Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako se znebiti hemeroidov, ne da bi ta to morala k zdravniku?

Kako se znebiti hemeroidov, ne da bi ta to morala k zdravniku?

Ne na riti. V riti, če smo natančni. 🙂
[/quote]

Lej, že bolj to, kot biti v riiiti ali lezti drugim v riiit, kot to eni obvladate.

pa čimmanj sedenja dnevno.

Poleg vsega opisanega je dobro biti pozoren tudi na higieno. Redno umivanje rite s hladno vodo je super zadeva.

Pozdrav,

sama pa imam precej neprijetno izkusnjo s podvezovanjem hemoroidov. Taksnih bolecin nisem imela ze od poroda. Podvezan hemoroida mi je odpadel po dveh dneh. Na mestu se je naredila vecja ranica, ki precej pece in boli….ze 14.dan, pa se vseeno ni ok.
Vase izkusnje in okrevanje po tovrstnem posegu?

Nedolgo nazaj je en pacient tu gor pisal o beljenju danke.

Jaz imam vse to pod kontrolo in se vedno prisotne hemeroide?

Meni pa ni jasno kako si ve to delate in kako sploh vidite kaj imate na riti? Oziroma v riti. Jaz ne vidim. Skoraj sem mogla preval narediti, da sem v ogledalu pogledala svojo rit.

Odgovor na objavo uporabnika
Hemeroid, 09.12.2019 ob 15:44

Res ne bi rada kazala zadnjične odprtine, zato se želim zdravnika, če se le da, izogniti. Sicer nisem 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} prepričana, da gre za hemeroide, je pa velika verjetnost na podlagi simptomov (kri na toaletnem papirju).

Kako se torej znebiti hemeroidov brez obiska pri zdravniku? Kaj pomaga?

daj cifro te bom pofukal v rit vrjami da bodo sami odpadli.. tko te bom nabijal ko zmešan da več hemeroidov nebo.. a je deal?

Analni sex 5x dnevno, pa bo.

Stara tema o hemeroidih v kateri se nagnete kup prikritih gejev, ki bi ženski porivali v rit. Deca si najte, leta 2024 pa to res ni več nobena sramota če odkrito priznate da ste geji no!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close