Kako skrajšati čas seksa
Že nekaj mesecev imam novega fanta .. no ljubimca. Kar nekaj starejši je od mene:
Sicer je vse OK. Odlično se razumeva, pozorno posluša in pametno komentira kar me teži, občasno greva na večerjo in takrat je pravi gentlemen in mi pomaga sleči plašč, pa potem obleči, sedi nasproti mene tako, da vidi samo mene in kaže hrbet v prostor, zna me dobro nasmejati.
Res sem zaljubljena vanj.
Ampak. Pri seksu mi pa postaja nadležno. On bi me kar vsakič, ko grem mimo njega in potem to traja najmanj dve uri in več. Saj mi paše. Sploh, ker me poleg tudi razvaja, boža, njegove roke so povsod kot, da jih ima sto.
Končam večkrat v omamnih orgazmih Ampak jaz bi kdaj en navaden quicky tak 3 do 5 minut.
Se da mojega loverja s čim “ozdraviti”, da bi kdaj končal vsaj v 15 minutah ?
Se meni zdi da majo ”moje” enak problem kot ti…. ko bi rade quickija jaz pa bi raje njim naredo par orgazmov prej ali drugače rečeno 1-2,5 uri lol
Sočustvujem s teboj, res je nadležno imeti fanta, ki je pozoren, duhovit, kavalirski, nežen, vzdržljiv, ki te zna popeljati v nebesa, ki poskrbi najprej zate…Morda se bo zaradi tvojega trpljenja ozdravil sam in začel nadlegovati kakšno drugo, ki ga bo z veseljem sprejela z vsemi štirimi. Zate pa se bo našel kakšen egoističen šprinter, ki bo v cilju še preden se boš ti ogrela in morda, ampak samo morda se boš takrat spomnila na svojega nežnega in fukotožnega fantiča, ki bi ga bila najbrž vesela večina žensk….
No no, saj ni tako hudo, ženske so dar narave in v večini primerov nezahtevne in skromne, saj hočejo samo eno stvar….VSE!:)))[/quote]
Je že res kar praviš, vendar ko imajo VSE, se začno dušit … :)[/quote]
obenem pa se še naveličajo…. primer je zgorajšna uporabnica…. kot kaže moram naslednjič samo za sebe poskrbet… 1x na teden pa za njo… LOL
Samo povem kot je:))). Frka je edino, če si se v mojem zapisu prepoznal:)).[/quote]
Tvoje sikanje je najbrž povezano s prepoznavanjem sebe v mojem opisu, kako težko je ustreči žensko, ki tudi z VSEM na koncu ni zadovoljna :)[/quote]
Je potrebno pri vajinem “pink-ponku” listke s točkami in rezultatom obračat, a bosta to zmogla sama ?
Samo povem kot je:))). Frka je edino, če si se v mojem zapisu prepoznal:)).[/quote]
Tvoje sikanje je najbrž povezano s prepoznavanjem sebe v mojem opisu, kako težko je ustreči žensko, ki tudi z VSEM na koncu ni zadovoljna :)[/quote]
V ničemer se nisem prepoznala. Ne zanikam, da je lahko ustreči ženski ali moškemu. Tnx god, da je kamena doba mimo in imamo tudi želje, ki jih uresničujemo. Sodobni človek ve kaj hoče in temu sledi. Ko to doseže, gre spet korak naprej. Saj najbrž nisi mislil, da bomo stopicali na enen mestu:). Dej prestavi se že noooo:).
Forum je zaprt za komentiranje.