Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija KAKO SE REGISTRIRATI NA YOUTUBE?PROSIM ZA POMOČ!!!

KAKO SE REGISTRIRATI NA YOUTUBE?PROSIM ZA POMOČ!!!

Jaz bi se rada registrirala na YouTube oz. bi si rada dopisovala z ljudmi, ki dajejo posnetke na YouTube. Primer: Connect with…
Če kliknem Send Message, se mi odpre stran, kjer piše sledeče:
YouTube Username:
YouTube Password:

Katero uporabniško ime in geslo je potrebno vnesti? Prosim za pomoč!! Če mi bo kdo pripravljen pomagati pri tej zadevi, naj napiše, jaz lahko napišem tudi svoj email, kjer bi se lažje zmenili.
Hvala že vnaprej, Tina.

http://www.youtube.com/signup

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

V bistvu ne vem, kaj moram vpisati v okvir, kjer piše YouTube Username in YouTube Password. Bi mi lahko kdo dal natančna navodila glede tega?
Tina

če razširiš malo svoj pogled po širini na celotno stran, opaziš tudi desno polovico, katera ima naslov “Create Your YouTube Account”.

Pod ted tem so polja, katera izpolniš – v nekatera vpišeš svoje pravilne podatke ( npr:Email Address:), v druga se enostavo izmisliš določeno kombinacijo črk.
V poljih Password: in Confirm Password: morata biti identični besedici, v polje Verification: prepišeš vsebino slike tam spodaj. In ko bo tvoj račun izdelan in najverjetneje še potrjen, se boš lahko z svojim uporabniškim imenom in geslom prijavila na v delu “member login” Le pozabit ne smeš tega, kar si boš izmislila 😉

------------------------------------------------------------------------------------------- Na svetu so tri ( 3 ) vrste ljudi. Tisti, ki znajo šteti in tisti, ki ne znajo šteti

Vnesla sem podatke, pa se mi je izpisalo tole: SORRY, YOU LOG-IN WAS INCORRECT.
Mi lahko, prosim, kdo da email, da bi se tam lažje zmenila? Res ne vem, kako se naj registriram.
Tina.

Nekateri tudi nimamo skritega maila, le mal morš pogledati.. naprimer v profil
Si pa očitno nekaj narobe vpisala, sploh kakih šumnikov se izogibaj…

------------------------------------------------------------------------------------------- Na svetu so tri ( 3 ) vrste ljudi. Tisti, ki znajo šteti in tisti, ki ne znajo šteti

Na desni strani, ne na levi! Na DESNI!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close