Kako se naj oblači 35-letni moški?
Zakaj pa potem moški oblegajo samo lepe ženske? Če je kao fasada nepomembna?[/quote]
Gliha vkup štriha. Iste sorte tič skup letajo. A čem še kakšnega:-))[/quote]
No, pa daj. 🙂
Ženska je lahko lepa tudi, če se ne lišpa in oblači po zadnji modi. Je pa lepota v notranjosti in ne zunanjosti. Kaj ti bo lepa fasada z gnilo vsebino? To velja za oba spola. Sem pa v življenju spoznala precej povprečno lepih ljudi, ki zase mislijo, da so lepotci oziroma lepotice.[/quote]
Saj za svoje oči tudi lahko so, majo vso pravico, poznam tudi žensko ki je meni grda, njenemu dečku pa je lepotica, in kaj zdaj?
Vsake oči majo svojega malarja…. beauty is in the eye of the beholder….
Govorit o lepoticah je neumno, razen če vzamemo za lepoto standard 90-60-90, koliko vas je potem lepih? Redkokera, še misice nis ovse 90-60-90 ampak odstopajo par cm gor ali dol……….
Fotogeničnost je tisto kar vas večina zamenjuje za lepoto, fotogeničen pa res ni vsak, lep pa je vsak, samo drugim ljudem, morda samo manjšini nekdo pa večini, lahko celo samo enemu, nobeden pa vsem 😉
Ženska je lahko lepa tudi, če se ne lišpa in oblači po zadnji modi. Je pa lepota v notranjosti in ne zunanjosti. Kaj ti bo lepa fasada z gnilo vsebino? To velja za oba spola. Sem pa v življenju spoznala precej povprečno lepih ljudi, ki zase mislijo, da so lepotci oziroma lepotice.[/quote]
Saj za svoje oči tudi lahko so, majo vso pravico, poznam tudi žensko ki je meni grda, njenemu dečku pa je lepotica, in kaj zdaj?
Vsake oči majo svojega malarja…. beauty is in the eye of the beholder….
Govorit o lepoticah je neumno, razen če vzamemo za lepoto standard 90-60-90, koliko vas je potem lepih? Redkokera, še misice nis ovse 90-60-90 ampak odstopajo par cm gor ali dol……….
Fotogeničnost je tisto kar vas večina zamenjuje za lepoto, fotogeničen pa res ni vsak, lep pa je vsak, samo drugim ljudem, morda samo manjšini nekdo pa večini, lahko celo samo enemu, nobeden pa vsem ;)[/quote]
Zgrešil si point mojega posta.
Res je lahko. Seveda pa je lepa le za tistega, ki lepote ne pogojuje z lišpanjem in modnim oblačenjem.
In prav tako ni sposoben vsak pogledati globlje od same fasade, zato družba daje toliko pozornosti sami zunanjosti.
Res je lahko. Seveda pa je lepa le za tistega, ki lepote ne pogojuje z lišpanjem in modnim oblačenjem.
In prav tako ni sposoben vsak pogledati globlje od same fasade, zato družba daje toliko pozornosti sami zunanjosti.[/quote]
Lepa je lahko samo ženska do starosti kakšnih 22 let in manj.
In prav tako ni sposoben vsak pogledati globlje od same fasade, zato družba daje toliko pozornosti sami zunanjosti.[/quote]
Lepa je lahko samo ženska do starosti kakšnih 22 let in manj.[/quote]
Res je, potem se kar čez noč spremenijo.
Res je, potem se kar čez noč spremenijo.[/quote]
…….nekje v obdobju šolanja. Kasneje je to parada “izumetničenja”
Lepe ženske so redkost. Vidiš jo lahko samo vsakih 15-20 minut na najbolj frekventnem prehodu za pešce velikega mesta in to ne ob vsaki uri, ampak urah velike frekvence prehodov. V Ljubljani, Mariboru, Celju npr.
Sedaj pa me vprašaj: “kaj ti si hodiš to ogledovati ?”
-Ne. Včasih opazim- 🙂
pred nekaj tedni je veljalo še 39…. Joj, kako hitro se stvari spremenijo. 😛
pred nekaj tedni je veljalo še 39…. Joj, kako hitro se stvari spremenijo. :P[/quote]
Aja, pa ravno včeraj sem zasledila tole … http://www.siol.net/trendi/moda/lepota/2014/10/penelope_cruz_pri_40_najbolj_seksi_zenska.aspx
nič, predlagam, da se jim napiše, da je tale pa res že za odpad in da izberejo drugo … 😀
Kaj hudiča je narobe z mano, da mi večina estradnic res ni ravno za dol past in da “na cesti” srečam mnogo več žensk, ki pritegnejo mojo pozornost?
pred nekaj tedni je veljalo še 39…. Joj, kako hitro se stvari spremenijo. :P[/quote]
Aja, pa ravno včeraj sem zasledila tole … http://www.siol.net/trendi/moda/lepota/2014/10/penelope_cruz_pri_40_najbolj_seksi_zenska.aspx
nič, predlagam, da se jim napiše, da je tale pa res že za odpad in da izberejo drugo … :D[/quote]
nič, predlagam, da se jim napiše, da je tale pa res že za odpad in da izberejo drugo … :D[/quote]
Kaj hudiča je narobe z mano, da mi večina estradnic res ni ravno za dol past in da “na cesti” srečam mnogo več žensk, ki pritegnejo mojo pozornost?
Saj tistih 22 let ni mejnik ženske privlačnosti….to je namreč starost, ko vsaka normalna ženska
dokončno spozna svoje telo, se dodobra seznani s spolnostjo in se začne zavedati, kaj je
dobro in kaj ne, začne ocenjevati moške tudi med rjuhami.
In tukaj naši junaki odpadejo….in začnejo spet iskati “bolj privlačne” – beri : MANJ IZKUŠENE
ženske, ki jim bodo lahko svojo šlamparijo prodali pod “vrhunski seks”….
Svojega rednega maila ne bi javno objavljal, bom pa ustvaril kakega.[/quote]
Odvisno kako se ti očala podajo in kakšnega te naredijo.
Za žensko, ki sama nosi očala, to ne bo nek minus. Lahko je to prednost.[/quote]
Če jih pa ne nosi, ji pa še vedno lahko pove, da jo z očali vidi veliko lepšo, kot brez. :))
Forum je zaprt za komentiranje.