Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako se zamenja barvna podlaga na forumu?

kako se zamenja barvna podlaga na forumu?

Tale strupena zelena ubija oči, se da kako zamenjat ali moramo to kje sami naštimat?

Po mojem bo treba barvo in čopiče vzet v roke.

Ali pa zamenjat forum;)

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Ali pa sprejet to barvo. 😉 Razen, če se kdo boji, da mu poškoduje oči.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Hmmm, pri meni je pa vse plavo… in tile zoprni smeški. 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

To je samo test za uporabnike foruma, ker vsaka barva valovi v svoji valovni dolžini in kdor ni usklajen s trenutno valovno dolžino ne sme oz ne more več pisat…..
Kogar moti naj počaka na primernejše vibracije ali naj se pač sinhronizira 😉 :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zabavni ste, ni kaj 🙂 pa vendar tole izgleda takole:

[img]http://shrani.si/f/2z/gy/2cKVW8Nl/zelenkasta.png[/img]

Verjemite, mi, iztakne vam oči :(((

Pri meni ni nič drugače in pri ostalih tudi ne, najbrž

V Firefox-u lahko naštimaš lastne barve. Greš med “Tools”, izbereš “Options”, potem “content” in “Colors”. in tam daš stran kljukico, ki omogoča, da strani uporabljajo svoje barve, namesto tvojih. Res več ne bo potem te modro-zelene barve, bo pa manj lepo vse skupaj. Bolj pusto.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close