Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako se zavežejo čevlji?

kako se zavežejo čevlji?

ej ženske moje kaj sm jst nardila… lahk se bote smejale…)

zdej ko so te razprodaje pa to, sva šle z mami zjutraj pogledat če bova dobile kej.. kake petke… tko za afnanje:))) no in probam jst ene bele čevlje z 5 cm podplatom tko ko se zavežejo po gležnju gor (z unimi trakci) in so mi ble full všeč. nisem si jih pa zavezovala, ker je bla full gužva, pa sm rekla sam da so mi prov pa da mi pašejo, bom že doma probala zavezat.

no in zdej mam problem…. ne vem kako se zavežejo na koncu… na mašnco al kako?? pa kje, odzadi, spredi al ob straneh…??? sej sm misnla trgovko vprašat pa je bla fuuuull gužva pa sm rekla bom že pogruntala… no pa nisem:))

to se lahk zgodi samo men pa še kaki bjondi:)))) za vsak nasvet se vam že zdej zahvaljujem.
aja pa prosm ne uno: ja kaj si pa kupla, če ne znaš zavezat, pa bla bla bla…. ker tega mam danes že vrh glave!:)

lep dan

Tovrstni sandali so “accessory” -modni dodatek in jih lahko zavezuješ, kakor ti paše in odvisno od obleke, ki jo nosiš zraven; če nosiš zraven capri hlače, je najbolje, da trakce oviješ večkrat le nizko okrog gležnja in zavežeš pri strani, če ne gre, pa zadaj.
Če boš nosila zraven krilo (daljše ali krajše), pa jih zavežeš tako, da trakce oviješ na cikcak gor po mečih…..
Zavežeš pa lahko poljubno: na mašno z enim ušesom, na mašno z dvema ušesoma, ali pa kar na vozel – pusti domišljiji prosto pot!

Sem bila dovolj jasna :-)))??

Lp,

Alias

Sorry, ne moram ti ravno kaj svetovat. Rad bi pa izvedel, če trakci čez čas zlezejo dol, ali ostanejo tam kjer si zvezala? Jih moraš vsake tolko časa popravljat? Se ne zrahljajo? Večkrat sem že videl takšne sandale in sem se to vpraševal. Seveda ne moram ustavit prve, ki jo vidim in jo to vprašat. Tu pa lahko, ali ne? :)) Hvala

Trakci zlezejo dol, se zrahljajo, vse od nastetega 🙂 Ampak saj tisto minuto si pa ze vzamem, da si jih se enkrat zavezem.

Alias zaslužiš si Nobelovo nagrado!!:)) full si mi pomagala… hvala hvala hvala hvala hvala…..!!!

buckica a maš ti tut takšne čevlčke:)

Aham 🙂 Sem jih kupila v sili, ko se mi je peta na enih zlomila in sploh domov ne bi prisla. Pa sem rekla, da bom probala in sem potem malo okoli gledala, kako si jih zavezujejo 😉 Se en nasvet – ko si jih zavezujes (se posebej uno visoko varianto, ko se prepletajo po mecih), da malo napnes misice, ker sicer se ti potem zarezuje noter, ko pri hoji dejansko napnes misice. Tako si jih pa ze apriori zavezes prav.

hvala za nasvet:) sicer pa bom s časom že pogruntala vse radosti in tegobe teh ”čudežnih” čeveljčkov:)))))))))) joj sm glupa, zgleda da mi že vročina v glavo udarja:))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close