Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako se danes počutite?

Kako se danes počutite?

Se danes počutite dobro?

Jaz ne preveč. Sem nejevoljna, razdražljiva. Če mirujem, se mi prične spati, roke…noge…kot da jih nimam, če vstanem in se česa lotim delat fizično, mi srce razbija.

Ma da je to vremensko pogojeno? Kako pa vi kaj prenašate te dneve? Pri nas je čudno vreme danes!

Tudi jaz imam danes nek čuden dan. Že ponoči nisem dobro spala. Sem nekako razdražljiva.

Potres si čutila. Mater, kot mačka.. :)))
LP

Joj….ne….
kje pa je bil potres?

Jaz se počutim čisto povprečno. Nič posebnega. Malo dolgčas. Moram it kaj žurat v kratkem:-) Sita sem že tega dežja, komaj kdaj lahko oblečem kako krilo, kratke hlače,… Zgleda so letos poletna oblačila v omari le za okras.

KRRRIIIIZA, BAJE JE BIL POTRES PRI NAS V KOPRU!!!!!!

V ljubljani tudi. Nas je v 3. stuku kar vozilo naokoli…

Mi v Mariboru nismo pa nič čutili potresa.

Za crknit se počutim. Imam nahod, grlo me boli, kašljam, en cajt mi teče z nosa, en cajt imam zadelanega, . . . Za znoret. Aja pa še glava me boli.
Pa kaki teden tako slabo spim, da sploh ne vem če spim kaj. Večino noči živčkam v postelji in čakam, da bo jutro.

LP, ina.

ina.

Potres je po tem kar je bilo slišati po radiu najbolj prizadel Bovško. Na splošno pa je precej prestrašil tudi ljudi na območju občin Kobarid in Tolmin, ki so že doživeli dva prejšnja potresa (76, 98).
Najbolj žalostno pa je, da so se (sodeč po radijskih poročilih) poškodovale hiše, ki so bile »strokovno« obnovljene po potresu leta 1998. Ubogi ljudje. In uboga država, ki ima take »strokovnjake«.
Moje počutje ? Pred dopustniško. Nestrpno čakam, da vse skupaj (delo, obveznosti …) nekam »pošljem« in grem na morje uživat.

LP, Škorpjon

ja, v Kopru ste pa res čutili, da je treslo. Pa pravo krizo ste tudi imeli.

Prstki naj zavibrirajo in se poigraj s tamalo,pa se bo kaj prebudilo v tebi.

Horny, ker bom jutri dobila menstro.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close