Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako se slečemo

Kako se slečemo

angel pisno ti potrjujem, da je s tvojim slacenjem vse v najlepsem redu, vcasih tudi presega povprecje in in zna biti res angelsko.. Jaz cenim tisto, bolj pocasi… Ce Huberta in Saska ne razumes, pomeni, da v naslednjem zivljenju ne bos bila srecen moski…. Narava ima svoje zakonitosti, proti katerim tvoje razumevanje stvari ne pomeni nic…. Sama si nekajkrat zapisala, da so ti moski uganka…Zdaj tudi vidis zakaj?
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

Če se mudi?
Nič žab, nogavice spete s štrumpanteljni, nič hlačk, dolga oblekica…….rabiš 1 sekundo in si “ready to go”.

::::::))))) heheheheheh , lepo ,lepo …si bom zapomnil

AAAAAAAAAAAAAuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Oprosti Mambi, tako lepo in prakticno, da mi je kar vsklik pobegnil… Zdaj se spet deremo, ko se nam je Perlica vrnila, hehehe
Pepi

Ja, sam bo treba počakat na otoplitve….

Kaj pa toplo zakurjeni prostori, pa recimo prasketanje drv v kaminu in dalje v tem smislu?
Pepi

Dokler prideš do teh kaminov si že kaj prehladiš.

Bi znalo drzat, pametna kacica! Zdravje je pred vsem! Sploh bi morala biti sedaj ti kje na toplem, kako le se kot hladnokrvna zivalca plazis na okoli?
Pepi

a PA TI NIČ NE PIHA ?

Ja sploh, če je fejt nafajhtan !

Aja , medo , a da tako se tem štumfkom reče ?
Hja , spet vidim , da se človek uči , dokler je živ !
Ker jaz jih že od nimer nosim , pa se še ni izkazala njihova praktičnost v to smer…
razen enkrat , no , pa temu nisem pripisovala kakega globljega pomena .
Ja, zdaj pa vem …. ja ….
No , bomo videli , mogoče je pa treba poiskati priliko….ker sami šnellštumfki niso dovolj…
A.

Lisicka vidim, da ti PC se dela… Vse sadje je na drevesu… Zdaj pa tresi…
Pepi

A jaz prav slišim, da je Hubert zdaj ljubkovalno Medo ?

Prav slišiš!
Medo je – Brumček celo , če hoče !

Prav prija mi ta medo, nekako domače in toplo se počutim in ni me strah………..lahko kašno tudi zalomastim pa ni škode saj se ve, da to ne gre drugače

Medo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close