Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako se razumete z moževo sestro, bratom ali ženino sestro, bratom

Kako se razumete z moževo sestro, bratom ali ženino sestro, bratom

V kakšnem odnosu ste z njimi? Je med vami le spoštovanje ali se radi z njimi družite in si med seboj zaupate? Ali pa sploh ni pravega odnosa med vami?

Med nama ni prave komunikacije in sva večkrat na bojni nogi. Preprosto ji ne dovolim več vsiljevanja svojega mnenja, ker že več kot 20 let nam vsem ona ne dovoli imeti svoje mnenje o katerikoli temi se pogovarjamo. Tudi vse tri otroke ni preveč rada videla v družbi mojih dveh. Brat se je očitno podredil svoji dragi ženi ko sta se spoznala in zaljubila.

Z moževo sestro sva si bližje kot s svojo lastno. Čudno, ampak tako je.

Stara tema, nova budala ?

Mlačno- hladni odnosi

Zame je lahko stvar, ki mi pomaga približati se moji družini, skupno gledanje filmov, igranje racing games asphalt 8 apk obb, … To lahko olajša komunikacijo. https://techloky.com/

S svakinjo se odlično razumeva, z njenim možem pa ne.

Z enim bratom imava odličen odnos, se slišiva 2 krat na teden, z enim pa čimmanj.

Je vse odvisno, kakšen karakter in osebnost je kdo. Navzven smo si lahko vsi prijatelji, v resnici pa to ne špila.

Čisto dober in korekten odnos – in to je to.

če se le da, se ji ognem….težak nakladačica, najboljša, samo ona in spet ona….ne da se mi je poslušati. v 20 minutah mi pobere energije za pol leta

Moja predraga svakinja se nahaja daleč od oči in od srca. Še dobro, ker si ne predstavljam, da jo gledam vsak dan/teden.  Je ena hinavska lisica.

Moja svakinja in moj brat copatek sta ustvarjena za skupaj. Bilo je bratsko zavezništvo dokler ni spoznal čarovnico, ki mu je oprala možgane.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close