Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kako sem vesela da se nisem cepila

Kako sem vesela da se nisem cepila

Pri nas je pač ogromno pritepenih, neizobraženih in neciviliziranih čefurjev. Potem pa svoje še doprinesejo večno samske totalne usekanke tipa Zartrose in podobne in glede na to, da smo majhni, je odstotek necivilizirane sociopatske golazni takoj visok.

Saj nas tudi nobena evropska država ne jemlje drugače kot usran, neciviliziran in nerazvit balkan, ne gre samo za cepljenje.

Odgovor na objavo uporabnika
Božičkova, 16.02.2022 ob 20:43

Poznam eno takšno, srečna ker se ni cepila. 2x prebolela, na glas in vztrajno trdi da cepila se pa ne bo. Niti ne vem zakaj bi se če pa preboleva vsakih 5 minut (malo heca), niti ne zna povedati kaj dobrega je s tem pridobila ker je prebolela ni se pa cepila. Razumem da se ne cepiš, pa ne preboliš (kar gre zahvala tudi tistim ki so se cepili in omejili okužbe), ter da potem slaviš zmago; da pa se ne cepiš pa preboliš in to večkrat pa ne vem v čem je smisel.

Zahvala tistim, ki so se cepili? Nimam se komu zahvaljevat. Da se nisem cepila in da se nisem okužila je bilo vse MOJE delo. Ker cepljeni okrog mene so se po cepljenju začeli obnašati kot bogovi – ne moremo zboleti, ne moremo umreti. Hodili prehlajeni in bolni v službo. Samo sama sem poskrbela, da se nisem okužila z doslednim umivanjem rok, razkuževanjem in nošenjem mask in predvsem izogibanjem bolnim – kašlajočim, vročičnim, ki so hodili okrog mene in skoraj namerno kašljali v mene, ker so vedeli, da se ne želim okužiti.

Cepljeni, okuženi pa niti toliko niso bili, da bi me ko smo bili v stiku obvestili, da so okuženi, pa so vedeli dobro zakaj se ne želim cepiti – zdravstveni zadržki in so vedeli, da imam bolno mamo – onkološki bolnik. Tako, da JA ta epidemija je dobro pokazala kdo je moj prijatelj, kdo ni moj prijatelj in komu se jebe za mene in za moje zdravje. In Samo SAMA sem poskrbela, da sem ostala zdrava – veliko zraka, veliko rekreacije, zdrava prehrana in pravi vitamini – govorim PRAVI… Ne D vitamin jemljite, ker je dober za imunski sistem. A res? A nismo D vitamin dajali za kosti doječkom?… Vitamini za celično gradnjo in zdrav imunski sistem so kombinacija D3, C, Zink in Selen. Tega vam pa noben zdravnik ne pove a ne? No moj je tako fer, da je povedal in tudi rekel NE CEPI SE…

Tudi jaz stojim za svojimi besedami, za svojo odločitvijo. Nisem se cepila in se s poskusnim cepivom tudi ne mislim. Če bi želela biti testni osebek, bi se vpisala v program testiranja, kjer bi bila za to plačana. Od sorodnikov sta se cepila samo oče in sestra, oba imata hude težave od takrat. Sama sem prebolela. Od takrat sem se velikokrat družila z okuženimi, a sama nisem ponovno zbolela.

Prikrajšana nisem bila za nič. Od začetka tega cirkusa hodim kamor želim. Maska in test…sicer nesmiselno, a mi ni (bil) problem.

Vsak ve zase kako in zakaj se je odločil kot se je. Vsi bomo sami nosili posledice svojih odločitev (+ in -) in hvala bogu, da je tako.

PIKULET CENZURIRANI, 16.02.2022 ob 22:16

Ena južna neprijavljena, 16.02.2022 ob 20:32

jaz tako, 16.02.2022 ob 20:21

Necepljena, kontakti z bolnimi, starejša.  Roke sem si razkužila mogoče 2x v dveh letih. Od lani si jih namerno tudi čim manj umivam. Poskusila sem se okužiti, a ne gre. Po mnenju stroke, bi morala biti že dolgo na Žalah. Ampak sem še kar živa. Nisem imela ne prehlada, ne gripe, ne Covida.

Za jaz tako

Mene je moj osebni zdravnik že takoj, ko se je pojavu ta zvark, pa še cca pol leta po tem, skor prosu da se ne cepm. Itak sm mu že takoj rekla da ni šans.
Ena druga zdravnica pa: vrjemte mi, če se ne boste cepla, vam garantiram, 100% boste zbolela, dejte se cept, pa sej MRNa cepiva niso nič tazga, fant pa niste, da bi dobila miokarditis 😀 ma mrš, ti veš kaj bo z mano in ti me boš v neki kar nočm prepričvala.

Na Hrvaškem je polno stelkij divjih živali, Če te ena od njih ugrizne ali opraska, bodi karakter, pa odkloni cepljenje s cepivom proti steklini. Temelji zadnej čase na mRNA tehnologiji. Pa da vidimo tvoja muda.

Lej Pikulet, še 1x.

Zase vem da nism nobena anticepika, tud s tem ali podobnim cepivom mooooogooooče se kdaj v prihodnosti, čez par let, ko bodo že kolikortolk bolj znani stranski učinki, tud cepm, pač odvisn od tega kaj vse se bo še okol tega dogajal v prihodnosti, pa, če bom tud sama kdaj doživela, da bo kdo od mojih bližnjih al znancev začel sploh  zbolevat… v teh 2 letih pa še zmer od tolk folka, ki ga imam okol sebe oz poznam, ne poznam še niti 1 primera, da bi zbolu. Pa ne sam v Slo. Ni to mal čudn ob tako “hudi bolezni”? Ja, vem za peščico njih, ki so bli kao POZITIVNI, ne pa bolani, da bi jim karkol blo, pač test reku da so pozitivni. Da sm pa njihov poskusni zajc, da na men preizkušajo, pa hvala lepa. Še če bi mi za to plačal, ni šans, kaj šele za džabe se it tega.
In zakaj, čemu, da se cepm? Eni bli tolk prepričani vase, tako zdravniki kot razna “stroka”, če se ne boste cepl, boste zihr zbolel, boste zihr pristal s težko boleznijo na covid oddelku….po 2 letih smo še vsi ostal zdravi in to pazi, kljub skor vsakodnevnemu rokovanju, tud objemanju, skratka čist normalnem druženju in to tud z več folka, v družbi, celi 2 leti.
Kar pa se stekline tiče, vem kaj pomen steklina, in tam kjer sm oz tam kjer se gibam, pa naj bo to Hr, Slo…ni razn kakšne divje mačke, ki mi dostkrat pride tud do bajte, ker jo pač bolj od daleč zmer ko pride nahranm, nobenih drugih živali, kaj šele divjih. Tko da zakaj bi se potem cepla tud s tem? Ni potrebe 😛

Pri nas v službi je v letošnjem letu (mesec in pol) covid prebolelo 90% polno cepljenih in manj kot 10% necepljenih.

Kdo se pazi in pazi na druge???

a ni hecno, kako hitro se je vse skupaj obrnilo, mesec nazaj še katastrofa, cepit, cepit, cepit..zdaj pa povsod sproščanje, nihče več ne omenja cepiva..

samo zahvala tistim, ki so se cepili, meni je to tako smešna izjava..Vsak, ki se je cepil se je verjetno zase, pa niti ne  zaradi zdravja, ampak zaradi ugodnosti..

sama se nisem in jaaa, sem presrečna! Tudi otroka ne, mož 1x z janssen, pa je ravno tako zbolel kot mi trije, vsi pa zeeeelo blago obliko. Vsaka druga viroza me je dosti bolj zdelala.

Itak, vsak pameten je to predvidel, kar se je prodalo, od cepiv, testov, mask.. se je prodalo, gremo dalje.. Bravo necepljeni.!

c185, 17.02.2022 ob 03:39

pizda,ravno cepljeni ste razširl okužbeKer ste s tisto kurčevo kodo vsepovsod hodil mi zdravi pa doma pa testirat,če si hotu kupt gate.

Jaz sem cepljen, samo enkrat pa vendarle. To, da se ne testiramo je izvito iz trte. V zadnjih mesecih je bilo skoraj 700.000 ljudi okuženih. Jaz sem prejšnji teden malo zbolel in sem naredil 2 testa, itak negativno.

Potem sem se ta teden testiral vsak dan razen ponedeljek. V torek, sredo sem bil negativen. Včeraj zvečer sem se že počutil malo slabo, me je zeblo. No danes sem pozitiven. Naredil več testov, vsi takoj pozitivni. Ker nikamor ne hodim nikamor sem se verjetno okužil v službi (verjetno stranke) ali pa prebolevniki, kateri tudi ne zbolijo pa imajo doma potrjeno bolne otroke. Pri nas v službi so trije taki.

Svinjarija svinjska, 16.02.2022 ob 22:14

Mi tudi ne, ne midva z možem, ne otroci, že dve leti še prehlada nismo imeli, tast, tašca in moja starša tudi ne, nihče cepljen. Pa smo se že od začetka tega natega skoz družili, z družino, prijatelji, hodili na morje, smučanje, brez mask, otroci skoz v šoli, vrtcu, seveda ko je država pustila. Midva skoz v službi, morala delati dvojno trojno delo zaradi cepljenih, ki so skoz na bolniški, krehajo, kihajo, boli jih vse, šmkajo.

In sedaj v šolah, nekateri otroci so že po 4x preboleli kovid pa se je potrebno še vedno testirat za vsak slučaj. Pa še nekaj vam povem, vsi sošolci, ki so imeli kovid so ga imeli samo na testu, drugače so bili vsi zdravi, nihče ni zbolel. In tako so mogli biti zdravi otroci v izolaciji in cel razred v karanteni zaradi virusa, ki ga sploh ni bilo.

Upam, da bodo vsi odgovorni za to nategovanje odgovarjali in jih bo ljudstvo dalo za zapahe. Svinjarija, da je večje še ni bilo.

Na katerem planetu pa ti zivis? Ta z zdavo okuzenimi solarji zmaga. Delam v soli in se taksni izjavi lahko samo smejim.

Cepljeni smo delali vec, tudi zaradi karanten necepljenih. Zbolevali smo pa vsi. Tako pod crto, huje necepljeni.

Kamal, 17.02.2022 ob 12:51

Jaz sem cepljen, samo enkrat pa vendarle. To, da se ne testiramo je izvito iz trte. V zadnjih mesecih je bilo skoraj 700.000 ljudi okuženih. Jaz sem prejšnji teden malo zbolel in sem naredil 2 testa, itak negativno.

Potem sem se ta teden testiral vsak dan razen ponedeljek. V torek, sredo sem bil negativen. Včeraj zvečer sem se že počutil malo slabo, me je zeblo. No danes sem pozitiven. Naredil več testov, vsi takoj pozitivni. Ker nikamor ne hodim nikamor sem se verjetno okužil v službi (verjetno stranke) ali pa prebolevniki, kateri tudi ne zbolijo pa imajo doma potrjeno bolne otroke. Pri nas v službi so trije taki.

Mi smo se testirali ob vsakem slabsem pocutju. Cepljeni.

Tudi sam se nisem cepi in se nikoli nebom.

Vesel sem ker so se drugi cepili in so mislili da jih bo cepivo obvarovalo da ne bodo zboleli.

A ti misleči so zboleli ponovno po treh mesecih.

Pa kdo koga ma tu koga za norca .

Sem zadnjic bil pozitiven kar tko nekaj brez veze nic mi ni blo hvala bogu.

Pa saj še ni konec. Lani bi ob 5000 pozitivnih vsak dan in od 15 do 25 mrtvih na dan že kopali podzemna zaklonišča. Ne se prehitro veselit nobeni, cepljeni ali necepljeni.

“Stroka” pa naj tudi že odpre od dodatkov mastna usta in končno pošteno pove, koliko mrtvih je umrlo “zaradi” in koliko “z”.

Za cepljene po novem obvezna čelada.

Cijepljeni masovno padaju u nesvijest – je li vrijeme da uvedemo obavezne kacige?

Nič hudega, če ste se cepili, samo da ste dobro prenesli cepivo in niste imeli kakšnih hujših stranskih učinkov.

Za naprej pa le pazite, da vas ne bodo spet na suho.

Zadnje študije cepiva, prirejenega za omicron, kažejo, da ni nič bolj učinkovito od tretjega odmerka prvotnega cepiva, kar pa je, naj spomnimo, za Pfizer 30% in za Moderno 11%.

Strupeni zvarki delujejo.

https://www.24ur.com/sport/olimpijske-igre/svicarska-biatlonka-se-je-sredi-tekme-zgrudila-in-oblezala.html

…, 16.02.2022 ob 20:22

Sva že dva.

Zaradi takih jih veliko ni več.

Jojno, 16.02.2022 ob 21:33

ti jaz povem, 16.02.2022 ob 21:28

ne vnašaš vase kemije od cepiv, ki so najmanj neznanka kratkoročna in dolgoročna pa sploh.

Bolj je vprašanje kaj pridobi cepljeni s cepljenjem, če potem v enem letu tudi do 3x zboli… ja tudi takšni so žal?

Sicer pa vsakemu svoje, jaz pravim cepiva naj bodo za tiste, ki se hočejo cepiti, ostale naj pa se pusti normalno živeti

Več kemije ti poješ za zajtrk, kot je je v enem cepivu, verjemi. Kar priznajte, da vas je strah igel, to vsa znanost za anticepilstvom.

Pri sebi imam vedno  iglo.

Ste pač reskirali težji potek, čestitke, tudi pokvarjena ura je dvakrat na dan točna.

Janša se je zahvalil, ker je dobil provizije. Zahvalil se je tudi, ker brezplačno ljudje pristajajo na to da so del poskusa.
Več kot hvala pa ne bo nihče dobil.

Zelo dosti potujem po evropski uniji, Francija, Avstrija, Nemčija, itd… Ko se je vse skupaj začelo, sem mislil, fuck, zdaj ko se bom vozil po avtocestah, bodo vsepovsod levo in desno trupla v vozilih, itd. In ja nisem se cepil in se tudi ne bom. Dokler bo možno testiranje, da bom lahko šel v druge države, tako dolgo se bom testiral. Ko pa več ne bo možno testiranje pa bom pač doma, kjer imam zadosti pametnega za postorit. Bom pa še napisal sledeče. Poznam ogromno cepljenih ljudi, koliko doz mi ni znano. V glavnem cepljeni so postali nekam čudni, kot da so čisto druge osebe kot jih poznam od prej. Čakam samo da še nekdo tukaj potrdi na tem forumu, da so cepljeni resno postali čudni. In to tisti cepljeni, ki jih srečujemo vsak dan.

Čudni smo, čudni. Ker verjamemo znanosti v 21.st. in smo pripravljeni nastaviti svojo rit da bi se čimprej izvlekli iz tega. Tisti ki pa niso čudni pa zdaj rajajo kako se jim je uspelo izvleči iz tega brez nastavljanja. Jaz tukaj vidim podobnost z izdajalci v vojni – vsi veseli ker jim je uspelo ohraniti svoje riti, pogumni so šli v gozd, nekateri so se vrnili, nekateri ne. Je pa malo hecno da plešejo in si ploskajo od veselja, pa še niti konec ni.

Najbolj žalostno je, da bomo zdaj to pogrevali še eno leto, kot da bi bil marec 2020.

Poznam veliko variant, cepljen okužen, cepljen neokužen, necepljen okužen, necepljen neokužen, cepljen zaprt doma, cepljen hodil okrog, necepljen bil doma zaprt, necepljen hodil okrog itd.

Za prvo silo…, 17.02.2022 ob 22:04

Zelo dosti potujem po evropski uniji, Francija, Avstrija, Nemčija, itd… Ko se je vse skupaj začelo, sem mislil, fuck, zdaj ko se bom vozil po avtocestah, bodo vsepovsod levo in desno trupla v vozilih, itd. In ja nisem se cepil in se tudi ne bom. Dokler bo možno testiranje, da bom lahko šel v druge države, tako dolgo se bom testiral. Ko pa več ne bo možno testiranje pa bom pač doma, kjer imam zadosti pametnega za postorit. Bom pa še napisal sledeče. Poznam ogromno cepljenih ljudi, koliko doz mi ni znano. V glavnem cepljeni so postali nekam čudni, kot da so čisto druge osebe kot jih poznam od prej. Čakam samo da še nekdo tukaj potrdi na tem forumu, da so cepljeni resno postali čudni. In to tisti cepljeni, ki jih srečujemo vsak dan.

Za: Za prvo silo…  Tudi jaz opažam, da se je nekaj bližnjih znancev po cepljenju spremenilo. V smislu zožanega pogleda na svet, s popolnim zavračanjem drugačnega mišljenja, tako da niti slišati nočejo o strokovnem pogledu uradne medicine! Kot da so hipnotizirani od televizijske variante, ki je zelo drugačna od uradne medicine. Tu gre za dve stvari. Ena je delovanje samih cepiv, druga pa podpražna sporočila v oddaji/reklami za cepljenje. Ampak niso vsi padli v zožan pogled na svet, eni so ostali normalni. Zanje predvidevam, da so trofli placebo.

Ful sem srečen, da sem se dons posral 2x. Znanka se ni, od kolega kolegica pa baje 3x. Aja, pa dilo imam uno avtomatsko, ki se sama zapira. Tok je ta tema pomembna.

Pa kam so šli vsi dobri stari komunajzarji in domobranceljni. Ko bi vi vedeli kako jih pogrešam. Zdaj pa samo cepilci pa anticepilci … Dolgočasno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close