Kako sama sebe spraviti pod kontrolo?
Imam zlatega partnerja, ki mi daje vse, kar zelim. Je zvest, delaven, spostuje me in skrbi zame. Pomenim mu vse na svetu, porocil bi me in otroka bi imel z mano. Je moj prvi resni partner. Ampak meni se v glavi mesa! Rada bi norela, sla ven, rada bi se prepustila enemu pras**, moskemu, mi me ne bi pedenal, ampak bi si me vzel, nekomu, ki me ne bi vljudno spraseval, ce mi je danes do seksa… Kako naj sebe spravim pod kontrolo?! Glava mi pravi, da je partner najboljsi moski za ustvarit zivljenje, prihodnost, srce pa pogresa strast in energijo dominantnega moskega.
Avtorica, kako mi je pa to znano. Sem šla čez to. Čutila sem, da je pravi, ampak da bi se ustalila z njim, pa nisem prenesla. Sem imela zelo hude notranje boje zarad tega, ker je to zame pomenilo tudi zaključek nekega mojega obdobja. Odganjala sem ga, pa ga k sreči nisem odgnala. Danes sva poročena že več kot deset let in imava otroke, srečna sva in ni mi žal.
Uresniči svoje fantazije, 16.07.2021 ob 20:21
Ti samo uresniči kar fantaziraš. Boš videla kako se boš dobro počutila.
Kako se boš počutila? Izkoriščeno, zavrženo, prizadeto, nevredno, sram te bo, jezna boš, pa še kaj hujšega se lahko zgodi – od depresije do socialne anksioznosti, samopoškodovanja, misli na samomor, slaba samozavest, samopodoba, … ne igraj se z ognjem, ker se boš opekla. Tak moški kot ga ti opisuješ namreč tebe ne bo želel za ženo, s katero bi dočakal starost, temveč te bo po uporabi odvrgel. Rabiš to? Vprašaj se kaj vse se ti lahko zgodi z enim takim, ki ga žene nagon in ne iskrena čustva do tebe? Kaj pa če te v imenu strasti posili, pretepe, analno grobo vzame? Te deli s prijateljem ali celo posname in objavi vse skupaj? Misliš da se to ne dogaja pri nas? O pa še kako se. Samo so ženske tiho, ker se počutijo krive, ker jih družba v istem trenutku prične obsojati, da kar so iskale so dobile in prav ji bodi, saj je imela zlatega fanta, pa ji ni bilo dovolj. A to rabiš? Preberi si ta zapis 10x pa dobro premisli. Strastni, dominantni moški se lepo sliši le v filmu 50odtenkov in podobne monade, v resničnem življenju pa to vse bolj spominja na grozljivko – od ljubosumnih do psihopatskih izpadov, agresije in konfliktnih situacij pred katerimi se ena ženska nima možnosti zaščititi sama. Vse ima svojo ceno, preberi si malo kakšne lastnosti pritičejo “strastnim, dominantnim” moškim poleg iluzije, ki si si jo ustvarila o njih. Nič mamljivega za eno iskreno, naivno žensko, ki sanja o pravljicah ..
Divjala bi, 16.07.2021 ob 14:42
Imam zlatega partnerja, ki mi daje vse, kar zelim. Je zvest, delaven, spostuje me in skrbi zame. Pomenim mu vse na svetu, porocil bi me in otroka bi imel z mano. Je moj prvi resni partner. Ampak meni se v glavi mesa! Rada bi norela, sla ven, rada bi se prepustila enemu pras**, moskemu, mi me ne bi pedenal, ampak bi si me vzel, nekomu, ki me ne bi vljudno spraseval, ce mi je danes do seksa… Kako naj sebe spravim pod kontrolo?! Glava mi pravi, da je partner najboljsi moski za ustvarit zivljenje, prihodnost, srce pa pogresa strast in energijo dominantnega moskega.
Seksualne fantazije je potrebno jemati resno in se posvetiti simboliki… Velika razlika je med surovim ravnanjem v resnici in igranjem vlog, ki nekako ustrezajo fantazijam, predvsem v občutku nadzora in posledično užitku. Ne bom se sedaj spuščal v osebno psihoanalizo, a zelo verjetno je, da ima v tem pogledu predhodnica prav in bi zadeva rezultirala v travmo…
iDESI215, 16.07.2021 ob 22:17
Seksualne fantazije je potrebno jemati resno in se posvetiti simboliki… Velika razlika je med surovim ravnanjem v resnici in igranjem vlog, ki nekako ustrezajo fantazijam, predvsem v občutku nadzora in posledično užitku. Ne bom se sedaj spuščal v osebno psihoanalizo, a zelo verjetno je, da ima v tem pogledu predhodnica prav in bi zadeva rezultirala v travmo…
“Rada bi norela, sla ven, rada bi se prepustila enemu pras**, moskemu, mi me ne bi pedenal, ampak bi si me vzel, nekomu, ki me ne bi vljudno spraseval, ce mi je danes do seksa…”
Ko bo od enega takega dobila okoli kepe pa bo prijokcala nazaj ta dobremu, ki jo vsaj spoštuje in ima rad. To niso nikakršne fantazije, to je njena umišljenost o takih bad boysih, ki v resnici ne obstaja. Vsak, ki ni spoštljiv do ženske in bi delal to, kar ona opisuje, bi jo tudi za zajtrk pretepal, pa brez milosti zlorabljal na 1001 način. Moški, ki te ima rad ti nikoli ne bi povzročal bolečine na noben način, ne bi delal ničesar na silo ali proti tvoji volji, ne bi bil nikoli prasec do ženske, ki jo ljubi. To dvoje enostavno ne gre skupaj in ženska mora vedeti, da če naleti na enega takega, bo “več tepena kot lačna” z njim.
Poznam podobno zgodbo, ko je ženska iskala metuljčke, strast, ker ji njen mož ni bil več všeč po toliko letih. Pa jih je dobila – predvsem pa batine, uničeno življenje, minus na računu, zapadla v odvisnosti, izgubila otroka na socialnem in sedaj ne ve kako naprej – izkoriščena in zavržena od več moških, ki so jo zlorabljali vsak na svoj način, ona pa je skakala iz konja na osla in vedno globlje zabredla v življenju. A je bilo vredno?? Metuljčki bi ti morali špilati ko ti mož zjutraj skuha kavo, ti zmasira stopala, ti prinese dekico in te pokrije ko ti je mraz, te boža po obrazu in se te ne more nagledat, ga skrbi zate in tvoje dobro počutje, dobro voljo, da si ob njem srečna, zadovoljna in cvetiš kot rožica, da ti je v oporo medtem ko osvajaš svet jb uresničuješ vse svoje cilje, želje in sanje, te razume in podpira v vsem, kar si zadaš… ne pa grobost in surovost, to nima z žensko nobene zveze. Nismo narejene za to! To ni naša narava. Filmske igralke so mastno plačane, da potrpijo tiste odigrane scenarije, realno življenje je pa popolnoma ena druga zgodba. Manj televizije in filmov pa malo več introspekcije, če še sama ne veš kdo si, bo težko katerikoli moški zapolnil to luknjo in noben sek.s te ne bo rešil, ne grob ne nežen
Forum je zaprt za komentiranje.