Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija kako se išče zase primeren fotoaparat?

kako se išče zase primeren fotoaparat?

Ojla!

Rada bi se nahitro poučila o digitalni fotografiji. Ali je bilo v kakšnih bivših postih napisano, kaj naj bi imel en soliden fotoaparat za slikanje v družinskem krogu, kako ocenjuješ fotoaparate med seboj, kateri so tisti pomembni kriteriji, po katerih znaš oceniti njegovo kvaliteto. Pod vsakim aparatom je vedno toliko informacij, pa ne vem kaj pomenijo. Eno revijo bom moglo vzeti v roko, a ste kje vidli kakšen članek za začetnike.

Mal se mi mudi, ker mi je moj brat včeraj oznanil, da bo kupil digitalni fotoaparat Canon (PowerShot a75). Uporabljali ga bomo pač za slikanje družinskih dogodkov. Ker ne jz ne brat nisva, kakšna eksperta na tehnologijo in se bolj nanašava na priporočila drugih, sem si rekla, da bom še vas vprašala, če imaste kakšno posebno mnenje o njem.

lp

Najpomembnejši kriterij bodo tvoje oči. Glede na to, da boš veliko uporabljala fleš ti bi celo priporočal kakega Sonya. Malo preizkusi v trgovinah ala 3AServis.

Pošlji oblikovano (14-02-05 16:11)

Za domačo fotografijo zadostuje aparat z 3,2 M piksli.Fino je,če snema tudi zvočni video v ločljivosti 600×480 pix.Zaželjen je optični zoom in navadne AA/LR6 baterije(da te nabava rezervne baterije ne sezuje iz gat).Pazi tudi na cene kartic.Ne kupuj levih firm(Trust , Medion itd.).Meni je Canon všeč;če povežeš A75 s tiskalnikom PIXMA iP 3000 boš dobila vrhunske fotografije.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Prodam Canon A75 še v garanciji, malo rabljen + CF128 + CF256. Cena: 45.000 SIT.

New Report

Close