kako se sprostiti
Hm,če sebi ne zaupaš,tud drugim ne,vsaj tako sem nekje že slišala.Če bi imela boljše mnenje o sebi, ti še na misel ne bi prišlo, da nisi dovolj dobra zanj.
Zdej,če sprašuješ glede sexa,je najbolje da deluješ tako,kakor tebi najbolj paše,in to tako da boš uživala.Ker če boš ti uživala bo tud on užival.Kaj komu paše,pa zih oba že vesta in se temu prilagajata.
Sicer pa,pogovorita se….
Veš, problem je v tem, da se malo vidita in “trema” kar ne mine. To je tako kot z nastopanjem, najboljši način da se znebimo treme je nastopati čim več, zato menim, da če bi vidva večkrat imela spolne odnose oz če bi se večkrat videla(lastne izkušnje, mam fanta daleč), potem bi bilo sčasoma lažje. Pa tudi od njega je odvisno, moj meni vedno govori lepe in spodbujajoče besede ki jih vsaka ženska rada sliši(da je lepa, sexi, itd), tako da mi je to pomagalo k sprostitvi.
Pazi samo kaj mu boš rekla v pogovoru, da si nebo narobe razlagal, moški si dostikrat razlagajo drugače, kot se nam zdi, lahko se mu zazdi da ni dovolj dober ipd.
Srečno, pa nič bat, to je normalno da te je strah, saj se najbrž ne poznata še tako dobro.
LP
Forum je zaprt za komentiranje.