Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako se naučiš hitro pisanje sms-ov s samo z dvema palcema?

Kako se naučiš hitro pisanje sms-ov s samo z dvema palcema?

Opazujem mladino pa tudi veliko odraslih, kako jim to gre zelo spretno od rok. Tipkati sms na telefonu s samo z dvema palcema.

Se to sploh da? Jaz kadar probam, ne znam, ker po navadi zadenem druge črke, ki so okrog. Prsti se mi zdijo preveliki, da bi lahko vedno zadela pravo črko in to tako, da bi tipkala zelo hitro. Pa nimam velikih prstov. 😉

Priznam, da jaz tipkam samo z enim kazalcem. Čeprav tipkovnico na računalniku tipkam slepo desetprstno brez problema.

Mi poveste, mladina ali starejši, ki to obvladate, kako ste se tega naučili? Ste bili na začetku štorasti in ni šlo in koliko časa ste vztrajali, dokler niste znali?

Zadnjič me sin zafrkava kako tipkamo ženske. Nasmejala sem se do solz. Jaz tudi se sprašujem kako za boga lahko tipkajo s palci in to res leti po tipkovnici. Mislim da je odgovor, da so rojeni s tem. Hahaha

Tudi jaz ena od tistih, ki tipkamo s kazalcem 🙂 🙂 Še meni se zdi smešno, ampak ne morem drugače 🙂

Včasih, ko smo imeli telefone na tipke, sem brez problema natipkala SMS, tako da sem držala telefon v eni roki in tipkala s palcem taiste roke, brez da bi ga pogledala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close