Kako se hudo bolni motivirate za življenje?
dobro vprašanje, 21.05.2021 ob 23:19
Imam hud tinitus, ki me neprestano spremlja, bremeni, uničuje motivacijo in pokvari vse, kar je v življenju lepega. Ne zdi se mi več vredno živeti.
To je pa daleč od tega, da bi bila hudo bolna.
sreča tukaj in zdaj, 22.05.2021 ob 00:47
Imam multiplo sklerozo in mi na misel ne pride, da bi obupavala. Življenje je čudovit dar in hvaležna sem za vsak dan, ki ga preživim tukaj na zemlji.
Res pa je, da mora človek delat na sebi in videt lepo in dobro v najbolj preprostih stvareh.
To je pa tezka bolezen…
Zelim ti veliko lepega in da nikoli ne obupas. Cim manj stresa in v okrozju ljudi ki te ne zasmehujejo, ponizujejo zaradi bolezni, ker takih nezrelih norcev je veliko.
Ze ce po cesti opazis veliko starejsih in mlajsih ko se jim roka trese ali nestabilno hodijo jih znajo tujci sramotit da so pijani ali pobegli iz zavoda in v njih metat kamenje. Taki retardi ne pomisijo da je morda ta oseba z multiplo, parkinsonovo, morda po kapi ali katerikoli drugi bolezni.
Vceraj sem bila ravno takemu primeru prica in sem jim ene par napela, da so rdeci kot paradajz se morali starejsemu gospodu opravicit al pa dobijo s kamnom po glavi 😉
Forum je zaprt za komentiranje.