Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija kako shujšati kurzor ;-)

kako shujšati kurzor ;-)

Ko recimo kliknem v tale okenc, v katerega sedaj vpisujem tale tekst, je moj kurzor deebeeeel. Predebeeeel. Isto tudi v vseh drugih programih. Debelost me moti, ko je treba kaj natančno skopirati, pa ne veš čisto točno ali si zajel zadnjo oz. prvo črko. Sem že v kontrolpanelu iskala, pa nekako ne najdem, da bi kje lahko definiral debelost kurzorja – vem pa da ga lahko spremenim v kaj drugega kot palčko.

Kakšno dieto predlagate?

LpMaruša

A če greš na
Nadzorna plošča -> Miška
pa izbereš drugi zavihek Kazalci ?
Tam se da izbirati tip kurzorja – posamično oziroma po celotni Windows shemi.

Nep, še zmeraj je bajsi 😉

Oziroma pointer se je spremenil. Ni problem v pointerju, ampak ko s tem pointerjem kliknem na okence za vpis teksta, potem ena crtica utripa za besedilom vpisa. No, ta črtica pri meni ni črtica ampak ornk debel pravokotnik.

Haha noro… priznam, da mi ta problem ni prav nič poznan.
Se bo verjetno še kdo oglasil, ki se mu kaj bolj svita kako pa kaj.

No, če prej kdo ne pogrunta, bom od doma prlimala gor en printskrin.

XP : Control Panel –> Accessibility Options –> jeziček Display in pod Cursor Options nastavi Width

Vista : Control Panel –> Ease of Access –> Optimize Visual Display –> v razdelku Make things on the screen easier to see pri Set the thickness of the blinking cursor izberi manjšo številko.

Hmmm, spet ti ;-))
Najprej par urc počakaš, da drugi postrelijo mimo in pol se pojaviš s perfekt odgovorom 🙂
Bom pogledala doma če je to to … ampak se mi zdi, da zna bit. Poročam!

Hvala spet!

Glede unga pa še nč novga. Tko da uživam v pucanju na roke :-SSSSSS

LpMaruša

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close