Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kako sem vesela da se nisem cepila

Kako sem vesela da se nisem cepila

Odgovor na objavo uporabnika
Kam so vsi šli, 18.02.2022 ob 00:18

Pa kam so šli vsi dobri stari komunajzarji in domobranceljni. Ko bi vi vedeli kako jih pogrešam. Zdaj pa samo cepilci pa anticepilci … Dolgočasno.

Vsi so tukaj samo ločiš jih žal ne.

Prosim lepo?, 17.02.2022 ob 09:04

Božičkova, 16.02.2022 ob 20:43

Poznam eno takšno, srečna ker se ni cepila. 2x prebolela, na glas in vztrajno trdi da cepila se pa ne bo. Niti ne vem zakaj bi se če pa preboleva vsakih 5 minut (malo heca), niti ne zna povedati kaj dobrega je s tem pridobila ker je prebolela ni se pa cepila. Razumem da se ne cepiš, pa ne preboliš (kar gre zahvala tudi tistim ki so se cepili in omejili okužbe), ter da potem slaviš zmago; da pa se ne cepiš pa preboliš in to večkrat pa ne vem v čem je smisel.

Zahvala tistim, ki so se cepili? Nimam se komu zahvaljevat. Da se nisem cepila in da se nisem okužila je bilo vse MOJE delo. Ker cepljeni okrog mene so se po cepljenju začeli obnašati kot bogovi – ne moremo zboleti, ne moremo umreti. Hodili prehlajeni in bolni v službo. Samo sama sem poskrbela, da se nisem okužila z doslednim umivanjem rok, razkuževanjem in nošenjem mask in predvsem izogibanjem bolnim – kašlajočim, vročičnim, ki so hodili okrog mene in skoraj namerno kašljali v mene, ker so vedeli, da se ne želim okužiti.

Cepljeni, okuženi pa niti toliko niso bili, da bi me ko smo bili v stiku obvestili, da so okuženi, pa so vedeli dobro zakaj se ne želim cepiti – zdravstveni zadržki in so vedeli, da imam bolno mamo – onkološki bolnik. Tako, da JA ta epidemija je dobro pokazala kdo je moj prijatelj, kdo ni moj prijatelj in komu se jebe za mene in za moje zdravje. In Samo SAMA sem poskrbela, da sem ostala zdrava – veliko zraka, veliko rekreacije, zdrava prehrana in pravi vitamini – govorim PRAVI… Ne D vitamin jemljite, ker je dober za imunski sistem. A res? A nismo D vitamin dajali za kosti doječkom?… Vitamini za celično gradnjo in zdrav imunski sistem so kombinacija D3, C, Zink in Selen. Tega vam pa noben zdravnik ne pove a ne? No moj je tako fer, da je povedal in tudi rekel NE CEPI SE…

Mati onkološki bolnik… brez besed.

spet delate dramo, 16.02.2022 ob 20:43

spet delate dramo, 16.02.2022 ob 20:42

Xyxyxy, 16.02.2022 ob 20:02

Moja mama je zbolela še v prvem valu, bilo je zelo hudo in ima resne posledice. V moji družini smo se kasneje cepili. Midva z možem in sin se nismo okužili,  hči se je nalezla od necepljenega fanta. Oba zbolela v zelo blagi obliki. Sestra in njena družina necepljeni, preboleli kot malo bolj zoprno virozo. Nihče od nas ni nikogar nič prepričeval, vsak se je odločal zase. Kdo je imel prav, ne vemo in se s tem ne obremenjujemo, ker je o virusu, bolezni, cepljenju in posledicah enega ali drugega še premalo znanega. Vsi smo prepričani, da je (bilo) prisiljevanje v cepljenje nedopustno in da se mora vsak odločati zase. Odločitve drugega spoštujemo, saj nismo prepričani ne v svoj prav ne v napake tistega, ki se je odločil drugače. Ne vem, zakaj imajo eni s tem take probleme.

Edini normalen komentar. Ostali pa zagriženo vlečete vsak v svoj konec. Dajte se že umirit. In ne, ne bo množičnih umiranj od cepiva, niti nam ne bodo podtaknili jeseni nove hude oblike. A boste jeseni razočarani, ko ne bo nič drastičnega?

Citiram Xyxyxy. Ona ima edini normalen komentar.

Res je.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close