Kako se pripne link
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Arhiv › Računalništvo, telefonija, internet in televizija › Kako se pripne link
Po gmailu bi rada kolegici poslala kaj trenutno poslušam pa ne znam. Prosim, če mi kdo lahko pomaga, pa še lep večer naprej.
Moni
označiš, pritisneš control c, nato v mailu control v
Mogoče neumno vprašanje kje točno ali kaj moram označiti? Ali mogoče samo naslov, res nevem. Saj ko osvojim pol pa bo. Hvala za pomoč.
Hvala ratalo.
cool:)
Pa ne čist dobr. Kako napišete kot je tuki v forumu. NAVADNO V KAJ DANES POSLUŠATE.In šele potem vidiš ko odpreš kaj je. Nekaj mi negre. Smrk?!
joj, sorry, tega vprašanja ne razumem najbolje.
Misliš delujoči link? Npr. tole?
Pod videom ki ga gledaš klikneš na pismo share, potem osenčiš link, pritisneš ctrl c in prilepiš s ctrl v kamor pač želiš: gmail, forum…
lp
Naj prosiiim nekdo jasno napiše ker tudi jaz ne znam.
Če samo kopiram link ni delujoči, torej se prepiše samo http (URL ) naslov. Če kliknem nanj ne dela in ga je potrebno zopet prenesti v naslovno vrstico,…
Če želiš, da je link na tem forumu delujoč, ga moraš vnesti med .
Naprimer : Samo brez presledkov.
zastarelo
na tem forumu je čisto dovolj, da prekopiraš celoten link iz naslovne vrstice, pa ga bo samo aktiviralo.
ampak youtube pa sprašuje za mail
aktivni linki pa so tam odvisni od tega, kak odjemalec pošte ima, oziroma, kako je nastavljen. ni nujno, da bo link tudi avtomatsko aktiviran
evo sem naredila pa ne gre in brezzz presledkov.
briši tiste oklepaje in kljukice ki si jih dala not in samo skopiraj link, pa bi moralo bit
oklepaje da spletna stran potem avtomatsko
Jaz mislim, da bo treba računalnik skoz okno vržti. Ti hudič ti:-(((
Amerika :-)))) Uspelo je. Odkrit je nov svet.
Hvala vsem, ki ste se trudile z mano.
Bravooo!!!
Forum je zaprt za komentiranje.