Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako se naj znebtim utrujenosti

Kako se naj znebtim utrujenosti

Kako se naj znebim te  utrujenosti, ki me je napadla. 5 minut sem pokonci, ma me že glava stiska in komaj čakam, da se uležem. In potem sem malo pokonci, pa spet takoj postanem  utrujena in tako stalno.

Ne morem več tako živeti, to ni življenje.

Sem pa pod totalnim stresom, ki se ga ne morem znebiti, še celo kontra.

S seksom. Ta sprošča in pomlajuje.

Spremeni prehranjevalne navade, morda so vzrok utrujenosti problemi s presnovo ogljikovih hidratov. Zmanjšaj obroke, razporedi jih na več manjših.

Ne pij alkohola. Nic sploh

Udrzi. Samo 1 pivo za vikend zvecer.

Odgovor na objavo uporabnika
pa kako naj, 27.06.2021 ob 17:07

Kako se naj znebim te  utrujenosti, ki me je napadla. 5 minut sem pokonci, ma me že glava stiska in komaj čakam, da se uležem. In potem sem malo pokonci, pa spet takoj postanem  utrujena in tako stalno.

Ne morem več tako živeti, to ni življenje.

Sem pa pod totalnim stresom, ki se ga ne morem znebiti, še celo kontra.

Ašvaganda v kapsulah. Ponavadi so učinki opazni v treh tednih.

Ste med prijatelji.

Če si bolj neješča ob stresu je lahko tudi preprosto “podhranjenost” (resno, hranila niso isto kot kalorije in je vseeno ali si 40kg ali 140kg kar se tiče npr. Vnos železa, B12 itd), zdaj ob vročini je lahko tudi dehidracija, in pregretost. Malo preveri kako se prehranjuješ/piješ oziroma uravnoteži na normalen način npr. Vrečka čipsa + 1,5L hladne vode pod nosom; ali pa bolj hladilne hrane sredi dneva npr. Lubenica, sladoled; večje obroke pa imej zgodaj zjutraj ali zvečer, ko je še hladno in ne tako zgodaj/pozno npr. Večerja med 19-20, ne ob 22h.

Lp in upam, da stres popusti.

Če še ne dodajaš, začni takoj! vitamin D.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close