Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija kako shraniti nazaj na kartico

kako shraniti nazaj na kartico

ojla

Ker nimam možnosti, da bi shranila na cd, me zanima, če lahko slike dam na rač in izberem, obdelam potem pa shranim nazaj na kartico?
Imam canon a 80.

lp

Na enak način kot s kartice na računalnik…

oj

Z fotoaparata na rač že znam kako nazaj pa pojma nimam, še vedno. Ko kliknem save as, me vpraša kam in jaz ne vem kaj moram takrat kliknt

prosim za pomoč

Če imaš povezan aparat z računalnikom preko USB kabla, potem je kartica nov disk npr E: ali F: , skratka ena črtka.

OJ

Mam na usb kabl, bom takoj probala če bo uspel če ne se pa priporočam za pomoč

hvala in lp

oj

Sigurno je ful enostavn ampak jaz res ne znam tega, najprej sem prklopla kabl v rač in nato v fotoaparat in nato fotoaprat prižgala. Na ikoni moj računalnik se je izpisala nova vrstica z naslovom skenerji in fotoaparati spodaj pa canon power shooot…, to je pod tisto vrstico naprave za izmenljive medije, ki vsebuje E, D,…
Pol sem si pa šla na shranjeno mesto v rač izbrat eno slikico in Save as, pa grem na moj računalnik in hočem shrant na canon pvershot in pravi can not writw output file, ma sploh ne vem kako naj to shranim gor
Pol sem pa probala kliknt E ker F nimam in ni nobenega mesta, kamor bi lahko shranla, samo neke moje mape

prosim če bi se me malo usmilil in mi čimbolj natančno razložil

lp

halo!

jaz imam canon powershot a95 in program zoom browser, ki ga dobis na prilozenem cd-ju (in ga imas gotovo tudi ti)
sliko enostavno shranis nazaj na kartico tako, da kliknes na napis “upload” in tam potem nekam kliknes, da nazaj na kartico. saj se ne spomnim tocno (je ze nekaj casa minilo, ko sem to delala), a je ful enostavno. in potem samo izberes slike v zoom browserju in jih uploadas nazaj na kartico.

lp

Žal ti bolj natančno težko, ker ne vidim tvojega ekrana. Osnovna logika je pač v tem, da se fotoaparat obnaša kot nov disk s svojo črko. Za kaj bolj natančnega bi pa moral videti, kaj se dogaja. Žal.

oj

Ne veš kako sem vesela, ko zdaj znam in ne bo mi potrebno prosit kar naprej kdo bi mi na cd dal,….

Hvala ti, ker si se tako potrudila

jupiiiiiiiiii

New Report

Close