Kako se odzvati?
Mogoče se gre za igro, kdo bo bolj pogumen. 🙂
Pišeš, da imaš veliko srce in si pripravljena veliko dati, a hkrati pa tudi temu primerno veliko pričakuješ….Pa se sprašujem, če mogoče on misli isto in vsak le čaka na drugega, ker vsak zase meni, da je že dovolj veliko dal.
Saj že to, da so ti takšni tipi sploh zanimivi, ki so zadržani, pove marsikaj o tebi….Menim, da od takšnega moškega tudi pozneje pri resnem odnosu ne bo neke iniciative pri vzdrževanju odnosa in reševanju težav.
Ne vem no, men se zdi da se preveč lovita in se nikakor ne uspeta trofnit na pravi čas.
Omenila si tud da ti kdaj pošilja fore, smse, mejle, to so zelo random sporočila, jaz jih ne bi tako resno jemala. Verjetno jih pošlje kar vsakomur in pri tem nič ne cilja. Njemu se po moje tudi sanja ne, da ti njega čakaš in da sploh kaj pričakuješ od njega. Iz te moke ne bo kruha, so nekoč rekli. Ali pa Beseda ni konj. Nikar preveč resno jemat besed, ki jih ljudje izrečemo v nekih pogovorih. Kot vidiš, so ga samo besede, po drugi strani pa mu tudi ti bolj jasno ne daš vedeti, mu ne poveš, kaj pričakuješ od njega oz. kaj ti ni všeč.
Dve mački okrog vrele kaše. Ko bi vsaj kaj imela od te predigre …
Ne, mislim na tisto “igro”, ko je on bil zainteresiran in si ti šla potovat po preteklosti, ter tako nisi imela “časa” zanj. Če mu tega nisi jasno razložila, je verjetno smatral, da ga malo j*//?š u glavo. Pa tudi, če si mu, je možno, da ti morda ni verjel, ker ne bi rad še enkrat padel na isto “finto”. Saj kot ženska poznaš ta občutek verjetno. :))
Hvala za pohvalo. Sem pa moral najprej preveriti, kaj sem sploh pisal pred enim letom. :)[/quote]
se jz sm se nasmejala…s cim vse sm se ubadala in ne boste verjeli, danes se osvezi tema in ta cepec mi pise kako sem. ja le kaj bi rad 😀 LE KAJ. egotrip #off[/quote]
Ravno to mi je najbolj smešno. Ko vsaka avtomatsko pomisli, da pa zdaj, ko ji je poslal en bogi enovrstični sms po dolgem času, pa da že ne more živet brez nje. Jaz npr sem se že večkrat tko usput spomnil na kiro in ji iz čistega dolgčasa poslal kak mail/sms, pa še to ni bil tipičen “kako si”, ampak bolj na zajebancijo varianta. Takrat ti bo ponavadi kar sama od sebe omenila, da je v zvezi, brez, da bi jo karkoli sploh vprašal lol
se jz sm se nasmejala…s cim vse sm se ubadala in ne boste verjeli, danes se osvezi tema in ta cepec mi pise kako sem. ja le kaj bi rad 😀 LE KAJ. egotrip #off[/quote]
Ravno to mi je najbolj smešno. Ko vsaka avtomatsko pomisli, da pa zdaj, ko ji je poslal en bogi enovrstični sms po dolgem času, pa da že ne more živet brez nje. Jaz npr sem se že večkrat tko usput spomnil na kiro in ji iz čistega dolgčasa poslal kak mail/sms, pa še to ni bil tipičen “kako si”, ampak bolj na zajebancijo varianta. Takrat ti bo ponavadi kar sama od sebe omenila, da je v zvezi, brez, da bi jo karkoli sploh vprašal lol[/quote]
ma ne, to se je javil tocno ta za katerega sem potem zvedela da ima partnerko in otroka. Otrok ni bil problem v vsem tem, se zgodi da ima kdo za sabo prtljago, vendar je slo bl za attitude da ko sem ga dobila na foro sem prekinila vse stike,potem mi je pa po smsih tip grozil in me zalu, v resnic je pa to bil le njegov primitivn odziv na vse to ker je ocitno globok v seb se zelo ne zrel in podn od cloveka, poten je se parkrat probal da se spet dobiva pa sem lepo pojasnila da pisi propalo, da nimam izkrivljenih vzorcev iz primarne familije da sva si povedala vse kar sva si imela, da ljubica ne bom in adijo in je se bl vn padu ces kaksna vlacuga sm..pa sm mu rekla da jz sm si ze vzela kar sm hotla brez custev, in da mi je zelo zal da njegova doma ni taka vlacuga da rabi hodt okol. in da se mi smili da si zeli se naprej ukvarjat in dobivat z vlacugo (kot me je sam poimenoval) 😉 in sm bla sama nase ponosna da nisem nadaljevala tega bolanga odnosa, potem je pa se bolj pokazu to svojo plat ko sm mu stopla na ego da je zacel da zanj nikol nisem obstajala in da sm ze izbrisana v glavi in imeniku 😀 in potem je bil mir pol leta, sedaj po tok casa pa sms da verjetno se spim vendar da kako sem in da upa da se ga spomnim. ha ha ha dobro sem pogooglala drugace ne bi vedela od koga je cifra.
in ti mislis da on ne zeli od mene nic.le prijateljstvo.lep sms kako si? sej si ga ne zasluzi 🙂
ce pa ze potem mi edino pade na pamet da mu napisem da nisem pravi naslov, da verjetno je zelel pisat ni 090….
Forum je zaprt za komentiranje.