Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Kako sem končno zaščitil svojega jeklenega konjička!

Kako sem končno zaščitil svojega jeklenega konjička!

Nekaj časa že razmišljam kako bi napisal to sporočilo, pa da ne bi izpadlo kot reklama. Skratka avtomobil imam zunaj, pred blokom pod »milim nebom«. Nekaj časa sem razmišljal o nakupu garaže, vendar mi finančno ni zneslo. Zato sem se spomnil na post, ki sem ga nekaj časa nazaj prebral na avto.netu. Tam je nekdo omenil ponjavo iz nekega super materiala, ki jo je kupil pri enem podjetju iz Mislinje. Šel sem v akcijo in našel proizvajalca. Ker imam avto črne barve, ki se poleti zelo segreje, sem se odločil za metalizirano ponjavo, ki bi naj odbila večji del sončnih žarkov. Naročil sem kar preko interneta. Brez zapletov sem hitro dobil ponjavo po povzetju. Seveda sem jo takoj namestil na avto. Drugi dan kar nisem mogel verjeti, saj je bilo kljub poletni pripeki v avtu občutno hladneje, kot pa prejšnje dni ko ponjave še nisem imel. Tudi pozimi se je ponjava odlično obnesla! Veliko manj časa sem porabil za namestitev in odstranitev ponjave, kot pa prej za vsakodnevno strganje ledu! Letos poleti, pa sem se še pravočasno odločil tudi za podlogo proti toči, ki sem jo naročil pri istem proizvajalcu. Večina avtomobilov pred blokom je bila obtolčena od toče, moj pa je ostal nepoškodovan. Skratka, jaz sem s ponjavo super zadovoljen. Tako da jo lahko samo priporočim vsem! Pa res ni mišljeno kot reklama. Želim samo deliti z vami svojo pozitivno izkušnjo! Aja pa da ne boste preveč iskali še link:
http://www.sgn.net/ponjave/

Se ti ne zdi, da je tole malo preveč reklame, saj smetiš po vseh forumih…

Bomo začeli delati antireklamo….

lp

New Report

Close