kako si negujete prsi??
Ne vem kaj misliš pod tem da “negujemo prsi” Jaz jih pač namažem s kremo kot drugod po telesu,ko pridem izpod tuša.Parkrat na teden jih pa še moj lubi poljubčka in poboža,tko da moje so lepo negovane 🙂
PS:občasno delam vaje za krepitev prsnih mišic,da bom imela še dolgo lepo pokončne.Svetujem ti,da delaš enako,da ne boš mela povešenih pri 20ih letih.
Ja, nič posebnega. Po tuširanju se namažem z mlekom ali pa utrjevalnim losjonom, drugače pa nič. Ti ni treba posebej skrbet za to. Razen, če ti še rastejo, glej, da bo koža ves čas dost elastična, ker drugače ob hitri rasti pa tem, nastanejo strije. Uporabljaj kakšno mastno kremo. Sicer pa je važno le to, da imaš modrček, ki ti ustreza in pri športu ne zataji.
Nočna, kakšne vaje za prsne mišice?
Ja tiste vaje običajne,ko imaš dlani pred sabo v višini ramen in potem stiskaš dlani skupaj,mal tud “kvihtam” na easy doma.Imam pa to srečo,da sem včasih plesala ST in LA plese in glede na to kakšna drža je pri ST se mi zdi,da je tud to pripomoglo k temu da imam “močne” prsne mišice in s tem pokončne prsi :))
Forum je zaprt za komentiranje.