako skrajšati čas seksa

Tvoje sikanje je najbrž povezano s prepoznavanjem sebe v mojem opisu, kako težko je ustreči žensko, ki tudi z VSEM na koncu ni zadovoljna :)[/quote]

V ničemer se nisem prepoznala. Ne zanikam, da je lahko ustreči ženski ali moškemu. Tnx god, da je kamena doba mimo in imamo tudi želje, ki jih uresničujemo. Sodobni človek ve kaj hoče in temu sledi. Ko to doseže, gre spet korak naprej. Saj najbrž nisi mislil, da bomo stopicali na enen mestu:). Dej prestavi se že noooo:).[/quote]

Ja s postavljanjem ciljev in njihovim uresničevanjem ni nič narobe. To je pač v naravi ljudi in hvala bogu, da je temu tako. Obregnil sem se bolj ob dejstvu, da nekateri ob zadovoljitvi svojih želja ne najdejo zadovoljstva. In ob tem se poraja vprašanje če so to sploh bile njihove želje ali samo tekmujejo z nekom v dokazovanju?

V ničemer se nisem prepoznala. Ne zanikam, da je lahko ustreči ženski ali moškemu. Tnx god, da je kamena doba mimo in imamo tudi želje, ki jih uresničujemo. Sodobni človek ve kaj hoče in temu sledi. Ko to doseže, gre spet korak naprej. Saj najbrž nisi mislil, da bomo stopicali na enen mestu:). Dej prestavi se že noooo:).[/quote]

Ja s postavljanjem ciljev in njihovim uresničevanjem ni nič narobe. To je pač v naravi ljudi in hvala bogu, da je temu tako. Obregnil sem se bolj ob dejstvu, da nekateri ob zadovoljitvi svojih želja ne najdejo zadovoljstva. In ob tem se poraja vprašanje če so to sploh bile njihove želje ali samo tekmujejo z nekom v dokazovanju?[/quote]

Ljudje, ki niso zadovoljni sami s sabo, so težko z drugimi. Potem pridejo kompleksi na plan in takšnemu človeku ne moreš nikoli ugoditi, ker je večni jamrač. Ampak saj ni vsa populacija nazadovoljna:). Če pa srečuješ same takšne, potem se vprašaj, kje je pravzaprav problem:).

Ja s postavljanjem ciljev in njihovim uresničevanjem ni nič narobe. To je pač v naravi ljudi in hvala bogu, da je temu tako. Obregnil sem se bolj ob dejstvu, da nekateri ob zadovoljitvi svojih želja ne najdejo zadovoljstva. In ob tem se poraja vprašanje če so to sploh bile njihove želje ali samo tekmujejo z nekom v dokazovanju?[/quote]

Ljudje, ki niso zadovoljni sami s sabo, so težko z drugimi. Potem pridejo kompleksi na plan in takšnemu človeku ne moreš nikoli ugoditi, ker je večni jamrač. Ampak saj ni vsa populacija nazadovoljna:). Če pa srečuješ same takšne, potem se vprašaj, kje je pravzaprav problem:).[/quote]

Seveda ni vsa ženska populacija takšna. In prav je da se upiraš moji nepravični posplošitvi. Angela Vode bi bila ponosna nate 🙂

sej ne morem verjet vsemu, kar si napisala
in če povem kratko in jedrnato
Ne zaslužiš si ga!!
mnoge hrepenimo po takšnih moških …
torej pusti ga ženski, ki bo uživala v tem in spoštovala …

Tvoje sikanje je najbrž povezano s prepoznavanjem sebe v mojem opisu, kako težko je ustreči žensko, ki tudi z VSEM na koncu ni zadovoljna :)[/quote]

Je potrebno pri vajinem “pink-ponku” listke s točkami in rezultatom obračat, a bosta to zmogla sama ?[/quote]
Ker je nasprotnica priznana članica intelektualne skupine, menim, da ne bo problemov 🙂

Je potrebno pri vajinem “pink-ponku” listke s točkami in rezultatom obračat, a bosta to zmogla sama ?[/quote]
Ker je nasprotnica priznana članica intelektualne skupine, menim, da ne bo problemov :)[/quote]

Ne tekmujem, torej ni potrebno voditi posebnega seznama:).

Ker je nasprotnica priznana članica intelektualne skupine, menim, da ne bo problemov :)[/quote]

Ne tekmujem, torej ni potrebno voditi posebnega seznama:).[/quote]

Potem pa gremo lahko vsi na malico in zapremo MON … EnTip, pa ne pozabi zaklenit …

Jamrači! Ni vsakemu moškemu tako hudo zadovoljiti ženske. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

SML in ti sta vsaj pametni …

Ne tekmujem, torej ni potrebno voditi posebnega seznama:).[/quote]

Potem pa gremo lahko vsi na malico in zapremo MON … EnTip, pa ne pozabi zaklenit …[/quote]

Ni panike, dober tek 🙂
Če bo kaj razmetano in polomljeno, ko se vrnete… samo GF je bilo treba par stvari na roke obrazložit 🙂

Si ti tudi virtualo in realo malo pomešal med seboj ?

Potem pa gremo lahko vsi na malico in zapremo MON … EnTip, pa ne pozabi zaklenit …[/quote]

Ni panike, dober tek 🙂
Če bo kaj razmetano in polomljeno, ko se vrnete… samo GF je bilo treba par stvari na roke obrazložit :)[/quote]

Ne tolk obremenjevati svojih možgančkov:).

Tvoj problem se mi zdi podoben tistemu: imam preveč denarja in ne vem kako bi ga zapravila…

Se mi zdi, da bi ti zdaj marsikdo skočil za vrat in pregriznil vratno žilo – še posebej tiste, katerih partnerji trpijo za prezgodnjim izlivom in razen nekaj (dokaj neučinkovitih) kremic in prijemov nimajo kaj naredit. A-ma nič, zero, nada …

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Meni pa se njen problem ne zdi tako “brezvezen”. Se pa cudim, zakaj se punca pocuti tako nemocna. Kot da ne more vplivati na to kako hitro bo frajerju prislo?? lol… Zame je to ze slab znak. Dvomim, da je dobra v postelji. Najbrz bolj pasivno caka, da tip z njo pocne kar se mu pac zljubi. Tip bi pa tudi lahko vedel, kaj pomeni mix it up. Najbrz si punca ni mislila, da je toliko povedala o sebi, lol.

Tvoj problem se mi zdi podoben tistemu: imam preveč denarja in ne vem kako bi ga zapravila…

Se mi zdi, da bi ti zdaj marsikdo skočil za vrat in pregriznil vratno žilo – še posebej tiste, katerih partnerji trpijo za prezgodnjim izlivom in razen nekaj (dokaj neučinkovitih) kremic in prijemov nimajo kaj naredit. A-ma nič, zero, nada …[/quote]
tudi ti Brutka?? ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Se mi zdi, da bi ti zdaj marsikdo skočil za vrat in pregriznil vratno žilo – še posebej tiste, katerih partnerji trpijo za prezgodnjim izlivom in razen nekaj (dokaj neučinkovitih) kremic in prijemov nimajo kaj naredit. A-ma nič, zero, nada …[/quote]
tudi ti Brutka?? ☺[/quote]Aha, boli, ker je povedala, da smo ostali “sprinterji”!?!?
Bejba ima izkušnje!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Nekdo, ki “cmari” vedno na isti temperaturi, ni pa prave eksplozivnosti v njem in tudi “menjava letnih časov” 🙂 , je verjetno malce dolgočasen? 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Poroči se z njim. 🙂

Dokler je v vlogi ljubimca, se bo trudil…Ko bo v vlogi moža, se boš pa ti trudila. 🙂

tudi ti Brutka?? ☺[/quote]Aha, boli, ker je povedala, da smo ostali “sprinterji”!?!?
Bejba ima izkušnje![/quote]
monotona izkušnja ni niti izkušnja, kaj šele množina ☺ … domišljija nabrana v Dr.Romanih pa ne šteje

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Aha, boli, ker je povedala, da smo ostali “sprinterji”!?!?
Bejba ima izkušnje![/quote]
monotona izkušnja ni niti izkušnja, kaj šele množina ☺ … domišljija nabrana v Dr.Romanih pa ne šteje[/quote]

Hja, pa naj malo bolj aktivno pomiga. Saj tempo ni odvisen samo od enega… pri teh zadevah sta za dobro izvedbo in pravo zadovoljstvo vedno potrebna dva. Čakat in se pritoževat je pa precej lenobno.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

monotona izkušnja ni niti izkušnja, kaj šele množina ☺ … domišljija nabrana v Dr.Romanih pa ne šteje[/quote]

Hja, pa naj malo bolj aktivno pomiga. Saj tempo ni odvisen samo od enega… pri teh zadevah sta za dobro izvedbo in pravo zadovoljstvo vedno potrebna dva. Čakat in se pritoževat je pa precej lenobno.[/quote]

natipkaj ji tukaj recept … da tipi vidimo, kako pademo v zanko nabiranja “izkušenj, kilometrine” ☺

Hja, pa naj malo bolj aktivno pomiga. Saj tempo ni odvisen samo od enega… pri teh zadevah sta za dobro izvedbo in pravo zadovoljstvo vedno potrebna dva. Čakat in se pritoževat je pa precej lenobno.[/quote]

natipkaj ji tukaj recept … da tipi vidimo, kako pademo v zanko nabiranja “izkušenj, kilometrine” ☺[/quote]

Jst verjamem v občutek in naravni talent. 🙂

tudi ti Brutka?? ☺[/quote]

… brala veliko o tem in fuck, ja, nisem mogla verjeti, kako pogost je ta problemček pri moških.

V naravni talent, ali v desca, ki razume razlago tvoji želja in potreb??
Razlika je bistvena!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

in še dodajam … tudi za to bi rekla, da zna biti precej nadležna reč!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close