kako se je končal film
http://www.imdb.com/title/tt0350755/plotsummary
Zelo dobra nadaljevanka, sem gledala, ko je bila premierno na sporedu in sem čisto točen potek pozabila. Sigurno pa srečno pride v Švico in posreduje seznam, ki mu ga je zaupala mama. In mislim,da se najdeta tudi z očetom. Konča se srečno.
ne morep verjet, tega sem pa jaz uspela v celoti videt (ponavadi prej zaspim)….
skratka. Oče (David) prečka most z avtom, nemca se zapodita za njim, Cathy in Thomas pa potem šibata čez ter hodita in hodita in prideta do enega mesta….kjer morata prečkat trg….kjer so spet nemci. Cathy potem z ulice zagleda v enem kletnem prostoru zajete ljudi in unga SSjevca, ki ji je ubil starše. Gre tja in ju ustreli, nemci z ulice grejo not, fantek zbeži….vmes pokaže da je prof. Lämlle ujel Davida in ga zaslišuje, kje je deček. Potem pride še en kao oficir al kaj in Davidu direktno pove, da je njihova družinska banka zanje hudo pomembna, ker financira njihove potrebe za orožje ipd. David šokiran, da njegova družina dela z in za sovražnike.
Vmes Thomas pride do unga Lazika v švici, potem obišče podružnično banko svojega očeta, tam sporoči, naj očetu rečejo, da ga najde v šahovskem klubu vsako popoldne.
Prof. Lämlle tud pride tja in se spomni, da bi blo fino fanta iskat v šahovskem klubu. Gre tja in se srečata z malčkom, odigrata partijo šaha, prof se preda…potem gresta ven, mali uperi pištolo vanj, prof. ga vpraša, če mu izda seznam…mali reče NE vmes mu še prof reče, nej ga ustreli, če hoče, pa mali skomentira: SEM SAMO OTROK. Prof mu vzame pištolo….in potem pride še David….zaščiti otroka, prof š eneki reče se obrne in gre…na poti se ustreli.
Potem Lazik s Thomasom pride v švicarsko banko…in mali sedi za ogromno mizo, ene 6 starih atov zraven in ga vprašajo za seznam…mali najprej zmeden in živčen, mislil, da je vse pozabil in potem se mu odpre…zdrdra kompleten seznam….
Thomas in David se potem pogovarjata na obali in ga David vpraša, če želi it z njim v Ameriko. Mali mu reče da ja in se potem tudi dogovorita, da ga mali ne kliče več gospod ampak očka.
In je blo konec
🙂